28 joulukuuta, 2015

Oltiin oltu kilttejä

Marraskuun Murusissa pistettiin Joulun alla arvonta pystyyn, jossa oli mahdollisuus voittaa yllätysjoululahja. No mehän se sitten voitettiin, ja Murusten emäntä kävi sen henkilökohtaisesti meille vielä tuomassa! :) Luvattiin ja vannottiin, että kerrotaan täällä sitten julkisesti mitä paketista paljastuu ;) Postaus on tällä kertaa aikas kuvapainotteinen.

Ensin paperit paketin päältä pois ja ankaraa laatikon tutkimista. Sitten kansi auki ja silmät suurina tuon lahjapaljouden edessä ihmettelyä!Sitten nostettiin kaikki paketissa olleet jutut lattialle, jotta saatiin kokonaiskuva tilanteesta.
Mukaan oli Ruffe ja Coco palvelusväkineen laittanut myös kirjeen =^^=


Ensin emäntä avas niiden paketin, jotta saatiin sillä aikaa haisteltua kaikki hajuterveiset varmasti.Siis ei oo todellista! Kuin täydelliset kissatalouden lahjat!! ♥ Näitä ei melkeinpä raaski käyttää ollenkaan! Oon ihan varma, et oon ihaillut näitä jossain, ehkä Kissat-ryhmässä joku mies teki tämmöisiä tai ainakin samantyylisiä, mutta nytpä mulla on OMAT ♥
Olkaa kateellisia! :D

Sillä aikaa kissakansa ehti jo valkata seuraavan paketin aukaistavaksi. Sieltä paljastui herkkutikkuja! Näistä tykkäsi kaikki, nää oli pehmeämpiä kuin aiemmat Coucoun tikut, joten nää tuntu maistuvan jokaiselle.
Mutta sitten. Pinkki paketti. Siinä tuntu olevan sitä jotain. Katsokaa vaikka.Porkkana meni odotetusti pariksi päiväksi hukkaankin, sen verran se sai täällä kyytiä... :D Kyllä Chapikin pääsi lahjaosingoille mukaan, ei tarvitse huolestua siellä piraattifanit!


Saatiin myös Ruffen ja Cocon joulukortti, jota Lilli näin elegantisti esittelee ♥ ja sitten lahjakortti Vaisto Cat -pulliin! Ostettiin itseasiassa noita pullia meille testiin, ja ne kelpasi oikein hyvin, joten tää lahjakortti osu aikas nappiin ;)Tää oli aivan ihana lahja, jokaiselle oli jotakin! ♥ Kiitos Muruset!

Mitäs muuta kuusen alta paljastui? Ainakin tällaiselle teenystävälle kuin minä, aivan loistolahja, nimittäin iiiiiso paketti erilaisia teemakuja ihanissa pikkuisissa omissa paketeissaan! Ja mikäs kissablogi se semmonen olis, jonka kaikissa kuvissa ei esiintyis kissoja...
Tuossa on vain osa mauista, mutta nää on aivan ihania! Hei kamoon, candy canen makuista teetä?! Mulle!

Ja lisäksi sain tämmöiset minikirjat, nämäkin aivan loistokkaat meille vai mitäs luulette? ;)

Ja jotta ette nyt kauheasti säikähtäisi, kun tuolla yhdessä kuvassa Chaplin reteästi käveli kynttilöiden yli, niin kyseessä on ihan Ikeasta ostettuja tekokynttilöitä ;)


Se olis nyt Joulu ohi, ja paluu arkeen alkaisi. Paitsi meillä, koska mun vuosiloma kestää vielä KAKSI viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Tuohan oli mahtava paketti! Kivoja lahjoja kissoille ja ihmiselle. Lastasta ja voiveitsestä oon kyllä tosi kade :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän ihana lahja, onnea koko jengille !
  Ja toki olisit voinut juksata, että Chaplin on sellainen palamaton superkissa, että se voi ylitellä liekkejä ilman, että pylly kärähtää ;D

  Ihanaa loman jatkoa !

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja ja kissatkin tietty mukana avauspuuhissa niin kuin pitääkin ;D

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva kuulla että lahja on ollut mieluinen!! :--) Ihanasti siellä ainakin leikitään leluilla ♥ Toivottavasti palvelijatkin uskaltavat ottaa keittiövälineet käyttöön vaikka ne niin ihania onkin ;D Pitää käydä varmaan ostamassa tommoset myös itelle!

  VastaaPoista
 5. Hieno paketti! Kovasti yritti Lilli itse avata pinkkiä pakettia :D Ja ihanat kissatotuus -kirjaset!

  VastaaPoista
 6. Miten söpöisiä pikkukirjoja! Mistähän lienevät? Noita lastoja näin muuten Martin markkinoilla Kaapelilla. Hypistelin, mutta ei sitten tarttunut mukaan. Tarttee pitää rotia uusien esineiden suhteen...

  VastaaPoista
 7. Oho! Ihan mahtava paketti! Tää kyllä meni ihan oikeeseen paikkaan. :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs saitte ihanat joululahjat!

  VastaaPoista
 9. Olipa mieluisia lahjoja ja ihanaa joulukissatunnelmaa! :)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)