20 syyskuuta, 2015

Ougaad.

Meidän emäntä on ollut tuhma. Tuhma ja hajamielinen. Hajamielinen ja laiska. Se on päivittänyt meidän blogia viimeks KAKSI VIIKKOA sitten?? Huhhuh. Anteeksiantamatonta.

No mitäs me ollaan sitten tehty nää viimeiset kaksi viikkoa...


Aloitetaan tärkeimmästä, eli mun synttäreistä. Ne oli siis 14.9 (tämä jos mikä on maailmanluokan virhe, ilmoittaa vaan tällee ohimennen et niin jooo tolla yhellä oli synttärit!!) ja täytin kokonaista seitsemän vuotta! Komistun vaan vuosi vuodelta, eikö totta?


Onneksi Lilli hankki mulle synttärilahjan osallistumalla Penan arvontaan. Paketti tuli tosiaan Pena perille, meidän ihminen ei vaan taas osannut tästäkään kertoa ajoissa... Mutta herkut ja mässyt oli hyviä, superkiitos!

Mitäs muuta... Ainiin!


Emäntä huomas, että tuo meidän tirriäinen on saman kokoinen tuollaisten pienten kissatyttöjen kanssa, tsihihiiiiii. Chaplin - yksi tytöistä :D

Ja emäntä haluu tähän väliin sanoa, että Karkkikolmoset alkavat jo kesyyntyä ihan oikeasti, Toffoa saa nykyään jo silitellä ja vähän nostella syliinkin, ja Omarkin eilen heltyi pienille silityksille! Jokohan ne kohta pääsis omiin koteihinsa ni tänne laskeutuis taas rauha ja hiljaisuus....


Toisaalta, sais tuo Pörriskin saada jo sen kodin, niin me saatais ihan oikeesti meidän koti takas! Ollaan nimittäin asuttu viimeiset viikot kissahuoneessa! Siis voitteko uskoo, MEIDÄT on eristetty! Ihan tylsää. Mut emäntä halus kesyttää noita kakaroita ja Pörris on kuulemma niin hankala siirtää, ni näki tän parhaimmaksi ratkaisuksi tällä hetkellä... Onneks me päästään täältä aina välillä pois, kun nuo hoitokissat on parvekkeella, mut silti. Blaah. Millähän sais taottua ton Chapin päähän, ettei kiusaa Pörristä, saatais kuulemma sit olla täällä ihan vapaasti kaikki samassa tilassa? Vinkkejä kissakamut?

Ollaan me tehty tässä välillä vaikka mitä muutakin, mut emäntä ei oo ottanu niistä tietenkään kuvatallenteita, eikä se halua pelkästään kirjoitella asioista, joten joudutte nyt vaan kuvitteleen kuinka hektistä menoo meillä täällä on ;)


10 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut synttärien johdosta! Ja onnea myös voitokkuudesta sekä arvonnassa että pikkukissojen kesytyksessä! Vinkkejä ei kyllä osata antaa. Voi vähän olla noilla kissoilla niin, että jos kemiat ei kohtaa niin ne ei kohtaa... Kurjaa ettei Pörris ole vieläkään löytänyt omaa kotiansa, toivotaan yhtä mittaa, että se kohta tapahtuisi!

  PurrrRRrr purrrRrrRRrr teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehräyskiitokset! Ettehän te olleet myöhässä, meidän emäntä vain!
   Pörtsällä oli kuulemma yksi kotiehdokas, mutta se perui tulonsa sitten kokonaan :( Mutta emäntä sanoi, että se aikoo tässä joku päivä kirjoittaa Pörtsästä vähän lisää juttua tänne teidänkin luettavaksenne ;)

   Poista
 2. Onnea Lalli seitsemän vuoden iästä! Se on meidän arvokkaiden kissojen ikä ;) - Pepsi 7v

  VastaaPoista
 3. Onnea synttärisankarille! :) Onpas teillä siellä vilinää! Ei ihme, ettei emäntä ehdi aina olla kärppänä blogilla. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea synttärisankarille! Ja kiva kuulla, että palkinto oli kelvollinen. :D
  -Pena ja ihminen

  VastaaPoista
 5. Onnea seniori-ikään ehtineelle! Toivotaan että sijaiskotilaiset löytäisivät jo pian omat kodit. :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea Lallille <3 Ja Chapii ei saa kiusata Pörristä :(

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Lallille ♡
  Me ymmärretään sua ja teitä hyvin siellä! Meilläkin oltiin blogissa pitkään hiljaa, kumma kun ei pistetään asioita oikeaan tärkeysjärjestykseen. Ja Myrskyn synttäritkin unohtuivat. Siis oikeasti unohtuivat. Olivat luulleet että synttärit on kesäkuussa, mutta ne olikin toukokuussa! Ihmiset...
  - Hannibal & Myrsky

  VastaaPoista
 8. Komistut! Ihan selvästi! Paljon onnea näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
 9. Mjauuurrrr ihanaa kun näin monelta sain onnitteluja <3
  - Lalli

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)