05 heinäkuuta, 2015

Mistä tunnet sä ystävän?


Missä olisi se Minun Ystäväni? Ihminen, jolla on aikaa ja halua odottaa, että hyväksyn hänet palveluskuntaani? Joka ei hermostu, vaikkei näkisi muutamaan viikkoon minusta kuin tuossa kuvassa esiintyvän määrän verran? Jolla ei olisi ilkeitä kissoja kotonaan kiusaamassa minua, koska vieraat kissat ovat mielestäni pelottavia, enkä välttämättä kaipaisi niiden seuraa. Paitsi, jos kyseessä on tosi kiva ja ystävällinen kissaneito, niin silloin voisin harkita asiaa uudestaan. Ramona on esimerkiksi tosi kiva, vaikka onkin tiukkismuija. Mut ainakaan se ei kiusaa mua, ja se on tärkeintä.

Vaikka täällä Kissakolmiossa on ihan hyvä olla, ruoka tulee säännöllisesti eteen ja veskit siivotaan, niin kyllä se oma koti olisi silti Oma Koti. Paikka, jonka voisin merkata ihan ikiomakseni. Se olisi vasta jotain! Ja olenhan minä toki antanut tän tilapäiskotimamman mua vähän rapsuttaa leuan alta ja oon joskus erehtyny myös pienesti sitä puskemaan, joten en minä ihan toivoton ole. Tarvitsen vain aikaa ja kivoja kokemuksia lisää.

Olisko sun lähipiirissä joku, joka sopisi Minun Ystäväkseni?

- Pörris

6 kommenttia:

 1. Voi toista, mä niin pidän peukkuja että Pörriksen koti löytyy pian !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut on pystyssä myös täällä meillä, kyllä näin hieno poika sietäis saada hyvän kodin pikaisesti :)

   Poista
 2. Kyllä sä Pörris kodin tarvitsisit!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Alkaa tympimään tää kissahuoneessa asustelu, mut ku en uskalla lähtee täältä poiskaan kun tuo ykssilmäinen pikkukissa ajaa mut heti takas :(
   - Pörris

   Poista
 3. Kyllä sä vielä saat ihanan kodin aivan varmasti ♥

  VastaaPoista
 4. Toivotaan pikaista kodinlöytymistä! Ehdottomasti Pörris ansaitsisi sen ♥

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)