30 elokuuta, 2014

Asukkiesittely

Mjau, aateltiin tulla esittäytymään tänne plokiinki! Me ollaan tän Kissakolmion ihka ensimmäiset tilapäiskotilaiset ja meitä onkin täs het sitte kerralla neljä. Eipähän pääse palvelijoilta totuus unohtuun!


Täs oon mä, The Boss. Eli tuttavien kesken Harmo. Oon jo iso poika, painankin 4 kg. Ja kattokaa kuin komee oon! Mun lempipaikka on tää raapimapuun riippari, tässä on hyvä kölliä ja kattoa kakaroitten menoa.

Etualalla Hartsa, keskellä Chaplin ja jalkopäässä Hilma

Ai kakaroitten?! PYH. Me ollaan SuperKolmoset, eli Hartsa, Chaplin ja Hilma. Toi Chaplin on brother from another mother, mut kyl se ihan meijjän velipoika on silti. Se onkin vähän rajumpi kaveri, ehtiny hankkiin itelleen silmälapunkin. Kunnon piraatti.

Me ollaan nyt oltu jo kaks viikkoo täällä Kissakolmiossa, meillä on täällä ihan oma huone ja kaikkee, joten mikäs täällä hengaillessa. Ruoka ilmestyy kuppiin ja vessahommat hoituu tommosessa laatikossa. Leikittäjiäkin käy harvase päivä, aatelkaa! Jos hyvin käy, niin päästään kuulemma kohta isompiin tiloihin. Missähän ne on? Onko tuon oven takana lisääkin tämmösiä huoneita?


Pari päivää sitten jouduin uhrautumaan koko jengin puolesta, ja luovutin vähän verta. Sen avulla kuulemma selviää tuo isompien tilojen kohtalo. Aika jännää oli, huomatkaa keskittynyt ilme. Mut kestin tän homman kuin mies, yhtään en edes kiroillut! Saatiin koko poppoolle myös rokotukset ja joku siru tonne niskaan, mihin tää maailma on menossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)