10 joulukuuta, 2014

Joulu tuli etuajassa

...kissoille ainakin.

C-pojat: JOO, me saatiin tosi hieno painikehä! Se on tommonen kirkkaanvihree ja siellä on pehmusteet ja kaikki, ni ei tunnu missään vaikka toista siellä vähän murjois meneen!


Näitä on kuulemma viel kaks, toinen on joku pinkki, ni ei me ehkä siellä haluta painia. Tää vihree on enempi meidän juttu. Tos ylemmäs kuvas me pistettiin vähän tappeluks siitä, kumpi on ton kehän kuningas.

"Voetto kottiin!"

"Pöh, sit tää on mun laatikko"
Mahtuumahtuu
Petenkoiratarvike.comissa oli tosiaan Black Friday -tarjouksessa nuo PetEasy Premium -kuljetushäkit joten päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tilata kaks noita L-koon häkkejä hintaan 39€/kpl, ei huono tarjous ollenkaan, kun nyt niiden hinta on jo taas 65€. Onhan tuo L aika massiivinen, mutta kuten näkyy niin sitä tilaakin sitten on vaikka painiks pistää. Ja sitä odotellessa, kun pojat tajuavat noiden olevan kuljetushäkkejä ;)

Hartsan ja Hilman ahkera emäntä
Meidän lähin Musti & Mirri -myymälä sulkee ovensa tuossa joulun tienoilla, ja siellä on menossa aika huikeet alennukset, kaikki tarvikkeet -50% ja ruoat -30%, joten käytiin vähän shoppailemassa sielläkin. Tarkoitus oli ostaa ihan vaan ruokaa Zooplussan paketin kotiutumista odotellessa, mutta kummasti mukaan tarttui myös tuommoinen uusi raapimapuu. Normihinta 130€ ja nyt tosiaan sitten puoleen hintaan! Saa tuonne kissahuoneeseen nyt puun, mikä pysyy pystyssä vähän rajummissakin leikeissä :D

B-tytöt testaa

Ilmeisen tykätty puu on ollut, kun tuonne pieneen yhdelle kissalle tarkoitettuun pesämökkiin änkee välillä kaksikin typykkää. 

Ja jotta kissojen hemmottelu ei tähän loppuis, toi setäukko vielä toisenkin uuden puun! :D


Tuo on ollut suosittu meidän kissojen keskuudessa, onhan siinä piruvie just sopivia hyökkäilykoloja ja vaanimistunneli! Kyllä nyt taas kissojen kelpaa.

Cru kävi kissahuoneessa ihmettelemässä...
...ja esittelemässä rintakuvaansa
Sitten päivän polttaviin puheenaiheisiin, eli kissoihin ja erityisesti niiden valjastamisesta joulukorttikuvauksiin. Onko teidän kuningaskunnissa yritetty tätä haasteellista taiteenlajia? Meillä yritettiin sitä eilen illalla, kun tajusin, ettei meillä ole ostettuna joulukortteja enkä jaksais toisaalta niitä edes kaupasta ostaa ku ne on niin tympeitä ja kuinka ollakkaan luin Kissaämmän blogista oivallisen vinkin omintakeisiin joulukortteihin, ni AVOT! Tässä vähän tuotoksia, mitä saatiin Chaplinin kanssa aikaan.... :D

"En kato kameraan!"
"JEE PALLOJA!"

Tuli sieltä lopulta pari semionnistunuttakin otosta, joista valkkasin sitten sen lähetettäväksi kelpaavan :D Toivottavasti ehtivät joskus perille ja ovat sitten painettunakin ihan jees. Muuten jää tältä joululta toi joulukorttihomma väliin.

Mites muilla, onko joulu tullut etuajassa vai pantataanko vielä pari viikkoa?
6 kommenttia:

 1. Teillä on makeen värinen painikehä!! Meidän emäntä haluaisi tietää mikä Musti+Mirri lopettaa, jos se pääsisi katsomaan meille viikonloppuna joululahjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Hervannan liike pistää luukut kii ku vuokrasopimus loppuu eivätkä oo löytäneet uusia tiloja :C
   Tuolta saa sit viel -10% alennuskupongin käytettäväks jossain toisessa M&M:ssä ku ny käy shoppailemas :)

   Poista
 2. Ai tosiaan, joulupukki kävi jo :)
  Voi nyt harmittaa että olen missannut tuon Black fridayn, olisi nuo kopat kelvanneet tännekin!
  Meillä ei ole yritetty joulukorttikuvauksia, missasin senkin... Huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, kaikki siellä ollaan nyt missattu :(

   Poista
 3. No nyt on joulua joo! Hirmu paljon tavaraa. Meillä on liian pieni koti!

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)