06 huhtikuuta, 2015

Emäntä kaipaa apua


Kissat + kalliit lattiakaiuttimet = huono yhdistelmä.
Kuvassa miehen teippiviritykset estämään herra Punaisen Perkeleen aka Crusoen raapimisyritykset, toimineet yllättävän hyvin, mutta ei ihan hivele tämän emännän sisustuksellista silmää. Meillä kun on kissoille viritetty tuonne katonrajaan tuo oma juoksubaana IKEAn Lack-hyllyistä ja noilla on mahdollisuus päästä sinne samaisista hyllyistä rakennettuja portaita pitkin tai vaihtoehtoisesti hyppäämällä raapimispuustaan, niin jotkut ronteista ovat tietenkin keksineet uusia reittejä, mm. hyppäämällä kirjahyllystä, ja jotkut haluavat olla vieläkin kekseliäämpiä, ja hyppäävät ensin kaiuttimen päälle, siitä kirjahyllyn päälle, sieltä lasivitriinin päälle ja sitten vasta noille omille tasoilleen. Huoh.

Jotenkas, yritin tässä nyt etsiä jo joskus aiemmin löytämäni liikkeen verkkokauppaa, jossa myytiin ns. lisäosia raapimispuihin. Löytyikö? Noup. Hakusessa on siis verkkokauppa, jossa myytiin erilaisia lisäosia raapimispuihin, erityisesti hakusessa on eripituiset tolpat, siis ihan pelkät tolpat, joista voisi koota haluamansa pituisen tolpan ilman mitään tasoja. Selitänkö vaikeasti? :D Haluaisin sellaisen lattiasta kattoon asti menevän TOLPAN, jota pitkin kissat voisivat kiivetä tuonne tasolle, jos ei kerran portaita pitkin ole soveliasta kävellä. Onko kenelläkään tietoa tämmöisestä verkkokaupasta, vai onko se ihan oikeasti lopettanut toimintansa? Tiedän, että sellainen vielä reilu puoli vuotta sitten oli markkinoilla!

Argh.

4 kommenttia:

 1. No voi höhlä, mä yritin kanssa ettiä mutten mitään löytänyt. Kyllä semmonen jossain on, jos et saa täältä vastausta niin kannattaa kysästä pikkupetojen Piiviltä, kun hän tilasi tossa vähän aika sitten uuteen puuhun tolpan. Postauksessa ei kyllä lukenut että mistä.. :D Ootteko kokeillleet jotain karkotus suihkeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysinpäs, kun aikani etsiskelin! https://animail.fi/reserv-klospelare-o-12-cm.html myy kahta erikokoista lisätolppaa, sinällään vaan aikas hinnakasta... 65€ maksais tuo isompi tolppa lattiasta kattoon, ja pari kymppiä halvemmalla pääsis jos ostais vaan 9cm halkasijaltaan olevaa tolppaa...
   Ei olla vielä kokeiltu mitään karkotussuihketta, oon vähän kyyninen niiden suhteen :D

   Poista
 2. Maunolla Ja Epulla taisi olla semmoinen Ikeasta hankittu tolppa joka menee lattiasta kattoon, ja siihen oli sitten kierretty narut erikseen..? (maukuja.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis yks vaihtoehto, että hankkis sitä köyttä ja tekis puun itse, mutta se köysikin on suht kallista tavaraa :o

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)