Kodin löytäneet PESUn asukit


 Harmo

Suurisydäminen kaunispoika. Tuli meille yhdessä Hartsan, Hilman ja Chaplinin kanssa 8/2014, mutta harmittavasti halusi olla kodin yksinvaltias, joten Harmo pääsi kodinetsintään toiseen tilapäiskotiin. Onneksi se omakin koti löytyi nopeasti :)

Hartsa

06/2014 alussa syntynyt pieni rämäpää. Aluksi leikki viileetä jätkää, mutta sairastuttuaan pahasti kissaflunssaan ja jouduttuaan makuuhuoneosastolle eristykseen, muuttui ääni pojan kellossa ja yhtäkkiä pienestä harmaasta koviksesta kuoriutui lälly sylikissa. Pääsi samaan kotiin siskonsa Hilman kanssa :)

Hilma

06/2014 syntynyt neiti ujopiimä. Ujosteli Hartsaa ja Chaplinia enemmän, mutta lämpeni ihmisillekin istuttuani niiden seurassa navettahousuilla. Kai siinä lehmäntuoksussa on sitten kissankesytykselle olennaisia tuoksuja :D Pääsi samaan kotiin veljensä Hartsan kanssa.


Chaplin 

06/2014 syntynyt pikkupiraatti. Epäonnisten tähtien alle elämänsä alun elänyt kaveri joutui heti meille tultuaan veitsen alle, ja nykyään poju tarkastelee maailmaa vain yhdellä silmällä. Tämä pikkuseikka ei tunnu jätkää haittaavan, vauhtia ja vaarallisia tilanteita harrastetaan siinä missä muutkin kaverit :) Jäi pysyvästi asustelemaan meille, ja herran edesottamuksia voikin seurata blogista säännöllisesti.

Poirot

10/2009 syntynyt kissaherra, joka kärsi meille tullessaan hammassyöpymistä ja virtsakiteistä. Ja arkuudesta. Tuli meille 10/2014. Hammas- ja virtsavaivat saatiin hoidettua, mutta arkuudesta herra pääsi yli vasta kolmisen kuukautta meillä oltuaan. Kun arkuus väistyi, tuli tilalle ihana ovelle vastaan tuleva, jaloissa nukkuva herrasmies ♥
Poirot pääsi ikiomaan kotiin maaliskuun '15 puolenvälin tienoilla.

Bea

06/2013 syntynyt kissaneiti, joka saapui meille marraskuun 2014 lopulla yhdessä Bonnien kanssa. Oli aluksi kaksikosta arempi, antoi kyllä koskea, mutta viihtyi enemmän piilossaan kuin Bonnien tapaan näkyvillä. Kuorestaan pikkuneiti vapautui kunnolla vasta sairastuttuaan kissaflunssaan ja joutuessaan lääkekuurille. Kuuri kun edellytti onnistuakseen kissan käärimistä pyyhkeeseen, ja jokin tässä toimenpiteessä murti muurin Bean ja ihmisten väliltä :)
Bea pääsi omaan kotiin 18.4.2015


Bonnie
01/2009 syntynyt sievä neiti saapui meille 11/2014 lopussa yhdessä Bean kanssa. On aluksi aikamoinen ujopiimä, mutta tutustuttuaan rakastaa rapsutuksia ja viihtyy muiden seurassa. Bonniella on oma hellyyttävä tapansa kerjätä huomiota (ja ruokaa!): neiti leikkii mangustia ja seisoo kahdella jalalla tapittaen suoraan silmiin. Kuka voi vastustaa? Ei mikään sylikissa sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta silti rakastettava pieni pallero :)
Bonnie pääsi omaan kotiin 18.4.2015Ramona ja Romeo 

06/2011 syntyneet kissakaverukset tulivat meille yhdessä 14.6.2015 ja ehtivät etsiä kotia alle kaksi kuukautta. Romeo on iso, mutta vähän nössö poika, toisinkuin sisarensa Ramona, joka tunnetaan myös nimellä Tiukkistäti ;) Romeo rakastaa leikkimistä, suurena suosikkina erilaiset höyhenkepit, joiden perässä poika jaksaa riekkua vaikka kuinka kauan! Ramonan harrastuksiin kuuluu possuilu, hyllyille ja pöydille ei kannata jättää mitään syötäväksi kelpaavaa, koska ne kyllä katoavat sitten parempiin suihin :)
Ramona ja Romeo pääsivät omaan kotiin 10.8.2015 ♥


Toffifee

Toffis tuli meille yhdessä kahden sisarensa Toffon ja Omarin, sekä emonsa Mantan kanssa 2.8.2015. Karkkikolmosiksi nimetyt pennut olivat syntyneet 17.5.2015 ja pääsivät Pesun hoiviin juhannuksen tienoilla. Toffis oli aluksi se kaikista rohkein, muista pennuista ei tahtonut saada kuvia ollenkaan, kun tämä pikinenä photobombbasi jokaikisen kuvan.

