23 joulukuuta, 2016

Jouluksi omaan kotiin

Ayumi, tuo kaunis pieni tumma tyttö muutti Kissakolmioon kolmen pentunsa Amayan, Asamin ja Aikon kanssa heinäkuun alussa. Melko nopeasti Ayumi adoptoi myös emonsa Mustikan (nykyisin Morticia) ainokaisen pennun Akiran, joten vilskettä riitti pikkuneidin maitobaarissa!Pennut lähtivät syksyllä omiin koteihinsa, ja silloin koitti Ayumilla reissut eläinlääkärin pakeille hoitamaan sterilisaatio ja hammasremontit alta pois, jotta neiti pääsisi etsimään sitä omaakin kotiaan, ja ehkäpä muuttamaan sinne ennen joulua.Ayumia kävi marraskuun puolessavälissä parikin kotiehdokasta katsomassa, mutta toinen totesi neidin olevan liian arka heidän makuunsa ja toinen tuli toisiin ajatuksiin koko toisen kissan hankinnan kanssa heidän oman kissansa stressiherkkyyden vuoksi. Niinpä painoimme Ayumin kanssa leuat kohti rintaa ja jatkoimme sen oikean kodin etsimistä.

Joulukuun alkupuolella soitteli kolmas kotiehdokas, ja millainen kotiehdokas tämä olikaan! Ei haitannut, vaikka Ayumi onkin kovin vieraskorea. Ei haitannut, vaikkei Ayumia kiinnostanut erityisemmin leikkiä vieraiden läsnäollessa. Vastailivat tämän tiukkis-tilapäiskotimamman kysymyksiin juuri niinkuin olin halunnutkin.Sormet ja varpaat ristissä sovin soittelevani heille parin päivän miettimistauon jälkeen toivoen tietenkin heidän olevan vielä silloinkin adoptoinnin kannalla. Ja olivathan he!

Niinpä Ayumi-rakas löysi kuin löysikin sen oman kotinsa, ja vieläpä ennen joulua 💖
Kävin neidin viemässä omaan kotiinsa 15.12, jotta Ayumin ei tarvitsisi aloittaa uutta elämäänsä stressaamalla vieraassa kuljetuskopassa matkustaen.Kyllä täytyy sanoa, että pieni ikävä jäi, kun tuo hupsu kissaneito ei enää tulekaan tuohon kissahuoneen ovelle vastaan, mutta onneksi Morticia on huomannut nyt tilaisuutensa tulleen, ja on rohkaistunut hirvittävästi saatuaan kissahuoneen kokonaan omaan käyttöönsä :)

Onnea pikku-Ayumille omaan kotiinsa, paras joululahja tälle kissaneidille 💕

4 kommenttia:

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)