Mikä PESU?

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia. Yhdistys perustettiin joulukuussa 2002 ja hyväksyttiin yhdistysrekisteriin keväällä 2003. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin.

Yhdistys neuvoo eläinsuojeluun ja eläinten hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Yhdistys järjestää eläinsuojelullisia tilaisuuksia sekä osallistuu erilaisiin tapahtumiin, joissa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta voidaan tiedottaa. Yhdistys hoitaa kodittomia lemmikkieläimiä ja etsii niille uusia koteja sekä hankkii varoja eläinten auttamiseen.

Pesuun voi ottaa yhteyttä kaikissa eläinsuojeluun liittyvissä asioissa. Pesu toimii yhteistyössä Pirkanmaan eläinsuojeluvalvojien kanssa. Pesulta voi pyytää Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton kouluttaman eläinsuojeluneuvojan kertomaan eläinsuojelusta esimerkiksi kouluihin Pirkanmaan alueella.

Yhdistyksen toiminta-aluetta on koko Pirkanmaa lukuunottamatta paikkakuntia, joilla toimii muu Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto SEY:n alainen eläinsuojeluyhdistys.

Pesu on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys.

Pesulla on myös oma blogi, jota voi käydä kurkkailemassa täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)