24 maaliskuuta, 2015

Rauhottavia

Välillä tässä taloudessa tuntuisi olevan tarvetta rauhottaville. Varsinkin iltavillin aikaan, kun viisi kissaa juoksee peräkanaa ympäri asuntoa tiputtaen tavarat tieltään, rutaten matot nurkkaan, törmäillen ovenpieliin ja muuten vain yleistä pahennusta alakerran naapureissa aiheuttaen.
Sitä ei tarina kerro, tarvitseeko niitä rauhottavia palvelusväki vaiko kissat. Ehkäpä molemmat.
Yritin eilen kuvata videolle meidän poppoon menoa, mutta hommahan tyssäsi sitten samantien, kun kameran sain hollille. Meidän kissoille on selkeästi esiintymiskammo.

Sen sijaan päädyin sitten kuvaamaan niitä rauhottavia.


Feliway on varmaan aika monelle kissataloudelle tuttu, näitähän saa myös suihkemuodossa, mutta itse olen kokenut nämä pistorasiaan laitettavat näppärämmäksi. Meillä tämä ei ole aina käytössä, lähinnä silloin, kun uusia kissoja tulee kissahuoneeseen tai jos muutoin kissakansa on sotajalalla keskenään. Tämähän ei haise ihmisnenään miltään, joten sinällään ei haittaisi vaikka se aina seinässä olisikin. Melko tyyristä tavaraa vaan ns. turhaan käyttää, itse olen ostanut - yllättäen - Zooplussasta, jossa tämän hetkinen hinta haihduttimelle ja pullolle on 29,90€, Musti&Mirri taas myy samaa tuotetta hintaan 43,90€. Aika monet eläinlääkärit tätä myös myyvät.

Joka tapauksessa Feliway on ollut meillä se tuote, jonka avulla on luultavasti edes vähän lievitetty kissojen stressiä niitä toisiinsa totuttaessa. Kun kävimme Bean kanssa sterkassa, törmäsin itselleni täysin uuteen tuotteeseen, Pet remedyyn.Tämä saattaa kuulemma alkuun vähän tuoksuakin, en ole vielä kokeillut kun ei ole ollut nyt tarvetta, enkä turhaan viitsi tätäkään laittaa. Onko jollain tästä käyttökokemuksia? Toimiiko? Parempi/huonompi kuin Feliway?

Tämän hinta näkyy Musti&Mirrissä olevan 39,90€, eli vähän halvempaa kuin Feliway. En huomannut tämän hintaa katsoa siellä eläinlääkärissä, mutta esimerkiksi Lemmikkitukku myy tätä hintaan 28,90€.


Tuote-esittelijämme Piraattikapteeni halusi tietenkin osallistua kuvauksiin, ja tutustua itsekin tarkemmin mistä täällä taas hössötetään. Joko tuote tuoksuu pullosta läpi ja on sittenkin unettavaa vaikka toisin väittää, tai sitten Chaplin on sitä mieltä, että VMP, kerro mieluummin meidän kuulumisia!

Hohhoi, tyyylsäää

HUOH, eikö se ny jo tajuu?!

Okeiokei. Vaikka Chaplin varmasti suuttuu kun kerron tämän, mutta se on alkanut saada Bonnie-neidiltä nenilleen. Mitäs kiusas sitä aikansa, ei semmoista kukaan jaksa ;)
Raukkapieni arpinenä. Mutta eikös piraattikapteenille sovi arvet kuin nenä päähän?


4 kommenttia:

 1. Mahtava kita sulla Chaplin! Meillä ei ole kokemusta tuollaisista haihduttavista, mutta kiva tietää niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte niin kilttejä, ettei teitä varten oo tarvinnu ostaa rauhottavia :D

   Poista
 2. Meillä on tuo remedy. Eläinlääkäriltä ostettu. Hoitaja sanoi että sillä saattaa olla vaikusta ihmisiinkin. Hän jopa joutuu ottamaan sen pois seinästä jotta saa kotityöt tehtyä(?) Ja että hän sekä viisikuukautinen koirapentu nukkuvat 12-tunnin yöunet. Parina ekana päivänä siitä tulee yrttinen tuoksu huoneeseen. Tuoksu on ihan ok. (Huono puoli on että se ei riitä kattamaan meidän koko huushollia.) Remedyä saa ilmesesti myös suihkeena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Pitääkin sitten seurailla vaikuttaako se myös meillä ihmisiin.

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)