19 elokuuta, 2014

Mää en ala!

Tässä pari päivää hehkutellu, että JES kohta saan ison kiipeilypuun itelleni ja pääsen takas tonne katonrajaan motkottaan muille, ni eikä mitä! Se raapimapuu raahattiin tonne huoneeseen, mihin mää en saa mennä ja ihan selkeesti eilen illalla kuulin, kun joku sitä siellä raapi!!!  Ja kaikkein pahinta on se, että mulle jätettiin vaan tämmönen nysätappi:


Kyllä mää tota koitinkin, mutta auttamattahan se nyt on liian lyhyt mulle, ku oon melkein ite tota isompi. Ja noi ihmiset vaan nauro mulle, kun yritin tuohon kynsiäni teroittaa.
 Ei oo mun mielestä kauhean reilua ei. Kohtalontovereita??

Mää tahon tonne YLÖS!!

4 kommenttia:

 1. Eikä. Siis noin lyhyt. Ja vain toi! Otamme osaa! Toivottavasti tilanne muuttuu paremmaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kyllä nyt olis kissa-asiamiehelle tarvetta. Mut kuulemma noi mun palvelijat lähtee huomenna hakemaan mun omaa kiipeilyalustaa tänne, joten en vaivu vielä epätoivoon! :) -Lalli

   Poista
  2. Ainiin ja tervetuloa joukkoon karvaiseen! =^^=

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)