02 toukokuuta, 2015

Toivepostaus: Kiipeilyseinä

Crusoe:  Tai emmää tiiä onks tää niinkään toivepostaus, tais tuo Triolan ja Nisurin emäntä enemmänkin heittää vaatimuksen ilmoille ;) Mutta tässä olis tätä meidän kiipeilylandian esittelyä, emäntä lupas joskus kuvata vähän paremmassa valossa ja siistimmässä miljöössä tätä, mut tästä saatte vähän osviittaa siitä, millaset riehumahikset meil on!

Alotetaan ekaks näistä sisäänajojutuista, eli näitä pitkin tuonne ylös on mahdollista päästä.


Siitä lähtien kun henkilökunta pystytti tuon ison raapimatolpan tuohon kulmaan, on nuo muut sisäänajokohdat jääny vähän vähemmälle käytölle, tuota tolppaa pitkin on vaan niin kiva kiivetä ihan täysiä ja sitä pitkin pääsee sit kiertään koko radan ympäri! Jos siis uskaltaa, Lilli esim. ei uskalla.

Sillon kun nuo pienet hyllyt oli remontissa, hyppäsin tuonne katonrajaan aina tuosta kiipeilypuusta. Lilli ei uskalla hypätä edes siitä. Kai sitä alkaa jo vanhuus vaivaan ;)

Lilli:  HEI!!! Oos kakara kunnolla, minä käyttäydyn vain kuninkaallisille sopivalla tavalla, enkä riehu joutavia! Eli minä käytin ennen tuon tolpan ilmestymistä noita sohvan yläpuolella olevia pikkuhyllyjä tuonne ylös pääsemiseen. Ne oli vaan ennen kamalan liukkaita, aina meinas jalka livetä, kun vähän otti vauhtia :( Mulla kun on vielä nuo kuninkaalliset haituvat näissä kauniissa tassuissani.

Mut sit emäntä otti itteensä niskasta kiinni ja askarteli noihin hyllyihin tämmöiset liukuesteet. Enää ei jalka lipeä ja näissä on kiva myös makoilla.Mut niin, tämmöinen tää meidän kiipeilymesta siis on.

Tästä pääsee ylös

Sit voi juosta täysiä tuonne nurkkaan ja joko hypätä tuohon kiipeilypuuhun tai jatkaa matkaa... Kiipeilypuun kohdalta on myös mahdollista hypätä tänne ylös!

Sit tulee vähän hankala kohta, tästä voi joko hypätä yli tai sit kävellä tota rimaa pitkin. Lilli ei tee kumpaakaan.

Ja sit tullaan radan loppuun. Täältäkin löytyy hyppyhyllyt ja sit tuo uus kiipeilytolppa.

Vaihtoehtona on myös hypätä ton lasikaapin päälle ja siitä sitten ton kaiuttimen päälle ja siitä telkkaritasolle. Toimii myös toisinpäin kulkiessa!

Miltäs näyttää? Me tykätään ainakin ihan hirveesti! Aika usein meillä onkin pientä ruuhkaa havaittavissa.


Radan voi aloittaa myös tästä päästä!

Loppuun emäntä käski laittamaan vielä tän Crusoen videon. Yleensä vauhti on kovempi, mutta tais pojua vähän ujostuttaa kamera ;)

Crusoe: Äläs Lilli alota!!
Lilli: Khihihi...


ja

22 kommenttia:

 1. Voi viiksi miten mahtava! Teillä on ihan huippumestat. Olispa meilläkin, mutkun ei oo :( Voitteko käskeä meidän ihmistä tekemään tuollaiset meillekin heti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaverit! Höh, kyllä tämmöinen baana pitäis joka kissalla olla, on tää vaan niin kiva! Ei tarvi aina maantasassa rallittaa :) Sanokaa teidän ihmiselle, et tää on perustuslaillinen kissaoikeus ;D

   Poista
 2. VAU! Teillä on todella hieno koti! Mekin halutaan tollanen!! - Hannibal & Myrsky

  Olen miettinyt tollasen rakentamista, mutta vähän jarruttaa se, että sitten hyllyt menisi sängyn päältä.. Saatettaisi aika usein herätä siihen kun kissa hyppää niskaan. ;) Vielä pitää vähän ideoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mekin tykätään kun tuo henkilökunta sisustaa ihan meidän ehdoilla! :D
   - Karvakaverit

