29 helmikuuta, 2016

Heihei helmikuu

 Lähestyimme sinua kokonaisella yhdellä postauksella, tämä on toinen. Huikeaa omistautumista Kissakolmion emännältä, totta tosiaan! ;) Tästä hiljaisuudesta huolimatta meidän lukijakunta on siltikin lisääntynyt kahdella uudella lukijalla, tervetuloa Aurinkokujalla ja Kiralia!

Mitäpäs meille? Lillin kontrollin tulokset tulivat, ihan vielä ei olla viitearvojen sisällä, mutta hyvinhyvin lähellä. Siltikin Lilli-rouva joutuu napostelemaan kolme pilleriä päivässä. Kahden viikon päästä käymme jälleen kontrollissa katsomassa, onko kolme pilleriä liikaa. Mun mielestä se on aika hurja määrä, mutta en ole eläinlääkäri. Lillille on myös ilmaantunut leukaan finnejä, joten senkin takia haluan vähän keskustella tuosta lääkkeestä seuraavalla lääkärikäynnillä. Blaa.

Muutoin maailma on maannut omissa urissaan, Pörris ja Manta viettävät meillä aikaansa edelleen, Chaplin osaa olla yhtä ärsyttävän ihana vieläkin, Lalli vilukissailee ja Cru leikkii kovista, joka kuitenkin yön pimeydessä vaivihkaa hiippailee kainaloon nukkumaan.

Vähän haimme piristystä tähän tylsään helmikuuhun käymällä Prima Pet Premiumin varastomyynneissä ostamassa säkillisen leluja ja vähän ruokaa.
 

Nuo höyhenkepit ovat olleet huikea menestys, ensimmäinen kesti osissa ehkä minuutin verran, ja sitten siitä oli jo sulkaosa irti, ja se sai selkeästi siivet alleen. Sen verran nopeasti se katosi paikalta murinan säestyksellä.
 

Mutta ei olla muistettukaan näyttää teille, ketkä löytyvät meidän kalenterista helmikuun kohdalta. Tuttuja naamoja saattavat olla? ;)
 

Harmi kun ei kalenterijulkisuuskaan ole tuonut tälle pariskunnalle yhtäkään kotiehdokasta...
 

11 kommenttia:

 1. No onpa blogistanian kalentereissa paljon hienoja kissoja just helmikuussa! Miten ne on kaikki osuneetkin samalle kuukaudelle.
  Kivan näköisiä leluja. Sulkakepit täälläkin on suuressa suosiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan pistetty merkille ihan sama, että helmikuu on selkeästi blogikissojen kalenterikuukausi!
   Onneksi noihin keppeihin oli pari varapäätä mukana, ei mennyt ihan hukkaan koko keppiosio :D

   Poista
 2. Höyhenet ovat kissakodissa aika nopeasti katoava luonnonvara:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään :D Chaplin on viel niin söpön tosissaan, murisee mennessään :D Cru ottaa viel vähän iisimmin...

   Poista
 3. Hui, teilläkin muristaan höyhenkeppien kanssa :) Pitäisi taas pitkästä aikaa löytää jostain aitosulkainen versio.. Nuo kuvan keppilinnut on meilläkin kyllä nopeasti tapettu :D

  VastaaPoista
 4. Voi että! Kyllä Pörris ja Manta ansaitsisivat kodin jo! Niin ja toivottavasti Lillin veriarvot asettuu kunnolliseksi ja voi vähentää sitä lääkettä. Oli annos iso tai pieni, niin aina olisi parempi, jos vähemmällä pärjäisi!

  Sulkakeppejä ei ole ollut meillä aikoihin, mutta jotkut muut lelut kyllä aiheuttaa murinaa. Tai Figo ei ehkä osaa lainkaan murista, mutta Friede osaa useammankin kissan edestä :-D

  VastaaPoista
 5. Meillä suurin muriseva metsästäjä on, no arvaat varmaan :D

  Lilli-rouvalle me pidetetään peukaloista pystyssä tosi terhakkasti, että arvot tippuisivat oikeille tasoille !

  VastaaPoista
 6. Kaikkien höyhenkeppien laatu on aina niin hienoa. :D Miksei kukaan tee kestäviä keppejä?

  VastaaPoista
 7. Oi miten paljon ruokaa ja lentävä lelu <3

  VastaaPoista
 8. Mahtavia leluja - ja ihanat kalenterisöpöläiset! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että arvot on laskeneet! ♥ Voi vitsi, kuulostaa tosi kivalta toi varastomyynti. :D Toisessakin blogissa on tehty siellä mahtavia löytöjä. :)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)