Adopt, don't shop

Täältä löytyy meillä tällä hetkellä majailevat Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen kotia etsivät.
PESUn muutkin kodittomat ja PESUn luovutusehdot löydät TÄÄLTÄ

LEONARD

Mau! 
Minä olen Leonard, ja olisin nyt valmis etsimään sitä omaa kotiani! Muut sisarukseni jo omat kotinsa löysivät, mutta minä täällä vielä odottelisin. Alotetaan vaikka sillä, et kerron vähän itsestäni ja millaista kotia kaipaan.

Olen tällainen vakavakasvoinen nuorimies, mutta osaan vaihtaa myös vapaalle, ja silloin saavat matot ja lelut kyytiä, kun viiletän menemään ympäri asuntoa. Saatan hetken aikaa aina pohtia onko uusi tuttavuuteni varmasti turvallinen ennenkuin päästän silittelemään silkkiturkkiani, mutta millään tavalla arka poika en silti ole. Olen tottuneita muihin kissoihin, mutta koirat ja lapset ovat vielä täysin vieras käsite. Ruokakuppiin toivon hyvää ja ravitsevaa, lihapitoista ruokaa, ja leluvarastosta olisi hyvä löytyä ainakin höyhenhuiskia ja punainen piste!AYUMI

Mour! Mie olen Ayumi, keväällä 2015 syntynyt kissaneito. Nimeni on japania ja tarkoittaa kävelevää kaunotarta, ja sehän ehdottomasti olenkin! Olen nuoresta iästäni huolimatta ehtinyt tulemaan kissaemoksikin, ja viimeisimmät lapseni lähtivät omiin koteihinsa tänä syksynä. Nyt olisi minunkin aika löytää se Ikioma Kotini, joten tässä olisi palvelijanhakuilmoitukseni.

Olen alkuun melko ujo, ja tutkailen pienen välimatkan päästä mahdatko olla minulle turvallista seuraa. Mikäli totean sinut ihan ok tyypiksi, siirryn lähemmäksi ja saatan jopa puskea kättäsi tai jalkaasi ohimennessäni. Kun ollaan sinunkaupat tehty, saat hipelöidä pehmeää ja kaunista turkkiani niin paljon kuin haluat, kunhan kätesi eivät haise epäilyttävältä kuten käsirasvalta! Siitä hajusta menee sievä nenäni kurttuun. Pidän kovasti leikkimisestä, osaan leikkiä yksiksenikin. Mikäli haluat ottaa leikkeihini osaa, varmista että sinulta löytyy kädestäsi joko höyhenkeppi tai pehmeä pallo, ja mikäli osaat kutsua punaisen laserpisteen paikalle, silloin olen myyty!

En nyrpistele nenääni ruokakupilla, minulle maistuvat sekä raakaruoka että lihaisat kissanruoat. Olen kovin pieni ikäisekseni, ja pieni lihotuskuuri ei tekisi kuulemma pahaa. Pentujen kasvatus on vienyt minusta kaiken ylimääräisen ja vähän enemmänkin, mutta nyt saan onneksi syödä kaiken ruoan kupistani ihan itse! Pidän hiekkalaatikostani siistinä, joten sen tason ylläpitäminen kuuluisi ehdottomasti sinun työlistallesi. Olen tottunut käyttämään mikrohiekkaa, se tuntuu miellyttävältä tassujeni alla.

Olen elänyt isossa kissalaumassa, ja täällä tilapäiskodissakin meitä on monta. Haluaisinkin ehkäpä kissaystävän, jonka kanssa suunnitella kissuuksia, supatella salaisuuksia ja pistää pystyyn pienet painit tai rallitukset. Uudelta ystävältäni toivon ainoastaan, ettei hän olisi minua kohtaan ilkeä tai alistava, olen itse niin ujo, ja annan helposti muiden kiusata itseäni. Yritän aina parhaani, käyn hieromassa sovintoa kurisemalla ja puskemalla, mutta silti jotkut antavat minulle vain tassua tai lähtevät jahtaamaan, se ei ole mukavaa. Olen tykästynyt pikkusiskooni Pennyyn, jonka kanssa otammekin monta kertaa päivässä hippaleikit ja painimatsit, olemme molemmat vähän ujompia tyttöjä, joten tulemme hienosti toimeen keskenämme! Uskoisin pärjääväni kyllä yksinkin sinun kanssasi, mutta se tarkoittaisi ehdottomasti sitä, että jaksat leikittää ja aktivoida minua, olen sen verran aktiivinen tyttö kuitenkin. Koiria ja lapsia en ole tavannut, molemmat kuulostavat melko pelottavilta näin pienen tytön näkökulmasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)