29 maaliskuuta, 2017

Työtä ruoan eteen

Blogiyhteistyö. 

Meillä on ollut jo parisen vuotta käytössä Catit Design Senses Labyrinth -raksutorni meidän jätkillä, ja olemme olleet siihen oikein tyytyväisiä. Se on yllättävän hyvin pysynyt pystyssä, vaikka jätkät eivät aina jaksakaan kehittää älynystyröitään tassulla kaivelemalla, vaan menevät suoraan ruoan alkulähteille, eli tornin päällä olevalle isolle reiälle mässyttämään.

Niinpä halusin hankkia meille päivityksen älyruokintaa koskien, ja tilasin Villitassusta Savicin Pet Enigma -älypelin medium-koossa.

Jo pakkaus itsessään kiinnosti kulmakunnan kovinta kollikaksikkoa.Jätin pikkukollit tutustumaan laatikkoon paremmin, ja vein sisällön tämän isomman raksumonsterin luo. Lalli rrrrakastaa raksuja, eikä tämä jätkä mikään tyhmä ole, joten älypeli otettiin innostuneesti vastaan.

Lallin lapiolla on hyvä kaivaa koko tassullinen raksuja kerralla esiin piilostaan.Sitten oli muiden vuoro. Lilliä ei raksut sen suuremmin kiinnosta, joten matriarkka jätti koko hökötyksen omaan arvoonsa, mutta Chaplin ja Crusoe kävivät malttamattomina raksupiilojen kimppuun. Crusoe ehkä enemmän etunenässä, isomman oikeus nääs.
Älypeli tarjoaa juuri sopivasti haastetta. Ei liikaa, koska silloin nämä malttamattomat mammanpojat kyllästyisivät, mutta ei myöskään liian vähän, koska se ei jaksa niin kauaa kiinnostaa.
Meillä ollaan hyvinkin tyytyväisiä tähän ostokseen! Ainoa miinuspuoli tällaiselle laiskanpuoleiselle palvelusväkeen kuuluvalle on se, ettei tämä kestä astianpesukonekäsittelyä, mutta kissojen näkökulmasta tämä saa kyllä täydet viisi tassua!

Vielä on testaamatta tämä märkäruokatarjoilussa, ehkä juurikin tuon käsinpesupakon takia 😄
Samoin possunsydän voisi olla oikeinkin oivallinen tarjoiltava.

Villitassu lähestyi meitä mukavissa merkeissä tarjoten yhden M-koon Enigman arvottavaksi blogin lukijoiden kesken. Voit osallistua näihin arpajaisiin ensinnäkin olemalla meidän lukija, ja toiseksi jättämällä kommentiksi kumman värinen älypeli olisi mieluisampi 3.4. klo 12 mennessä tämän postauksen kommenttikenttään, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, mikäli arpaonni osuu kohdallesi!
(EDIT: lisätty yksi osallistumispäivä lisää!)

Ja mikäli arpaonni ei nyt suosi, eivät nämä mitään maltaita maksa itsekään ostamalla.

*kuva lainattu Villitassun facebook -sivuilta*

Tässä vielä Lalli esittelemässä lapioimistaitojaan.

10 kommenttia:

 1. Aika hauskan näköinen raksumaatti ja hienoa tassutyöskentelyä teidän kolleilta :)
  Tietty osallistutaan arvontaan! Punainen olisi tyttömäisempi, mutta vastataan turkoosi, koska se näyttää haasteellisemmalta.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva älypeli, kelpaisi meillekin ;) turkoosi miellyttää silmää enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Älypelit on kivoja! Tahdon pinkin! - Pepsi

  VastaaPoista
 4. Osallistutaan, ja toivotaan turkoosia.
  -P&P

  VastaaPoista
 5. Me halutaan osallistua kans ja turkoosi koska sinisimmut <3 Vaikuttaa kivalle älypelille! Eikä kisut pääse hotkimaan. :--)

  VastaaPoista
 6. Lallilla on hyvä tyyli kauhoa raksuja :D Turkoosi näyttäis ihan sellaiselta, jota Mimmi ja ehkä Alfredkin suostuisivat pelailemaan, eli osallistutaan ja turkoosi olisi mieluisampi. :)

  VastaaPoista
 7. Turkoosin värinen olisi meidän herrojen mieleen

  VastaaPoista
 8. Meille kelpais kans tämmönen kuppi kyllä :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa punaista parivaljakkoa Penaa ja Punkkua!

  Onnittelut voittajakaksikolle, Villitassu on suoraan teidän palvelusväkeenne yhteydessä parin päivän sisällä :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan värinen! :) Meillä on tuontapainen valkoinen, joka me tosin ollaa lahjoitettu äitini kisuille. :D

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)