14 joulukuuta, 2016

Secret Santa

Eli Salainen Joulukissa vuosimallia 2016!
Saimme paketin jo aaaaikapäiviä sitten, mutta tietoteknisistä syistä tämä varsin kuvapainotteinen postaus on riippunut ja roikkunut. Eilen sain viimeinkin haettua Lightroomini Verkkokauppa.comista kotiin, ja pääsin kuvien purkuun.

Mielestäni melko rankalla kädellä valkkasin julkaistavia kuvia, ja siltikin niitä jäi jäljelle 43! En halua enää niistä karsia, joten kuvat ovat tässä postauksessa nyt gif-muodossa, pahoittelen.

Paketin avauksessa aktiivisena olivat Chaplin, Lilli ja Crusoe, Lalli tyytyi vain kurkkimaan sivusta ja nauttimaan sitten myöhemmin lahjoista.


Paketissa ensimmäisenä oli joulukortti, joka ei vielä paljastanut lähettäjäksi kuin Salaisen Joulukissan, ovelaa! Seuraavaksi olikin rapinapaperia, ja rapinapaperin alle monen monta värikästä lahjapakettia. Oli pakettia hyviin ja parempiin hetkiin, pikkujoulubailuihin, yhteinen paketti kissakansalle ja emännällekin oma paketti, lisäksi paketista löytyi neljä leluhiirtä, jokaiselle karvanaamalle oma 💞

Crusoe kun on tuollainen herkkupeppu, viihtyi hän melko tiiviisti herkkupakettien kimpussa, joten avasin ystävällisesti lahjaDreamiesit heti. Myös lahjaksi saadut pallot olivat poikien mieleen! Niitä on täällä nyt pyöritelty pitkin lattioita, ja ääni muistuttaa erehdyttävästi joulupalloa, vainoharha iskee emännälle 😀

Lilli ihastui kissanminttutyynyihin, en ehtinyt poistaa niitä edes tuosta suojapussista, kun sen kimpussa oli jo minttuhuuruinen matriarkka.Myös Chaplin tykästyi minttutyynyyn, joten onneksi saimme lahjaksi myös irtominttua 😉. Lalli on enemmän hiirimiehiä, joten jätkä taisi omia kaikki neljä hiirtä omiin tassuihinsa.

Emäntä ihastui söpöön pieneen harmaaseen tonttuun 💖 sekä herkkulahjuksiinsa. Ne on vedetty jo parempiin suihin, jäljellä on muisto vain! :D

Giffin viimeisessä kuvassa paljastettiin kuka meidän Salainen Joulukissa on, ja sehän oli Mimmi ja Alfred! Aivan ihanan lahjan olivat nuo kauniit ja komeat britit meille koonneet emäntänsä ystävällisellä avustuksella, tästä paketista riittää kissakansalla riemua vielä pitkään. Kiitos! 💖
Kiitos myös Tassulinnan emännälle tämän tradition alkuun laittamisesta!

7 kommenttia:

 1. Hih, teillä on selkeästi hyvin pidetty lahja! Kissanminttutyynyt näyttää valtavan huumaavilta :D - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pidetty lahja oli kaikin puolin! Tämä on ihana pikkujouluajan traditio! :)

   Poista
 2. Olipa kiva, että lahja oli mieluinen! ^.^ Taisikin olla tosi sopiva hetki juuri tuon kuuloisille palloille, ääni on tosiaan varmaan samanlainen kuin joulupalloissa.. :D Tyynypussia Alfred yritti paketista kaivella viimeiseen asti, mutta saa nyt huokaista, kun sai ihan oman hajulelunsa.
  Ihania kuvia olet ottanut leikkivistä kissoista! <3

  VastaaPoista
 3. Jee, kiva paketti teille tuli! Mintut ja valeriaanat ovat ehdoton hittilahja tämänvuotisessa joulukissailussa.

  VastaaPoista
 4. Oi miten paljon kivoja lahjoja!

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti täälläkin! Niin lämmittää mieltä miten jokaisen Salainen Joulukissa -paketin koonnissa on ollut sydän mukana paketin ulkoasua myöten. :) Todella upeat lahjat paketointia ja kirjeitä/kortteja myöten.

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)