20 helmikuuta, 2020

Elo-lokakuu 2019


Elokuun alussa Elsie pääsi sterkattavaksi, kun pennut olivat pahimmat imemisensä jo lopettaneet, ja Elsien kiimat alkoivat olla jo meidänkin hermoille käyviä. 


7.8 meidän makkariin muutti paluumuuttajana Morticia. Hänen kotinsa ei enää pärjännyt Mortin kanssa ja halusi palauttaa sen tuttuun ja turvalliseen paikkaan. Pari ensimmäistä viikkoa Mortilla menikin mököttäessä, mutta kyllä sieltä sitten onneksi löytyi se sama kehräys- ja puskutraktori kuin ennenkin. 


Elokuun puolessavälissä veimme Freddien Eläinystäväsi Lääkäriin häntäamputaatiokonsultoinnille. Saimmekin ajan nopeammin kuin uskoimmekaan, koska jo seuraavana maanantaina veimme Freddien heti aamulla amputointiin! Kotiin saimme tokkuraisen pojan, jolla ei takajalat kantaneet ollenkaan, mutta kova halu oli silti päästä liikkeelle.Parin päivän päästä jouduimme viemään Freddien takaisin lääkäriin, kun kakkahommat eivät sujuneet kotona ollenkaan. Muutaman päivän päästä amputaatiosta aloitimme Freddielle laserhoidot, ja poika nauttiikin niistä aina täysin siemauksin! Syyskuussa aloitimme myös Freddien fysioterapian.


Alfredilla kävi kotiehdokkaita useitakin, ja pikkujätkä muuttikin omaan kotiinsa 25.8 💖


Syyskuun alussa Lilli kävi vielä viimeisellä kilpirauhaskontrollilla, ja arvot olivat edelleenkin oivalliset, joten kontrolleja ei enää tarvittu! Painokin oli oikein hyvä ja mummukissan mieli virkeä 💕


Muillakin pennuilla onneksi riitti kotiehdokkaita, ja Gwen muuttikin 6.9 omaan kotiinsa, ja Ethel sekä Ivy yhteiseen kotiin 13.9.


2.10 pääsi Elsie hammaslääkäriin. Suusta poistettiin parikin mätää hammasta sekä runsaasti hammaskiveä. Mutta nyt olisi kaikki toimenpiteet tehty, ja kodinetsintä voisi alkaa! Elsie ei hirveästi arvostanut tätä eläinlääkärireissua...


20.10 meille muuttivat takaisin Ethel ja Ivy itsestään riippumattomista syistä. Tytöt olivat kasvattaneet kuukaudessa painoa runsain mitoin ja veimmekin heidät sterkattavaksi heti 28.10. 2 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella sitä rahanmenoa ja työmäärää... Tästä julkaisusta paistaa ennenkaikkea niin käsinkosketeltavasti pyyteetön rakkaus kissoja kohtaan. ♥ Miljoona kehräystä teille! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥
   Paljonhan näissä on työtä, ja rahaa kuluu sekä itsellä että yhdistyksellä, mutta on tämä sen arvoistakin :)

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)