19 marraskuuta, 2015

Lahjoja Saksasta ja ARVONTA

Meidän emäntä sai viimeinkin raahattua itsensä Postiin hakemaan meidän paketit! Niitä oli kolme kappaletta, ja niistä jokainen painoi kuulemma niin paljon, että meidän sietäisi olla kilttejä silkasta tyytyväisyydestä. Tiedä sitten mitä se tuolla tarkoitti? Yhden paketin emäntä jätti nyt kuvista pois, koska siellä oli vaan meidän vessoihin täytettä.

Lalli: Nää laatikot on isompia ku minä!
Nää laatikot tuoksu ihan hirveen vietteleviltä, ei voitu kukaan vastustaa! 



Löydettiin Crusoen kanssa jotain jännää, meinasi tulla ihan tappelu, mutta vähän vain läpsäisin, ei tuommoinen kolli siitä rikki mene, eihän?


Mitä se jännä sit oli? No tämmönen ihanalta tuoksuva hiiru!!


Crusoe näyttää mallia miten ihana se on.

Chaplinillekin siellä oli tietty jotain, mitäpä muutakaan ku tuommosia huiskia. Kävi kakara ihan ite hakemassa laatikosta, kun ei jaksanut odottaa.


Vauhti ja palvelusväen kuvausnopeus ei ihan kohdanneet
Mut tietty siellä oli jotain myös Lallille, Lalli kun jää aina niin vähälle huomiolle, kun me nuoremmat pojat viedään aina kaikki palvelusväen kuvaushuomio. Kattokaa ny miten söpö se on!

Tottakai oon söpö, oliko siitä jotain epäilystä?
Mutta nyt, kun tuo paketti viimeinkin saapui perille, haluttais me pitää pienenpieni arvonta, te kaverit ootte niin kivoja ja teitä on tullut uusiakin, tervetuloa vaan Paavon ja Jacksonin emäntä Maria!
Arvonnan palkintona olis tämmöinen joulukalenteri, emäntä vähän haksahti näihin... ja tuoteselostekin lupaa pelkkää namia, noms.

 Osallistua voit jättämällä naukaisusi kommentteihin 23.11. klo 20 mennessä, saa nähdä suorittaako joku meistä sen arvonnan vai ollaanko just sillon tekemässä jotain tärkeitä kissuuksia ;)

Arvontaonnea kaverit!
t. Chaplin, Crusoe, Lilli ja Lalli

28 kommenttia:

  1. Onpa isot paketit! Ja omatoiminen pitää olla, jos ei palvelu pelaa! Mulle on tulossa tuollainen kalenteri yhden emännän kaverin tilauksesta ja saan siis kalenterin lähiaikoina. Pepsi ei noista maukkaista herkuista niin diggaa. Joten jätän tämän arvonnan välistä, vaikka kaksi kalenteria olisi kyllä huippu juttu - nam.. Mutta ei, että joku muukin saa herkkuja joka päivä joulukuussa! Enks olekin kiltti? - Max

    Lalli on niin söpö tuossa kuvassa!!! - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun pitäis nyt saada vähintäänkin lisäpisteitä Joulupukilta, kun näin kiltti oot Max :)

      Poista
  2. Siis teille tulee KOLME laatikkoa kerralla ?! Me tahdotaan muuttaa teille, täällä nimittäin tilailaan vaan YHDEN laatikon satseja ! Terkuin, Triolat ja Nisu

    Me ei osallistuta, kun meitä on niin monta ja täti-ihiminen olisi joka päivä pahoillaan kolmen puolesta, joille namia ei tulisi. Mutta me tiedetään, että tossa kalenterissa on tappavan ihania herkkuja eli muiden kyl kannataa todellakin osallistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kolme laatikkoa, kyllä :D Yhdessä toki oli sitä kissanhiekkaa, mut nää kaks on melkeempä täynnä ruokaa, tulikohan sitä nyt joku 43kg vai miten... :D mut on meillä syöjiäkin ;)

      Ite aattelin tehdä joulukalenterin kans sillee et ku on kerran 24 luukkua ja 4 kissaa, niin jokainen saa aina vuorollaan avata luukun, joten jokaiselle tulee 6 luukkua :'D muut saa sit jotain muuta herkkua sinä päivänä, kun ei oo oman luukun avausvuoro :P

      Poista
  3. Me tykätään kans saksanpaketeista. Halutaan osallistua arvontaan. Terkuin Béla meooWw, Nipsu mau mau ja Gebsu muu muu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhee tota mammaa, mä sanoin miu miu kissamaisesti. -Gebsu

      Poista
    2. Hihiih naureskelin töissä, että onpas sulla Gebsu erikoinen maukaisu, mutta arvelinkin teidän mammalla käyneen nyt joku kirjoitushärö tässä asiassa :D

      Onnea arvontaan kaverit!

