17 syyskuuta, 2014

Hartsa muistuttaa...

... rokotusten tärkeydestä!

Ei oo kivaa, kun joutuu hengittään suun kautta!


Hartsakin joutui tänään lääkärisedän pöydälle, kun kissahuoneesta löytyi aamulla vaivalloisesti hengittävä nuhanenä. Silmäpirulaisetkin temppuilevat ja vuotavat inhottavasti pitkin poskia. Tauti iski salakavalasti ja kehittyi yön aikana niin pahaksi, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin varata tohtori. Onneksi lähitohtorillemme saatiin aika heti tunnin päähän. 

Diagnoosiksi tuli kissainfluenssa, ja hoidoksi antipojoottiTABLETTEJA sekä silmätippoja. Kumpiakin pitää antaa kaksi kertaa päivässä, ah ihanuutta. Eikä pidä unohtaman myös pikkuherra-Chaplinin omaa antipojoottikuuria. Hartsan harmistukseksi (ja ehkä myös talouden isännän...) tämä tarkoittaa eristystuomiota. Ei riitä siis enää pelkkä kissahuoneeseen eristäminen kavereiden kanssa yöksi, vaan nyt Hartsa joutuu asustamaan yksin kylpyhuoneen yksiössään siihen saakka, että tauti on selätetty. Spa-osastolla on tähän mennessä vietetty kolme tuntia, ja sinä aikana huoneesta on jo ehditty karkaamaan avaamalla ovi ihan itse. Näppärä poika, mutta saisi toteuttaa itseään muilla keinoin! 

Ja niistä rokotuksista; muistakaas ihmiset myös näitä karvaisia kavereitanne ja päivittäkää niiden rokotukset ajantasalle! Jos et itsekään tykkää olla flunssassa, mieti miltä kissastasi tuntuu. Vai näyttääkö Hartsa jotenkin nauttivan olostaan?

6 kommenttia:

 1. Ihan sydäntäsärkevä tuo ensimmäinen kuva. Hartsa-parka <3
  Niistä rokotteista muuten voi lukea täältä lisää: http://pissasirkus.blogspot.fi/2014/01/tunne-rokotteesi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hartsa oli hirvittävän helppo, ehkä liiankin helppo, tablettilääkittävä. Pistin vaan tabletin suuhun ja pidin suuta sen aikaa kiinni, että se nielaisi. Sitten ollaan voiton puolella, kun tabletin annon kanssa saa tapella :P

   Noniin kissakaverit, käykään vierailemassa tuolla Riksun laittamassa linkissä lukemassa vähän paremmin faktoja tästä rokotuspuuhasta! :)

   Poista
 2. Me ei tykätä eläinlääkäristä EI. Mutta toisaalta kun katselee Hartsaa.. Ehkä siellä voi toisinaan käydä. Eikä mekään viihdyttäisi yksin Spa-osastolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kukaan lääkäristä tykkää, mutta eihän siellä tarttis käydä ku kerran kahdessa vuodessa, jos pitää rokotusohjelman ajantasalla eikä tuu muita syitä käynnille :)

   Poista
 3. Miten me ei täänne olla aikaisemmin eksytty, ihmettelen, mutta nyt eksyttiin ja jäätiin :)

  Pikaista paranemista Hartsalle, potilas on kyllä niin potevan näköinen kuin vaan voi olla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Meillä seurataan ahkerasti teidän poppoon arkea :)

   Hartsa onneksi selätti taudin parissa viikossa, ja tänään sillä on siskonsa kanssa jännä päivä ;)

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)