12 kesäkuuta, 2014

Tervetuloa Kissakolmioon

Kissakolmio on blogi, jossa saatat kompastua leluihin ja hukkua kissankarvoihin. 
Blogi, jonka päätähtinä häärivät talouden matriarkka Lilli, prinssi Lalli sekä hovinarri Crusoe.
Crusoe ei ole ihan täysin vakuuttunut tittelistään...
Blogin päämaja sijaitsee Tampereen Herwoodissa, ja talouteemme kuuluu kirjuri-emännän lisäksi myös miespalvelija, jota jossain hellyyspuuskassaan saattavat kissat kutsua myös iskäksi. Tässä blogissa käsitellään arkea siis myös kissojen näkökulmasta, eikä aina vain ihmisten ;)
Lisäksi meidän olisi tarkoitus ryhtyä eläinsuojeluyhdistyksen tilapäiskodiksi, jotta voisin osaltani auttaa kodittomia löytämään loppuelämän kotejaan. Tästä varmasti tulossa juttua myöhemmin lisää :)
Paremmat esittelyt talouden kissakansasta löytyvät ylhäältä kohdasta "Kissakolmion kuninkaalliset", mutta tässä lyhyt oppimäärä päätähtiin.
Lilli (ja emäntä)
Lilli on talouden mummokissa, jo seniori-ikään ehtinyt, silti kovin virkeä kissarouva, joka on ehtinyt ainakin kahdet pennut tekemään elämänsä aikana. Kohtasin Lillin eräänä kesäiltana sen ollessa viimeisillään tiineenä, ja lukuisista kodinetsinnöistä huolimatta sitä alkuperäistä kotia ei löytynyt, joten Lilli jäi asumaan mun luokse. Lähtökohdista johtuen tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta olemme sopineet syntymäpäiväksi 15.6.2003.
Kirjuri taas on 28-vuotias kissoihin hurahtanut CCL (crazy cat lady, toim. huom.), joka viihtyy ammatikseen nautojen parissa, niitäkin saattaa siis blogissa joskus vilahtaa, muista maatilan kavereista puhumattakaan.


Lalli

Lalli on syntynyt 14.9.2008, ja meille poika muutti maaliskuussa 2009 yllättäen. Tarkoitus ei ollut toista kissaa ottaa, mutta mies halusi Lillille kaverin. Ja jos jotain olen oppinut, niin ainakin sen, että jos mies näyttää vihreää valoa kissanhankinnalle, käytä tilaisuus heti hyväksesi! Lalli on iso, vähän reilu viisikiloinen kollinrötkäle, enemmän kuitenkin atleetti kuin kotletti ;)


Crusoe

Crusoe tuli meille vähän vahingossa. Tarkoitus ei ollut kolmatta kissaa enää ottaa, mutta ollessani eräällä tilalla töissä, nappasin pojan matkaani lopetusuhan alta. Aivan liian pieni pörröpallerohan se silloin oli, mutta kissanmaidonkorvikkeella ja runsaalla rakkaudella pääsi jätkä elämänsyrjään paremmin kiinni, ja toimii nykyisin Kissakolmion hovinarrina. Crusoe on syntynyt 24.8.2013.


Tällainen olisi Kissakolmio, toivottavasti jäät lueskelemaan pidemmäksikin aikaa, ja jätähän ihmeessä kommenttia, niistä me tykätään aina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)