Kissakolmion kuninkaalliset


Lilli

Oman arvonsa tunteva talouden matriarkka. Koska hienoilta neideiltä ei koskaan saa kysyä ikää, voinemme vain sanoa löytäneemme Lillin ulkoa harhailemasta kesällä 2004. Kukaan ei kaunista neitoa kaipaillut etsinnöistä huolimatta, joten Lilli jäi asumaan pysyvästi meille.

Lillin päivät kuluvat kauneusunien, hyvällä ruoalla herkuttelun, kaunistavien turkinhoitotoimenpiteiden ja yleisen järjestyksenpidon parissa. Välillä saamme todistaa myös huimia rallispurtteja milloin eteisen baanalla, milloin olohuoneessa katonrajassa, ja ulkoilusta neiti innostuu aina!


Lalli

Vuoden 2009 maaliskuussa mieheni ilmoitti haluavansa Lillille kaverin. Mies, joka oli seurustelumme alkuaikoina sanonut, ettei halua mitään lemmikkejä. Lalli löytyi lehti-ilmoituksen perusteella, ja kävimme noutamassa tämän silloin puolivuotiaan maatalon kasvatin harjoittelemaan kaupunkielämää.

Poika oli ensialkuun 'hieman' ujo ja viihtyikin pari ensimmäistä viikkoa lähinnä makuuhuoneessa sängyn alla vonkuen. Meille oli sanottu, ettei Lallista tule sylikissaa, kun oli pienestä pitäen tottunut juoksentelemaan pitkin metsiä ja peltoja, mutta kas kummaa; ei mennyt kauaakaan, kun Lalli tuli jo kainaloon nukkumaan ja viihtyy nykyään hienosti sylissä!Crusoe

24.9.2013 meille muutti pieni punainen Crusoe. Nappasin pojan matkaani eräältä tilalta, jossa olin työssäoppimassa, koska tilan väki aikoi lopettaa ylimääräisiksi katsomansa kissanpojat. Crusoe tuli meille siis reippaasti alaikäisenä, noin kuukausi taisi ikää pojalla olla. Reipas kaveri siitä on silti tullut, ja onneksi meiltä löytyi kissanmalleja omasta takaa oppeja antamaan.

Nykyään Cru on jo iso poika, jonka lempipuuhiin kuuluu Chaplinin kanssa riehuminen ja höyhentikuilla leikkiminen, välillä poika onneksi muistaa vielä käpertyä syliinkin nukkumaan ♥


Chaplin

Chaplin on perheen uusin tulokas. 06/2014 syntynyt kaveri tuli meille tilapäiskotiin elokuun '14 puolivälin tienoilla muutaman muun PESUn kotia etsineen kissan kanssa, mutta eihän tälle pikkupiraatille voinut olla menettämättä sydäntään, joten adoptoimme pojan itse ♥

Chaplinin paras kaveri on ehdottomasti Crusoe, pojat nukkuvat, leikkivät, syövät ja tekevät oikeastaan lähes kaiken yhdessä, ainoastaan saniteettitiloissa tapahtuva äksöni hoidetaan erikseen ;)

Hirvittävän hellyydenkipeä otus, nukkuu kainalossa ja on yleensä kissoja kutsuttaessa ensimmäisenä paikalla.

 Kuninkaallisillahan pitää tietenkin myös olla 3D-telkkari, joten meiltä löytyy 20.4.2012 syntynyt okahiirityttö Nipsu. Aiemmassa kodissaan serkkuni luona Nipsu oli käyttäytynyt aggressiivisesti laumanjäsentään kohtaan, joten vipeltäjä muutti meille syksyllä 2012. 

Meillä Nipsu asui jonkin aikaa omassa yksiössään ja myöhemmin siirsin tytön gerbiilien isompaan terraarioon temmeltämään, kunnes päätin hankkia neidille kavereita. 11.5.2013 meille kotiutui neljä kappaletta okahiirityttöjä;  Konane ja Keiki (*22.3.2013) sekä Keahi ja Kiele (*24.3.2013). Ei puhettakaan että tunnistaisin näistä kuka kukin on! Aluksi Nipsu ei typyköitä hyväksynyt, mutta kyllä siellä terraariossa jo nykyään ollaan ihan  sulassa sovussa.

2 kommenttia:

 1. Herttaisia kissaneitoja ja kissaherroja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me ollaan kyl aika royaleita ^^
   - Lalli

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)