Toffifee pääsi omaan kotiin 30.9.2015 yhdessä toisen Pesulta adoptoidun pennun, Meemin, kanssa. Tämän kaksikon edesottamuksia voi seurata Facebookista.Omar ja Toffo


Omar ja Toffo etsivät omaa kotiaan Toffifeeta pidempään, mutta lopulta löysivät sellaisen ja muuttivat sinne yhdessä 14.11.2015.

Tyttöjen uudessa kodissa heitä odotti Elmeri-herra, suuri kollipoika, joka on nykyään täysin kietoutunut näiden karkkien tassujen ympäri ♥


 Evo

Evo on 05/2011 syntynyt sekarotuinen saksanseisojauros, josta löytyy siis karkeakarvaista ja sileäkarvaista saksanseisojaa. Evon mielestä parasta viihdettä on palloleikit, niiden parissa kuluisi helposti tunti jos toinenkin.

Evo tuli meille joulukuun 2015 alussa, kissat eivät tästä käänteestä olleet mitenkään erityisen innoissaan, varsinkin, kun Evo niitä jahtaili, metsästyskoira kun on.
Onneksi poika pääsi omaan kotiin juuri ennen joulua 18.12. ja on kuulumisista päätellen viihtynyt siellä vallan mainiosti!  ♥


Pörris ja Manta

Pörriksen syntymäajaksi on arvioitu 04/2011, ja meille herra tuli 10.4.2011, joten päätin laittaa syntymäpäiväksi 10.4.2011. Pörris oli yksi pisimpään kotia etsinyt kissa Pesulla, lähes viisi vuotta ehti kodinetsintää tulla täyteen.

Aiemmasta tilapäiskodistaan Pörris siirtyi meille hänen menetettyään elämänkumppaninsa, ja meille tullessaan Pörtsä olikin aivan maansa myynyt rassukka. Koskea ei saanut, eikä Pörris uskaltanut myöskään leikkiä saati hirveästi huoneessaan liikkua.

Tämä kaikki muuttui elokuussa 2015, kun Kissakolmioon muutti Manta-tyttö kolmen pentunsa kanssa. Manta muistutti Pörriksen ensimmäistä rakkautta, ja poika olikin aluksi hieman hämmentynyt tilanteen saamasta käänteestä. 

Pian Pörris kuitenkin otti Mantaan kontaktia, ja huomatessaan kuinka ihanan pienen tyttökissan hän olikaan saanut kaverikseen, alkoi Pörris pikkuhiljaa vapautua kuorestaan. Ei aikaakaan, kun Pörristä sai jo silitellä ja rapsutella, ja kuultiinpa täällä myös kehräystä ♥

Mantan syntymäajaksi taas on arvioitu kevät 2014, joten nuoresta iästäänkin johtuen Manta on tämän parivaljakon leikkisämpi osapuoli, ja houkuttelee mukaan myös Pörristä. Uudesta kodista tulleista kuulumisista voitaneen päätellä, että Manta on onnistunut tehtävässään, siellä se Pörris nykyään juoksee häntä suorana Mantelinsa kanssa ympäri asuntoa.

Pörris ja Manta pääsivät yhteiseen loppuelämän kotiinsa 16.4.2016 ♥
Doris

Doris-rouva tuli meille maaliskuussa 2016 terrorisoimaan kissatalouttamme. Muutoin niin ihana pieni mäyräkoira omasi pahan tavan jahdata ja haukkua kissakansalaisiamme, joten kovin suurta suosiota se ei niiden keskuudessa koskaan saanut.

Doris pääsi hyvinkin aktiivisesti myös mukaani töihin, koska yksinolo aiheutti itkukohtauksia, ja naapurisovun säilyttämiseksi koin navettapuuhat parhaimmaksi ratkaisuksi Dorikselle.

