20 maaliskuuta, 2015

Nälkäisen kissan laulu

Varovainen, tiedusteleva miu.
Toinen varovainen miu.
Vähän rouheampi, kurkusta tuleva mour.
Suurella äänenpainolla kajahtava, pitkähkö säkeistö erilaisia ääniä.

Tiedättekö mistä puhun?
No tästä.


Sellainen laulu meillä kuultiin tänään. Eikä syyttä, olihan ilkeä palvelusväki luvannut uutta massuntäytettä saapuvaksi jo eilen, mutta eipä näkynyt, ei kuulunut. Onneksi kupista löytyi silti nappulaa, etteivät reppanat ihan nälkään kuolleet, vaikka kovasti yrittivät sellaista esittää, ja esityksensä tueksi demonstroivat, millaista ruokaa sieltä kupista pitäisi löytyä.


Saattaa tuo pumpulihiiri olla turhan kuivakkaa ruokaa herkille pikku diktaat... köh... mussukoillemme, mutta kaikeksi onneksi saksalainen ystävämme Zooplus toimitti tilauksemme jälleen nopeasti. 15.3 illalla tein tilauksen, ja tänään sain paketin noutaa Postista. Tai siis mies sai, itse en tuollaista laatikkoa saa yhdellä kädellä liikkeelle :D Ja nimenomaan Postista, koska kuski ei tällä kertaa vaivautunut tulemaan edes alaovelle asti, vaan vei paketin suoraan Postiin. Ihailtavaa oma-aloitteisuutta...


Mutta mitäpä laatikosta löytyi? Tällä kertaa vain 24kg erilaisia märkämuonia, vähän vajaa pari kiloa ruokaa noille kissojen 3D-telkkarin asukkaille, eikä yhden yhtäkään lelua. Pöh, sanois kissat, jos huomaisivat asian kaikelta ruoanpaljoudelta.

Siinä sitä olis taas!

Otin tällä kertaa tuttuja Porta21 -ruokia, mutta lisäksi päätin testata meidän taloudelle vierasta MAC's -ruokamerkkiä. Onko muilla tästä kokemusta?Koostumukseltaan tuo MAC's on tuollaista aika tiivistä, sain aika työn tehdä, että sen sain yhdellä kädellä ulos tuolta purkista tuohon kuppiin :D Portan ruoat kun melkeimpä hulahtavat sieltä purkista nätisti ulos, kosteampia kun ovat...
Ilmeisen maistuvaa tuo tuntui kuitenkin olevan, kun kerrankin keittiössä nähtiin kaikki kuusi kissaa samaanaikaan syömässä. Tai no, Bonnie tuttuun tapaansa lähinnä murjotti jääkaapin edessä odottaen varmaankin nakkeja :D Pettymään joutui, ei tippunut nakkeja, eikä mitään muutakaan. Jos sille ei kerran märkäruoka maistu, syököön nappuloita. Äh näitä nirsoilijoita!

Ja mitäkö kustansi tämä satsi jälleen? No ei kauheita.


Tuostakin summasta on 26,97€ noiden hiirien ruokaan, eli kissojen osuus on 127,96€. Keskimäärin kilohinta on siis 5,33€ joten halpaa on kuin hajusaippua... Raakaruokaa tahtoisin kovasti syöttää, mutta totesin tehtävän tällä hetkellä mahdottomaksi. Mahdottomaksi siitä syystä, että:
 • en pääse Barffi.netin myymälään ostoksille ilman kuskia
 • kuski on töissä arkisin iltavuorossa, ja aamupäivät se nukkuu
 • vaikka liikkeeseen pääsisin, en saisi tehtyä ostoksistani sopivia annospusseja yhdellä kädellä
 • mies ei mukamas ehdi pilkkomaan (huijaa mokoma)
 ...joten odottelen sitten sitä hetkeä, kun tuo ranne kestää taas jotain muutakin kuin mukana roikkumisen. Blaah.

2 kommenttia:

 1. Toi hiiri kupissa -kissa on ihan niinku mä! Paitsi mä laitan hiirut kylläkin vesikuppiin, koska ... no en tiiä miksi. Sisäinen ääni käskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla laitettu vesikuppiin ku palvelusväen kännykkä. Ja pari kauppakuittia. Hups.

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)