09 lokakuuta, 2016

Laiska sunnuntai

Sillä aikaa kun emäntä on ahkeroinut lehmien parissa koko sunnuntain, niinkuin muutenkin koko viikon ja vielä ensi viikonkin päälle, on täällä meillä kissat vetäneet lonkkaa ihan huolella. Hyvä ettei kuorsaus kuulu rappukäytävään asti.


Liikehdintää kissakansaan saa ainoastaan rapistelemalla ruokakaapilla, silloinkin tullaan vähän laiskanpulskeasti tsekkaamaan tarjonta, mokomat.


Jos meille joku erehtyy kyläilemään, ei hän ole uskoa korviaan kun sanon täällä majailevan tällä hetkellä yksitoista kissaa. En sitten tiedä millaisen täystuholauman hän odottavat näkevänsä, ja kuinka paljon pettyy nähdessään nämä nössykät. 

Kyllä meillä sentäs joskus on vilinää ja vilskettäkin, yleensä silloin ku me palvelusväkeen kuuluvat haluaisimme vaikkapa levätä, tai katsoa rauhassa jotain sarjaa, tai tehdä ruokaa... Silloin ei puutu apureita ja joillekin iskee kamala sylittelyntarve just sillä sekunnilla! ;)

Näin offtopiccina, näyttääkö muiden bloggeri seuraajalistaa kunnolla? Ennen olen pystynyt tsekkaamaan uusien lukijoiden profiilit, ja nähnyt kirjoittavatko he kenties omaakin blogia. Nyt ei näy kuin seuraajan nimi ja mitä blogeja hän itse seuraa. Meille liittyi uusi lukija Ira, tervetuloa! Tulisin vastavisiitille jos vain tietäisin, kirjoitteletko omaa blogia myös! :D

5 kommenttia:

 1. Voi söpöläiset! Pitää levätä että jaksaa kasvaa. :)
  Huomasin just itekin tuon seuraajajutskan ja että meillä ei oo siinä edes profiilikuvaa. Meneeköhän nuo nyt sitten jonkun google+:n kautta..? En tykkää tällasista muutoksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm toivottavasti ei Blogger ala pakottamaan ihmisiä tuohon G+:n, itse en ainakaan sitä halua käyttää :D

   Poista
 2. Nämä kuvien tyypit kyllä halutessaan saa varmaan kämpän kuin kämpän ylösalaisin :-D

  Mutta voi kuinka söpöjä ne voi olla ♥ Äh ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanuudet <3 Välillä täytyy pitää lepopäiviä, että sitten jaksaa taas riehua entistä kovemmin. :D

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)