In memoriam


Grandgables Baby Blue Silk, tuttavallisemmin Bambi.
* 30.6.2001    ✝ 2.6.2012

Bambi muutti meille marraskuussa 2010 viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä, kierrettyään ensin hankkimassa palkintoja näyttelykehistä. Tyttö oli aluksi arka, ja kulki seinänvierustoja pitkin, mutta melko pian huomasi ettei se elämä meidän kanssa niin kamalaa ollutkaan, ja alkoi piristyä. Muista koirista Bambi ei paljoa perustanut, häntää heilutti ja kävi nuuskimassa mutta siinäpä se. Isompia lajitovereitaan Bambi karttoi, ja ihan hyvästä syystä. Joulukuun 2010 lopulla naapurimme schäfer hyökkäsi rappukäytävästä Bambin kimppuun, ja sai aikaiseksi melko isot haavat pienempänsä selkään. Niitä sitten paranneltiin kuukauden päivät, ja isot koirat kiinnostivat, jos mahdollista, vieläkin vähemmän.

Koirapuistoissa shelttimme vietti aikaa tutustuen uusiin ihmisiin, ei niinkään uusiin koiratuttavuuksiin. Rapsutuksia jaksettiin kerjätä niin kauan kunnes kaikki ihmiset oli käyty läpi. Sen jälkeen (ehkä) kierrettiin puisto kerran ympäri ja tultiinkin jo jalkojen eteen istumaan ilmeellä "mentäskö jo kotiin?".
Bambi oli ikuinen hössöttäjä, innostui pikkuasioista ja viihtyi sohvalla kainalossa. Jokainen joka Bambin tapasi, ihastui tähän pikkuiseen sydäntenmurskaajaan...

Kesäkuun 2012 alussa Bambi alkoi voida huonosti, ja eläinlääkärin tutkimuksessa paljastui kasvaimia molemmissa munuaisissa. Kasvaimet olivat vahingoittaneet myös maksaa, eikä tilaa pystytty enää parantamaan, joten jouduimme tekemään raskaan päätöksen ja päästimme rakkaan lähtemään autuaammille lenkkipoluille.

Ikävä on kova ♥


Töppö
* 6/2009  ✝ 5.2.2013

Töppö ilmestyi nurkkiimme pyörimään keväällä 2010 arviolta puolen vuoden ikäisenä. Sain Töpön silloiselta työkaveriltani, ja hän oli aiemmin pelastanut kissan huonoista oloista. 
Töppö oli äärimmäisen arka, mutta todella ihmisläheinen. Viihtyi ensimmäisen kuukauden kylpyhuoneessamme pesukoneen päälle laitetussa kopassa, ja kävi vain silloin tällöin vilkuilemassa miltä muualla huoneistossa näyttää.
Ahkera totutus toi lopulta tulosta ja Töpöstä tulikin rohkeampi pieni tutkimusmatkailija.

Valitettavasti pienen kissan elämää varjosti vakava sairaus, munuaisten vajaatoiminta, joka ehti edetä pitkälle ennenkuin sitä huomattiin.
Erikoisruokavalio ei enää auttanut toivotulla tavalla, ja jouduimmekin päästämään Töpön paremmille hiirestysmaille helmikuun 2013 alussa.
 Ikävä on ihan järjetön, ja vaikka eläinlääkäri sanoikin ettei Töppö tule elämään niin pitkään kuin normaalisti kissa eläisi, niin ei sitä siltikään odota että tällaisen päätöksen joutuisi tekemään ennenkuin kissa on edes neljävuotias. 

Pantteri
* 11.6.2011  ✝ 1.12.2012

Pantteri saapui meille asustamaan syksyllä 2012 yhdessä Mangon kanssa. Pienten alkutaistelujen jälkeen kaverukset tottuivat toisiinsa ja ne ehtivätkin peuhata keskenään muutaman kuukauden ennen kuin Pantteri siirtyi ennenaikaisesti laajemmille kaivelumaille.
Noddyn Aarea "Chili"
* 26.3.2012   ✝ 10.1.2013

Kesyhiiriherra muutti meille asumaan luokkakaverini hoivista syksyllä 2012. Joutui matkaamaan juustomaille suupieleen ilmestyneen kasvaimen ja sisäkorvatulehduksen vuoksi.Mango
* 12/2010   ✝ 25.3.2013

Mango muutti meille syksyllä 2012 yhdessä Pantterin kanssa. Pieni kasanukkuja nukahti ikiuneen omaan pesäkoloonsa ja pääsi paremmille kaivelumaille kiusaamaan Pantteria.

Yrtti
* 06/2012   ✝ 02.09.2014

Yrtti muutti meille luokkakaverini hoteista elokuussa 2013. Pikkupallero vietti meillä vuoden päivät ihastuttaen puuhailuillaan, mutta poistui keskuudestamme syyskuun '14 alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)