06 lokakuuta, 2016

Ayumi

Ayumi, tuo kaunis pienenpieni tummahipiäinen kissaneito. Ikää kohta pari vuotta, ja jo ainakin yhdet ellei useammatkin pennut lähetetty maailmalle. Yhdet niistä täällä meillä, A-jengi.

Nyt Ayumi on steriloitu, rokotettu kahteen otteeseen, madotettu useamman kerran, otettu FIV ja FeLV -testit ja väiveongelmakin selätetty, joten tein neidistä kuvauksen Pesun sivuille ja nyt vain sitten odottelemme ihmisten kiinnostuksen heräämistä. Vielä olisi pari viikkoa mycoplasmalääkitystä jäljellä ja hammaslääkärissäkin pitäisi käydä...

Ayumi onkin täällä jo muutamaan otteeseen näkynyt, mutta nyt annamme neidille ihan oman valokeilan, ilman muiden kisujen kuvia viemässä huomiota ;)


Eikö olekin vaan kaunis? Ayumista on vaikea saada hyviä kuvia, koska a) syksy ja pimeää + tumma kissa ja b) Ayumi on melkoisen liikkuvainen ja leikkiväinen, eli lisää haasteita! Valovoimaisempi putki ja/tai lisäsalama tekis hyvää.


Ayumi on heti heinäkuussa meille tultuaan ollut ihmisystävällinen typy, jota on saanut silitellä ja nostaa syliinkin. Helpottanut kummasti mm. eläinlääkärireissuille lähtöä, kun tytön on voinut vain nostaa syliin ja nopeasti laittaa kuljetushäkkiin. Nykyään Ayumi tulee myös puskemaan jalkoihin ruoka-aikaan, joten kokoajan hän kehittyy vain lisää kunnon kotikissaksi.


Leikkisyydestä jo mainitsinkin. Ayumi on pentujensa lähdettyä koteihinsa (ainiin, unohdinkin teille kertoa, että myös Aiko ja Asami saivat oman yhteisen kotinsa!) rentoutunut, ja uskaltaa nykyisin itsekin antautua leikin lumoihin. Välillä neiti leikkii täällä itsekseen milloin milläkin saatavilla olevalla lelulla, ja erityistä rakkautta hän tuntee punaista pistettä kohtaan, aivan kuten emonsa Mustikkakin, jonka rallittelut näittekin videolla

Ayumihan on populaatiokissa, joten muihin kissoihin hän on hyvinkin tottunut, mutta uudelta ystävältään Ayumi toivoo lempeää ja leikkisää luonnetta, neiti kun on itse alistuvaa sorttia ja helposti kiusattavissa. Meillä Crusoe ja Chaplin ovat ottaneet neidin silmätikukseen, ja sen takia pojat ovatkin tällä hetkellä makuuhuonemajoituksessa. Ayumi saattaisi myös olla hyvin koulutettavissa, sen verran fiksulta likalta vaikuttaa ;)

Yritän ehtiä lisäilemään Ayumin kuvauksen myös tuonne yläpalkkiin, mutta tässä olisi nyt pieni esittelly tästä pienestä tyttösestä ♥

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ayumi on kyllä todella kaunis pieni typy <3

   Poista
 2. Hän on ihana, toivottavasti koti löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, pääsisi Ayumikin elelemään sitä kotikissan elämää omassa huushollissaan :)

   Poista
 3. Ihana tyttö, onnea kodin etsintään! :) <3

  VastaaPoista
 4. Söpöliini on hän <3

  VastaaPoista
 5. Miten kaunis ♥ Tuolla ulkonäöllä ja luonnekuvauksella luulisi kodin löytyvän!

  (Ja taas, kuten melkein joka kerta: harmi ettei Friede anna mun ottaa kolmatta kissaa. Eikä varsinkaan aikuista.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen kyllä, mikäli Ayumi ei löydä sitä omaa kotiaan nopsaan, hän on kuitenkin sen verran ihana tapaus <3

   Poista
 6. Ihana ihana ja ihana ♥

  VastaaPoista
 7. Kaunis pikkuruinen kissa! Toivottavasti Ayumille löytyy sopiva koti ♥

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)