      Poista
  4. Kolme! laatikkoa! Huh!
    Ja noin kiva hiiru ja paljon ruokaa. Kyllä on kumma ettei teillä ole parijonoa oven takana, kun kaikki kissat haluaisi teille.

    Arvontaan me ei nyt kumminkaan osallistuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies kiitteli kun kerroin et nää pitäis hakee postista ;) Yhden kappalepaino 30kg, sai postitäditkin vähän jumpata :D Kyllähän meille jono olis (näitä kodittomia), mutta kun kaikille ei oo tilaa :(

      Poista
  5. Noi on tosi hyviä nameja! Me osallistutaan arvontaan, vaikka mami just tilasikin yhden tollasen. Jos saatais molemmille oma.
    Me löydettiin teidät vasta äsken, mutta ihana lukea teidän juttija ja todella hyvää työtä teette kotia etsivien hyväksi. t. Sofi ja Olga

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sehän olis kiva kun molemmilla olis oma kalenteri, joten onnea arvontaan! :) Ja kiitos <3

      Poista
  6. Oho, kokonaiset kolme pahvilaatikkoa, taisi tulla kissoille aikainen joulu :D Ja voi miten komia Lalli <3 Arvontaan osallistutaan toki, meillä ei joulukalenteria vielä olekaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää tilata Zooplussasta kauhean usein, kun se pakettien saaminen tänne kotiin asti on aina vähän niin ja näin, joten tilaan sitten mieluummin kerralla ainakin vähän reilun kuukauden ruoat :D Hiekkaa pitää hakea lisää jostain Mustista ja Mirristä, mutta toivottavasti tuo ruoka nyt riittäisi.

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  7. Ooh mekin saadaan huomenna paketti saksanmaalta!! Ja siellä on meille jo joulukalenterikin <3 Ootte kyllä kaikki söpöjä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh kaikki on tajunneet jo tilata oman joulukalenterinsa :D

      Poista
  8. Onpa siinä isot paketit, meille tulee aina vaan yks kerrallaan. Mä sain just tollasen joulukalenterin niin en nyt osallistu arvontaan.
    -Pena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30kg/kpl, oli siinä vähän raahaamista ;) Mutta mitä vaan rakkaiden karvapalleroiden vuoksi <3

      Poista
  9. Siitä on jo ihan liian monta kuukautta, kun meille on viimeksi tullut Saksan tuliaisia. Pitääkin viikonloppuna tilailla. Paavo ja Jackson osallistuvat arvontaan into pinkeenä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa nyt äkkiä tilata, että ehtisi jouluksi! Varsinkin jos nuo Postit on lakossa :D

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  10. Onpas kiva palkinto :) Terveisin Miiru
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Miiru, haluatko osallistua arvontaan? :)

      Poista
    2. Tai no siis ilmeisesti, kun oli sähköpostiosoite... tyhmä minä :D

      Poista
  11. Teille söpöläisille taisi tulla jo joulu!

    (Met ei nyt osallistuta arvontaan, tulittin vaan sanomaan muuta.)

    VastaaPoista
  12. Onpas paljon ruokaa! Siitä riittääkin joksikin aikaa :D
    Mukana arvonnassa T: Väiski, Pörrö ja Fleda
    Laitanpa vielä s-postinkin mukaan: meoj_@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Kyllä on suloisia kissoja teidän talossa. Useammasta on seuraa toisilleen ja paljon iloa muutenkin. Minäkin tilaan Saksasta ruokaa Muksulle melkein säännöllisesti.
    Muksu kiinnostui arvonnasta, vaikka itselläni ei ole tapaha osallistua joten kissaa on kuunneltava : )

    VastaaPoista
  14. Vau, teillä on kisuilla tullut joulu jo etukäteen :) Meidän kolme karvakorvaa ottavat myös osaa arvontaan!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Vau, teillä on kisuilla tullut joulu jo etukäteen :) Meidän kolme karvakorvaa ottavat myös osaa arvontaan!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Suurkiitos kaikille osallistuneille, arvonta on nyt suoritettu Crusoen toimesta, ja voittaja julkistettu! Toivottavasti Joulupukki tuo teille kaikille muillekin jotain kivaa, kun nyt ei arpaonni kaikkia päässyt suosimaan <3

    VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)