19 huhtikuuta, 2015

Herra ylitarkastaja

Jokainen kissan henkilökuntaan kuuluva tietää varmasti mistä puhutaan, jos sanotaan kissan toimivan tarkastustehtävissä? Jotkut kissat ovat yleistarkastajia ja kaikessa mukana, mutta on myös erikoistarkastajia, jotka tarkastavat vain esimerkiksi astianpesukoneen toimintakunnon tai seuraavat vierestä silmä kovana, että ruoka annostellaan heidän kuppeihinsa oikeaoppisesti.

 Meidän Lalli kuuluu näihin yleistarkastajiin, jotka ilmaantuvat aina paikalle, kun jotain - ihan mitä vain - tehdään. Kuten esimerkiksi tänään.

Anteeksi, tulin vain tarkistamaan materiaalin pehmeyden sievillä massukarvoillani.

Meillä on ollut noita IKEAn Lack-hyllyjä kissojen käytössä ja olen halunnut ne päällystää jollakin tassunpitävällä materiaalilla. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun ilmassa on ollut niin suurta urheilujuhlan tuntua, ettei tassut olekaan pysyneet enää vauhdissa mukana, ja kissa on tullut tasolta kaaressa alas. Onneksi aina sohvalle. 

Tänään kävimme miehen kanssa Bauhausissa ostoksilla ja muistin viimeinkin napata tuommoista kuramattoa rullan matkaan. Tästä riittää juuri sopivasti jokaisen pienemmän hyppytason päälle palat ja lisäksi noille isommille juoksutasoille myös reunaan "hidastetöyssy" josta voi napata kynsillä kiinni mikäli meinaa mennä juoksu liian pitkäksi. 

Katsokin että liimaat nää kunnolla, muuten näistä tulee lentävät matot!

Ostimme yhden purkin No more nailsia luullen sen riittävän, mutta mitä vielä... neljä pientä tasoa saatiin valmiiksi ja sitten purkki olikin jo tyhjä! Blaah, olisin halunnut nämä jo tänään takaisin seinälle.

Viimeistelyä vaille valmiit

Kuvassa tuo matto näyttää kamalan vaalealta, oikeasti se on lähes musta :D

7 kommenttia:

 1. Noista tulee varmasti loistavat kissahyllyt! Tuollaiset olisivat meillekin kivat, mutta vuokranantaja tuskin ilahtuisi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan noista jäävät reiät toki pakkelilla piiloon, mutta jos teillä on tapetit niin sitten en todellakaan suosittele :D Noita isompia hyllyjä varten pitää porata 8 reikää/lauta, ja pienempiä varten kaks, ja laittaa vielä proput paikalleen, joten isohkon työn saa tehdä seinän kanssa jos nuo poistaa.
   Meillä nuo on olleet ihan ehdottomat, ne on jo osa iltavillien juoksukuviotakin :D

   Poista
 2. Onpa kiva, kun päällystävät teidän hyllyt. Niillä on sitten mukavampi makoillakin!

  VastaaPoista
 3. Hienot päällystetyt hyllyt! Ja juu kullä, meilläkin asuu yleistarkastajia ja erikoistarkastajia :)

  VastaaPoista
 4. Onpas noi hyllyt kivat! Meiän räsyt varmaan tippuisi tai ei ehkä Ruffe, mutta Coco :''D

  VastaaPoista
 5. Kitka on ihan ehdoton ammattikissojen välisessä välineurheilussa, ollaan huomattu ;D

  VastaaPoista
 6. Pepsi + Max: On kyl tosi kiva tuo päällys, siitä saa mukavasti kynsillä kiinni ja onhan se nyt paljon pehmeempi ku vaan pelkkä taso! - Lalli

  Me Like: Minkäs alan erikoistarkastajia teiltä löytyy? :)

  Marraskuun Muruset: Ahahahh :D Siks tommoset pitääkin päällystää ettei sieltä tiputa :D

  Taru: Musta tuntuu et ainoo joka tuota kitkaa tassujensa alle kaipas, oli Lilli. Rouvalla kun on noita iiiihania varvaskarvoja, jotka vauhdittavat menoa ;D

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)