Onneksi rouva löysi oman kotinsa omakotitalosta maalta, joten pienet haukut eivät haittaa ketään, uuteen kotiinsa Doris muuttikin 16.4.2016 ♥

Akira ja Amaya

Tämä tyttökaksikko syntyi muun A-jengin kanssa alkukesästä 2016, ja he muuttivat tänne meille Kissakolmioon melko nuorina kavereina. Akira oli porukan rohkein ja uteliain, aina siellä missä tapahtui ja mikäli mitään ei tapahtunut, Akira kyllä järjesti!
Amaya oli Akiran tavoin melkoinen rämäpää, ja onneksi tämä kaksikko pääsikin muuttamaan yhteiseen kotiinsa 18.9.2016 ♥

Akira

Amaya


Aiko ja Asami

Aiko oli A-pentueen ainoa poika, ehkäpä tästä johtuen Aiko oli se kaikista rauhallisin ja sivustaseuraavin kaveri, jota piti vain muistaa aina ottaa leikkeihin mukaan, muutoin Aiko saattoi jäädä kokonaan itse leikistä paitsi jäädessään vain ihmettelemään muiden touhuja. Asami oli vähän samaa maata, melko ujo pieni tyttö. Asamista löytyi kuitenkin se päällepäsmärin luonne, eikä hän jäänyt rannalle ruikuttamaan jos muut ryhtyivät leikkimään. Onneksi tämä parivaljakko pääsi 23.9.2016 yhteiseen hyvään kotiinsa, jossa leikki maistuu nykyään molemmille yhtälailla ♥

Aiko

Asami

Penny
s. 30.7.2016

Penny syntyi heinäkuun lopulla täällä Kissakolmiossa yhdessä muun The Big Bang Theory -pentueen kanssa Mustikka-emolleen. Tyttö oli koko pentueen ujoin ja arin, mutta silti päihitti muut pennut kodinetsinnässä ja löysikin oman kotinsa ensimmäisenä!
Pennyn päivät kuluivat paini- ja juoksumatsien tiimellyksessä, jahdatessa punaista pistettä ja tuhoten lukematon määrä höyhenkeppejä yhdessä muiden riiviöpentujen kanssa.

Uuteen kotiinsa Penny muutti 23.11.2016, uudessa kodissa odotteli jo 11-vuotias Veeti-kissa malttamattomana uutta ystäväänsä 💖

Bernadette
s. 12.8.2016

Bernadette tuli osaksi The Big Bang Theory -pentuetta sattuman kautta, tyttö oli löydetty yksikseen itkemästä hakepuukasasta noin kolmen viikon ikäisenä, ja päätimme ottaa riskin ja koittaa hyväksyisikö Mustikka-emo yhden ylimääräisen suun ruokittavakseen. Hyväksyihän se, joten Berniestä tuli osa Kissakolmion kodittomia.

Bernie edustaa rauhallista, mutta määrätietoista kilpparikissalinjaa, kaikkeen otetaan kyllä osaa, mutta rauhassa tutkiskelemalla. Puolensa tyttö osaa kuitenkin pitää, sen sai Sheldon kokea jo heti alkumetreillä Bernien ryöstäessä Sheldonin maitobaaripaikan!

Bernadette muutti uuteen kotiinsa Kotkaan 28.11.2016 💖Sheldon
s. 29.7.2016

Sheldon oli melkoinen riiviö pieneksi kissaksi, aina siellä missä tapahtui ja jos mitään ei tapahtunut, kyllä Sheldon järjesti! Silti kamalan ihana pieni kissavauvahan hän osasi olla, juoksi ensimmäisenä ovelle vastaan, puski jalkoja ja pyysi leikkiin.

Sheldon löysi oman kotinsa Valkeakoskelta, ja muutti sinne 26.11.2016 nuoren kollipojan kaveriksi 💖


Amy
s. 29.7.2016

Amy, tuo pieni pallopäinen kissakansalainen, yhdessä Sheldonin kanssa riiviöinyt mustaturkki löysi itselleen vain yhden kotiehdokkaan, mutta millainen kotiehdokas se olikaan! Hienosti osasi leikittää sekä neitiä itseään että myös muita sisaruksia, ja kuulipa Amy mainittavan myös hyvät ruoat ja isot leikkitilat.

Uusi palvelusväki pääsi tämän silkkiturkin alaisuuteen 2.12.2016 💖Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)