09 huhtikuuta, 2015

Messuintoilua

Meidän emäntä on ihan omituinen, se intoilee niinku pikkupentu uuden lelun perässä noista messuista. Kuinka siellä on kuulemma paljon kissoja ja kaikkee. Pöh, onhan sillä täällä kotonakin kissoja! Miksei me riitetä? Toivottavasti se ei tuo meille sieltä uutta kaveria tuliaisiks, lelut ja herkut on ihan riittävät tuliaiset, kiitos vaan.

Toisaalta ihan tyhmää, ettei me kissat päästä mukaan, saatais ite valita mitä halutaan, ja jos kerran toi emäntä sai sinne jonkun plokipassinki, ni eiks sillo meidänki kuuluis päästä, onhan tää meijjän ploki?! Ihmisten jutut on outoja. Mää ainakin aion vaan vetää lonkkaa koko viikonlopun ku nuo on pois täältä, kas näin.


- Cru

Ps. Meidän emäntä käski sanoo, et se löys niitä raapimapuun varaosia täältä, mut ne on kuulemma niin kalliita, et saadaan tyytyä käytettyihin... Mää niin arvasin tän.

6 kommenttia:

 1. Hihii, messuiluintoa on täälläkin. Se lippu oli tullut tänään äidilleni ja äiti oli ihan innoissaan kun sai itelleen lipun, harmikseni jouduin paljastamaan että se lippu on mulle :'D Voi äidit, mutta kiitos lipusta vielä ja miten tommosen passin oikein saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :'D Sun pitää ostaa äidilleskin lippu! :D
   Passin sain osoitteesta http://www.messukeskus.com/Sites2/PetExpo/Media/Sivut/Bloggaajat.aspx mutta näköjään hakuaika on loppunut 5.4 :(

   Poista
 2. Hienoa että pääset messuilemaan! Itse en nyt lähde, mutta ajatuksissa Tampereen kissanäyttelyssä käynti toukokuun toka viikonloppu :) Mutta kyllä minä vielä Helsinkiin lemmikkimessuille joskus lähden; kiitti passiosoitteesta! - emäntä

  Sun pitää Cru pyytää oikein hyviätuliaisia. Siis ei mitään kissoja vaan mitä sinä haluat! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pohdin kanssa lähtisikö käymään tuolla Pirokin näyttelyssä, riippuu osuuko just siihen sitten työt vai ei :)

   Poista
 3. Voi harmi kun me ei päästä messuille, olis ollu myös mukava käydä kattomassa ne kun ei olla ikinä ennen oltu :/ ehkäpä ensi vuonna ! (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PetExpon Facesivuilla on vielä lippuarvonta käynnissä, kannattaa osallistua! :) Ja jos ei onni osu kohdalle vieläkään, niin taitaa vielä tämän päivän ajan saada liput netistä hintaan 15€, norm. 18€ :)

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)