06 toukokuuta, 2016

Virallisia valtiovierailuja

Me päätimme lähettää emäntämme edustamaan meitä, kun saimme kutsun Miukumaan Arvoisan Kuningatar Sofian 10-vuotissyntymäpäiville. Emäntä väittää, että kutsu oli osoitettu vain hänelle, mutta meillehän se nyt tietenkin oli, ei vaan viitsinyt sanoa, ettei pahoitettaisi mieltämme. On se vaan sellainen hentomieli tuo emäntä.
Samaan reissuun tuli toinenkin valtiovierailukutsu, nimittäin Kattimaniaan! Pääsi emäntä pokkuroimaan nyt oikein kunnolla.

Kovasti yritimme kiehnätä emännän jaloissa ennenkuin lykkäsimme sen ovesta ulos, jotta Sofi, Olga, Kajsa, Devi ja Piki saisivat meidän terveiset, toivottavasti tulivat perille? Teidän terveiset tuli perille ainakin meille :)
 
Mutta sitten niihin synttärikemuihin!
Juhlallisuudet aloitettiin tietenkin arvokkaasti kuplajuomalla, kuplajuomaan kuului myös mansikka, mutta meidän emäntä oli vähän ahne, ja söi sen ennen kuvanottoa, tsot tsot. Huomatkaa myös ihanan ajattelevainen pöytäliina, kissojakissojakissoja! Sopii!


Aluksi itse juhlakalu kuulemma vähän ujosteli isoa kissatätilaumaa, mutta kunhan tädit olivat ensin nauttineet kukkakaali-juustokeittoa, uskaltautui Sofikin näkösälle, mahtoikohan ajatella tätien syövän kissaparan, ellei niitä ruoki ensin oikealla ruoalla?Sofilla on vaatekaapissa oma hylly! Sais meidän emäntä ottaa mallia...


Onnistui emäntä nappaamaan kuvan myös ihanasta Olgasta, joka piilotteli melkein koko valtiovierailun ajan. Ymmärrän Olgaa oikein hyvin, olis mullekin aika järkytys noin iso vierasmäärä kerralla!


Mutta mites se synttärikakku? Pitäähän synttäreillä kakku olla. Ja millainen kakku siellä olikaan, me kissat annetaan kyllä isot tassut tälle! :D
 

Emäntä toi meille Miukumaasta myös tuliaisen, mutta me esitellään se sitten, kunhan emäntä ensin siivoaa tuon meidän terassin...

Ollaan me kyl vähän kadeja, ettei päästy onnittelemaan Sofia ihan itse, mutta onneksi emäntä kertoi meille kaikki tapahtumat, niin päästiin vähän tunnelmaan mukaan.

Kattimaniassa emäntä törmäsi ensimmäisenä tällaiseen hienoon kissapatsaaseen! Tosi aidon näköinen.


No eihän se mikään patsas ole, vaan Piki! Piki näytti kissatädeille temppujakin, mutta niistä emäntä ei tietenkään osannut ottaa kuvia. Highpawsin Piki ainakin hallitsee!


Löytyi sieltä myös kenkärosvo, Deviksikin kutsutaan.Kenenköhän terveisiin Devi noin ihastui? ;)

Ja tietenkin Kattimaniassa asustaa Arvon Valtiatar Kajsa, joka arvonsa tuntevasti otti vieraat vastaan oman tuolinsa ääressä. Hyväksyvät puskut antoi meidänkin emännälle.Kaikenkaikkiaan emäntä oli oikein tyytyväinen reissuun, ja otettu, että hänet kutsuttiin näin arvovaltaisiin bileisiin mukaan! Koskakohan se järjestäis täälläkin synttärit... Kohtahan Lalli täyttää sen 10v, ja Lillikin varmaan 15v. Ja Cru 5v! Tai no, ei ehkä ihan kohta, pari vuotta menee. Mutta kuitenkin.


9 kommenttia:

 1. Kyllä se Devi taisi Crun tuoksuja kengistä haistella ja lähettää takaisin?

  VastaaPoista
 2. Oli oikein kiva nähdä teidän ihminen. Sen vaan pitää tulla joskus toistekin tänne päin ku jäi pari kissaherraa näkemättä. :)
  Kivoja kuvia. Kissapatsas on tosi komea.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun lähetitte emäntänne edustamaan teitä tänne meille! Meitä tosiaan vähän ujostutti, mutta Sofi päätti kuitenkin vähän esiintyä. Kiitos käynnistä, kivaa oli!

  VastaaPoista
 4. Sofia puskee ♥ Ihana ♥
  Paljon ihania kissoja teidän ihminen on tavannut!

  VastaaPoista
 5. Iik, synttärihumupostaukset vaan jatkuu! Ihania blogikissoja riittää ja riittää!

  VastaaPoista
 6. Valtiovierailut ovat mukavia ja teidän edustaja oli kiva tavata :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea synttäreistä täältäkin blogista! Hienoja kuvia, hyvä kun kuohujuomakin pääsi esille...

  VastaaPoista
 8. Mahtavan kissamaiset juhlat ja ihana poseeraava synttärisankari! :) Puipui mitä kisuja päässyt kuviin ♥

  VastaaPoista
 9. IikJaÄäk toi kakku :D

  Teillä on ollut ihan varmasti todella kivat bileet, valtiovierailut on äärettömän antoisia juttuja :)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)