   Hahah joo siinä on semmoinen "pieni" vaara, että kissat tulis niskaan keskellä yötä ;D meillä onneks harvemmin, mut sillon ehkä jos ne rupeekin painimaan tuolla katon rajassa....
   - emäntä

   Poista
 3. WOW, nyt on kyllä kunnon baana kavereilla, onneksi vaadin tätä postausta ;)

  Millä teillä on lackit pultattu seinään? Mä en niitä ole uskaltanut käyttää, jos ne ei kestä menoa mutta teillä on kyllä niin vakaasti ne kiinni että josko mäkin saisin vihdoinkin noi pari hyllyä tohon meidän seinälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käytettiin ihan tavallisia proppuja ja ruuveja (betoniseinässä) ja sitten tuossa kipsiseinässä on käytetty proppuina kipsilevyankkureita ja siihenkin ihan tavalliset ruuvit :) Aluksi itseäkin epäilytti, mutta hyvin ovat pysyneet! Muistaa vaan laittaa sen oikean määrän niitä ruuveja ja proppuja, olisko ollut 8kpl/iso hylly se max määrä, tai jotain. Ohjeista kyllä löytyy se määrä :) Jos laittaa liikaa niin saattaa haperruttaa sen seinän siitä alta ja sit tulee alas rytinällä.

   Poista
  2. Aika jännä, että mä kovasti epäilen noiden hyllyjen pysymistä seinällä kun meillä on kipsileyseinissä kumminkin kiinni parvi ;)

   Poista
  3. Hahahh :D ihmisen mieli on jännä asia ;D

   Poista
 4. Ois! Tuollaiset radat mekin halutaan, tahdotaan, vaaditaan.. Vaikka kun ihmiset aikoo ensi talvena tehdä tapettiremontin, niin samallahan ne laittaisi tuollaiset.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ku ens talveen on piiiitkä aika! Toisaalta, teillä on niin hieno ulkoiluaitaus et se ehkä kompensoi kesän ajan tuota kiipeilyhässäkän puuttumista!
   - Crusoe

   Poista
 5. Huu ja vautsi! :))) Mieletön kissojen unelmarata! Mua vain kieppasi vatsanpohjasta, kun kuvittelin meidän Nupun kiikkumaan tuonne korkeuksiin... Toinen kun ei ole se maailman näppärin kiipeilijä, vaan tippuu välillä jopa sohvalta. Mutta jotain kissakivaa on meillekin tulossa ensi viikolla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nuppu <3 Ei kaikki voi olla mestarikiipeilijöitä, jotkut on luotu ihastuttamaan matalimmilla korkeuksilla :D Jäämme odottamaan mitä kissakivaa teille tulee!

   Poista
 6. Vähänkö HIENO! Kyllä nyt vaihtu väri tämän mamman naamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Viel on vähän kesken, mutta tää on ollu kyl ihan ehdoton meidän kissojen kans :)

   Poista
 7. Toi on tosi hieno ! Nyt ollaan vähän kateellisia. Mut kyllä kelpaa vetää hepuleja!-Justus&Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuol on kiva rallittaa! Ei tarvi väistelläkään ketään! Emäntä yritti kuvata musta semmosta rallivideoo, mut en mää just sillo ollu sillä tuulella... ehkä joskus toisella kertaa sitäkin onnistaa!
   - Lilli

   Poista
 8. No on se hieno! Meiän pojat on kyllä nyt tosi kateellisia. JA miten ihana huiskavaras siellä aww <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miks, mutta luin monta kertaa et huiskaVARVAS ja olin et mmmikä...? :'D
   Crusoe tykkää noutaa noita huiskia, aina on yksi punainen poika kiipeilemässä, jos huiskan tuonne ylös heittää :)

   Poista
 9. Anonyymi3/5/15 01:15

  Onpas, onpas, ONPAS! Wau! Ihan huikea rata ja noi liukuesteet on hyvät, hienosti mietitty. Täältä paljon kunnioitusta vaivannäöllenne kissojen iloksi.
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mie tykkään sisustaa kissojen ehdoilla, on kaikilla kivempaa! :)

   Poista
 10. No oho! Onpas teillä upeat puitteet! Mekin halutaan! Nyt heti!

  T. Bertta, Coco, Lilja ja Ruusu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olis kyl just teille sopiva juttu! Teidän pitää yrittää saada teidän henkilökuntakin innostuun näistä! :)
   - Crusoe

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)