11 helmikuuta, 2015

Piilosilla

Mukavasti olitte käyneet kyselyyn vastaamassa, ja lopputulemaksihan tuli seuraavaa:
sekä omia että tilapäiskotikissoja koskevat jutut saivat tasaväkiset äänet (kummallekin 5) ja yleiselle meiningille liputettiin seitsemällä äänellä. Saamanne pitää siis, jatkamme täysin samaan tyyliin kuin tähänkin asti! ;)

Kärmes?

Taidan olla masokisti, kun hankin monikissa (tai noh, yleensäkin KISSAtalouteen) tuollaiset verhot. Kumma kyllä kukaan kissoista ei ole niissä vielä leikkinyt Tarzania, niitä ei ole syöty ja ne on tiputettukin vasta kerran. Toki sen jälkeen niiden päälle pissattiin. Voitte kuvitella, miten helppoa tuollaiset oli pestä. Jep.


Bean silmätulehdus alkaa olla onneksi ohimennyttä aikaa, ja neiti pääseekin kohta Pesun sivuille etsimään sitä omaa kotia. Tästä saisi joku ihanan pienen vauhtimakkaran ;) Typy näyttää siltä, että olis ollu ruoka-aikaan kotona, mutta neidin ruumiinrakenne on vähän lyhyenläntä, joten se johtuu ihan vaan siitä. Ettäs tiedätte! Katsokaa nyt miten sievästi Bea siinä istuu anovasti tassu koholla ja tuijottaa kauniilla vihreillä silmillään ♥ Voitko muka vastustaa?

Ja uuden lukijamme Karjakon kunniaksi, tässä vähän työkuvitustakin ;)

Mammoilla olis niinku hoppu päästä lypsylle

2 kommenttia:

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)