25 marraskuuta, 2016

Black Friday

Tämän mustan perjantain kunniaksi nappasin näppäimistön tassuihini ja kirjoittelen tänne vähän tuntojani, olenhan sentään lähestulkoon musta itsekin, vain pieni valkoinen täplä rinnassa yrittää hälventää ihmisten taikauskoa mustia kissoja kohtaan.


Olen nyt asunut täällä Kissakolmiossa heinäkuun alusta asti, eli kohta viisi kuukautta tulisi täyteen. Tänä aikana olen mm. kasvattanut pentuni Amayan, Aikon ja Asamin sekä adoptiotyttäreni Akiran luovutusikäisiksi asti, käynyt leikkauksessa ettei pentuja tulisi enää lisää, saanut rokotukset, madotukset sekä sirunkin niskaani, onpa minusta otettu myös verta FIV- ja FeLV -testejä varten (molemmat negatiivisia!) ja viime viikolla kävin myös hammaslääkärissä, jossa minulta poistettiin kokonaista kuusi hammasta! Josko nyt riittäisi tuo lääkärissä ramppaaminen hetkeksi, se kun ei ole mitenkään lempipuuhaani.


Lempipuuhiini sen sijaan kuuluu punaisen pisteen jahtaus, ilorallittelut, raapimispuuta pitkin juokseminen edestakaisin sekä tietenkin syöminen. Syömistä minun kuulemma pitäisikin harrastaa, koska olen niin pienikokoinen ikäisekseni. Ikäähän minulla ei ole vielä edes kahta vuotta, joten nuori plikka. Onneksi tuo tilapäiskotimamma täyttää ruokakuppejamme säännöllisesti hyvällä ruoalla, vaikka välillä ruokahuolto pelaakin vasta komentamalla.


Kyllähän minä täällä tilapäiskodissakin viihdyn, mutta olisihan se ihan ikioma koti mukava, olisi oma tupa ja oma ihminen, täällä joudun kuitenkin jakamaan huomion monen muunkin kissan kanssa, eikä kaikki näistä kissoista ole niin mukavia kuin toiset, jotkut tykkäävät kiusata minun kaltaistani herkkää ja ujohkoa tyttöä, vaikka minä en tekisi yhtään mitään! Sen tähden haluaisinkin muuttaa joko ainoaksi kissaksi, tai jonkun kiltin ja leikkisän kissan ystäväksi.

Mutta missä se kotini luuraa? Kaksi kotiehdokasta minua on käynyt tapaamassa, enkä kelvannut kummallekaan. Minun mielestäni täysin itsestäni riippumattomista syistä, ei ole minun vikani ettei ihminen halua odottaa hyväksyntääni, vaan haluaisi kissan, joka olisi heti valmis syliteltäväksi. Minä taas haluan tutustua ihmisiin omalla aikataulullani. Tilapäiskotimammakin saa nostella minua syliin ja silitellä kaikessa rauhassa, kun olen hänet jo siihen virkaan ylentänyt. Ihmiset ovat kauhean kärsimättömiä otuksia! Puhun kuitenkin vain parista päivästä, ehkä viikosta, en vuosien projektista, hmph.


Ei tässä nyt viitsisi painaa leukaakaan rintaan ja mennä kohti uusia pettymyksiä, koska silloin tuo hieno valkoinen täpläni peittyisi, ja taikausko valtaisi taas ihmisten mielet ;)

terkuin Ayumi

16 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät pian oman ihanab kotisi Ayumi! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon! Kamalan ilkeitä nuo Chaplin ja Crusoe, mutta onneksi tuo tilapäiskotimamma pitää ne tuolla eristyksessä!
   - Ayumi

   Poista
 2. Sinä oot kyllä niin upea ilmestys, että eiköhän sinulle koti vielä löydy! Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivon samaa kyllä itsekin!
   - Ayumi

   Poista
 3. Eiköhän tuollaiselle kaunokaiselle löydy se oma koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luulisi! Mutta kun näitä kodittomia on niin hurjat määrät kotejaan etsimässä, että jääkö tällainen pieni ja sievä tyttö ihan muiden ehdokkaiden jalkoihin..?
   - Ayumi

   Poista
 4. Kyllä olet kaunis kissa! Toivottavasti sulle löytyy ihan heti koti. Ja mitä siihen tutustumisaikatauluun tulee, kissalla on oikeus päättää omat aikataulunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ihan turha tulla ihmisen härkkimään jos en ole antanut vielä lupaa moiseen! Nih!
   - Ayumi

   Poista
 5. Varmasti tuollaiselle kaunottarelle löytyy vielä oma koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, olisi niin kiva päästä jouluksi omaan kotiin <3
   - Ayumi

   Poista
 6. Odotus palkitaan, varmasti vielä se Täydellinen Koti löytyy moiselle ihanuudelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydelliselle kissalle täydellinen koti!

   Poista
 7. Kyllä sä vielä löydät sen sun ihmisen ♥ Sitten ootte onnelisia yhdessä!

  VastaaPoista
 8. Kultu, oot nätti kuin mikä, ja vielä löytyy se ihminen joka malttaa odottaa sun kesyyntymistä. Malttaisin, mutta kun meillä on jo kaksi rescueta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo, teillä on se teidän oma söpö tättähäärä, oon lukenut sen juttuja teidän plokista! Z vois olla vähän liian tättis mulle :D
   - Ayumi

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)