13 marraskuuta, 2016

Meidän viikonloppu 2016

...eli ELMA- ja lemmikkimessuja. Pääsääntöisesti.

Päätimme mieheni kanssa lähteä tänä(kin) vuonna messuilemaan Helsingin Messukeskuksessa pidettäville Meidän viikonloppu -messuille. Tänä vuonna ryhdyimme ihan hurjaksi, ja varasimme jopa hotellihuoneen jotta saisimme olla yhden yön rauhassa kissoilta.

Tässä nyt hieman kuvasatoa ELMAn puolelta, eli nautoja, laamoja, alpakoita, possuja, kanoja, kalkkunoita ja pari traktoria.

Tyyppi rupes ihan poseeraamaan!

Lilli (hihihihiiii) ja Lyyli

ELMAn jälkeen siirryimme luonnollisesti Lemmikkimessujen puolelle, eli kiiiissojakissojakissoja ja muutama muukin eläinlaji.
Haluaisin siilin. Edelleen. Oiskohan siinä tarpeeksi piikkivastusta meidän Chaplinille?
Emme hirveästi kierrelleet kissanäyttelyalueella, joten varmasti tuttuja kissoja jäi bongaamatta mm. kaikki.

PrimaCatin osastolta mukaan tarttui jäätävän iso säkillinen ruokaa bloggaajakassin muodossa! Odotin rehellisesti sanottuna hivenen pienempää määrää, mutta tätä määrää kantaessa alkoi ajan kanssa jo kädet väsymään. Meidän kissalauma kiittää anteliaasta lahjuksesta!


Törmäsimme messuilla myös yhteen uutuustuotteeseen, josta saimme myös muutaman testipurkin kotiinviemisiksi, eli kyseessä on PowAir, myrkytön hajunpoistaja.

"Powair geeli on myrkytön luonnontuote. Yli 40 eteeristä öljyä eivät peitä hajua vaan poistavat sen pysyvästi. Helppo käyttää: avaa kansi ja aseta astia haisevaan tilaan. Monia käyttökohteita: roskakatokset, puutarhat, ilmastointikanavat, kellarit, kylmiöt, keittiöt yms.
Powair Penetrator suihke poistaa ei toivotut hajut ällistyttävän tehokkaasti. Yli 40 eteerisen öljyn ja mikrobien yhteistyö hävittää hajun pysyvästi. Sopii erityisesti orgaanisten hajujen hävittämiseen kuten koiran/kissan pissa, uloste, oksennus ym. ym."
(lainaus PowAirin sivuilta)


Täytyyhän tällainen ehdottomasti testata, kerromme (lue yritämme muistaa) myöhemmin onko tuote ollut toimiva. 


Tämän lisäksi testiin lähti myös Sonaxin karvaharja, eli harja, jonka avulla mm. kissankarvojen poisto kankaasta olisi helppoa ja nopeaa. Meillä kun tuo oikea imuri asustaa lähestulkoon kaiken aikaa kaapissa robotti-imurin hoitaessa asunnon lattiapintojen siistimisen, on tuo sohvien ja keittiöntuolien imurointi kissankarvoista jäänyt todella vähäiselle. Vieraiden tullessa käymään olen yleensä vain kehoittanut heitä etsimään itsellensä kaikista vähäkarvaisimman istumapaikan :D

Kuvasta voisi päätellä myös Lillin kaipaavan harjausta...

Kaiken kaikkiaan oli ihan onnistunut messureissu, ja tänään pääsimme kotimatkalla tekemään myös valtiovierailun Triolaan! Tästä voisimme laittaa julkaisukelpoista materiaalia huomenna eetteriin ;)

17 kommenttia:

 1. Teillähän on ollut kivat messut. :) Hitsiläinen, kun meillekin pitäisi saada tuollainen karvanpoistoharja! Minulta jäi messuilla kokonaan huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä harjoja myytiin siinä luentolavan ja koiranäyttelyalueen välissä, saattoi ehkä vähän hämätä, kun esittelytiskillä oli etualalla työkalusalkkuja ja muuta tällaista :D

   Poista
 2. Suloisia otuksia kaikki! ♥ Paitsi traktoreista en nyt tiedä... ;)

  Kaikki tuo goodiebagin mukana? Vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies halusi kuvailla traktoreita, joten pitihän nekin nyt sitten ikuistaa :D
   Juu, tuollainen määrä tungettiin meille kassiin mukaan, todella anteliaasti PrimaCat kohteli bloggaajia!

   Poista
 3. Primacatin lahja oli runsas. Meiltä on tulossa myös postaus, mitä meidän kassiin ilmaantui. Minäkin olin miehen kanssa ihan hotellissa yötä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitteko tekin siinä Holiday Innissä vai menittekö jonnekin muualle? :D
   Ei törmätty, pöh!

   Jäämme odottamaan postausta!

   Poista
  2. Ei harmi kyllä törmätty! Me olimme Hotel Avassa.

   Poista
 4. Kaikenlaista siltä messuilta löytyikin. Ei tainnut sentään Zetoria olla? :)
  Kiva, että saitte ison pussin tuliaisia kissoille.

  VastaaPoista
 5. Tuollanen hajunpoistaja ja karvaharja jäi kyllä kokonaan näkemättä, muuten ollaan selvästi oltu samoilla messuilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä löytyi vähän hassusti sieltä "työkaluosastolta" :D

   Poista
 6. Mies ei uskonut tuon karvanpoistaja harjan voimaan niin jäi ostamatta, kerro sit miten toimi niin nähään alkaako miestä harmittamaan :--D Meidän auto on aina täynnä karvaa...

  VastaaPoista
 7. Varmaan tuo karvaharja kätevämpi on, kuin monet muut konstit. Minä esimerkiksi kerran nitkutin meidän entisestä sohvasta kissankarvat irti pyyhekumilla(!). Noku ei lähtenyt muuten.

  Messut. Laamat/alpakat on hassuja olentoja. Aivan uskomattoman ilmeikkäitä. Ja onpas hauska kihara otsatukka nautaeläimellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhekumilla! :"D Siinä on saattanut hetki kestää......

   Pikaisella testauksella tuo harja on oikein mukiinmenevä, eihän ne karvat siihen harjaan tokikaan jää eli ne karvamadot joutuu sitten käsin ottamaan siitä sohvasta irti, mutta mieluummin minä sellaisen ison madon siitä otan kuin nyppisin karva kerrallaan niitä irti :D

   Poista
 8. Meillä on harja vielä testaamatta, sen verran innoskas siivooja taidan olla ;) Elmat on kyllä eri kivat messut, ensi vuonna uusiksi sitten, eiksjeh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, kyllä Elmoille pitää ens vuonnakin yrittää päästä! Toivottavasti sillon olis ne ModelExpotkin, niin olis miehellekin jotain kytättävää :D

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)