23 toukokuuta, 2015

Maailmanluokan virhe!

Tänään oli sellainen hetki, kun harkitsin vakavasti karkaavani kotoa. Päivähän alkoi vallan mainiosti, sain hyvää ruokaa aamiaiseksi ja pääsin sen jälkeen sänkyyn kauneusunille, mutta illemmalla kun halusin mennä parvekkeelle nukkumaan kivaan auringonpaisteeseen, menin mukamas niin hyvään piiloon ettei tuo puusilmä emäntäni minua sieltä parvekkeelta huomannut, ja laittoi oven kiinni. JA LÄHTI TÖIHIN!! Siis kyllä, jätti minut tuonne parvekkeelle viideksi tunniksi ypöyksin, ilman ruokaa. Meinasin kuolla nälkään! Kyllä sai eukko kuulla kunniansa, kun kotiin palasi!


Huomatkaa hyvin tyytymätön ilmeeni, olin juuri antanut kovasanaista palautetta kohtelustani, kun emäntä nappasi kuvan. Kehtaakin! Tai toisaalta, onhan se hyvä ottaa todistusaineistoa, eipähän heti unohda!


Tietenkin harjoitin myös mökötystä, tässä malliesimerkki mököttävästä matriarkasta. Olen kaunis myös suuttuneena.
Mutta myönnettäköön, en minä kauaa viitsi olla kiukkuinen. Emäntä antaa kuitenkin ihan parasta ruokaa ja huolehtii veskit siisteiksi. Ja pääsen aina sänkyyn pötköttämään. Toivottavasti tuo nyt otti kuitenkin opikseen, eikä toistamiseen pidä minua parvekearestissa ihan syyttä suotta!

Ainiin. Tervetuloa joukkoon Sokeri! :)
Ja muistakaas ihmiset myös tuo ruokintaluento, emäntä käski pyysi sanomaan, että vielä on paikkoja hyvin jäljellä! Ilmoittautuahan pystyy sen meidän sähköpostiosoitteen kissakolmiolle[at]gmail.com kautta. Koska olemme sen (hyvän ruoan) arvoisia ;)


10 kommenttia:

 1. Hirveää! Äkkiä soittoa kissavirastoon ja muihin tarpeellisiin instansseihin, on tapahtunut kammottava virhe! Aivan tässä ottaa henkeen pelkkä ajatus. Valtaapitävilläkin kissoilla on joskus kovin vaikeaa.

  Mutta olet kyllä kaunis myös murjottaessasi. Kun on tarpeeksi kaunis, näyttää hyvältä myös vihaisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa-asiamies, huhuu, missä olet silloin kun sinua kaivataan?

   Oi kiitos, pidänkin ulkonäöstäni huolta näillä runsailla kauneusunilla, mutta se minulle sallittakoon :)
   - Lilli

   Poista
 2. Se ei ole koskaan kissan vika. Se on aina henkilökunnan vika. Erittäin yksinkertaista.

  Terveisin: Madame - jätetty SULJETTUUN laatikkoon päiväksi ja Börje, jätetty välioven ja ulko-oven väliin 4 tunniksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi oli kyllä henkilökunnan vika, ottais sen silmän käteen niin näkis!
   Huh, suljettuun laatikkoon? Päiväksi?! Kamalaa! Kai annoit kuulua sen jälkeen!! Ja teillä taitaa ollakin sitten erilainen tuo välioven ja ulko-oven maasto, kun meillä en edes minä - sievä ja pieni Lilli - mahdu tuohon väliin :D

   Poista
 3. Kiitos! :) Hih, meilläkin on joskus meinannut käydä parvekkeen kanssa sama juttu, mutta onneksi kissat osaavat itse myös muistuttaa olevansa parvekkeella raapimalla ikkunaa ja huutamalla äänekkäästi. Tosin toinen maatiaiskissoista viihtyy siellä niin hyvin, että se pitää ties kuinka pitkänkin ajan jälkeen yleensä nostaa sisään vastoin omaa tahtoaan :D

  VastaaPoista
 4. Apua! Kyllä sun olisi Lilli syytä kyllä karata! Tosin mutkin unohdettiin toissapäivänä ja taas tänään kylpyhuoneeseen. Sain maukua hetken ennenkuin huomasivat.. - Max

  VastaaPoista
 5. Mitä jätti sut parvekkeelle, miten kauheeta!! Mekin ollaan jouduttu sinne lukkojen taakse, mut ei me siellä kauaa olla ehditty olla yksin.. Kaappiinkin on lukittu. Ihmiset on niiiin huolimattomia!!!
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
 6. Hupsan ja ohoh! :-) Kyllä on meilläkin katti jäänyt silloin tällöin hetkeksi vessaan ja komeroon, mutta nopeasti ovat ilmoittaneet, että pois pitäisi päästä. Nyt vain otat ilon irti hyvittelynamuista ja -silittelyistä! :o)

  VastaaPoista
 7. OHHOH! Olipas törkeää!
  Ps toi luento kiinnostais, mutta samaan aikaan ollaan Cinnan kanssa Jämsän kesäkisoissa, eli kissanäyttelyssä. Harmi!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/6/15 12:20

  ne on ne emännät ... varsinkin jerkkujen suhteen nirsoja... mutta hyvä että sait pitää sille puhuttelun niin osaa ja muistaa seuraavalla kerralla. terveisin kasper ja mini

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)