17 maaliskuuta, 2016

Kissa-asiainhenkilö, missä olet?

Tällä viikolla olisi moiselle henkilölle tarvetta, nimittäin meitä Kissakolmion kuninkaallisia on nyt kohdeltu hyvin huonosti ja epäarvokkaasti.

Paras aloittaa juttu ihan alusta.

Eli tiistai-iltana meidän emäntä tuli ihan normaalisti töistä, mutta sitten se lähti melkein heti pois, kävi vaan tulostamassa täällä pari paperia tuosta laitteesta, jonka päällä mekin on joskus istuttu ja sit sieltä on tullut meidän tassujen kuva ulos! Tiedättekö te mistä laitteesta puhun, en oo ihan varma sen oikeasta nimestä, joten me kutsutaan sitä tassukuvastimeks.

Joka tapauksessa, me jäätiin tänne vähän hoo moilasena katteleen, et mihin se emäntä nyt heti lähtee eikä anna edes iltapalaa! No ei tarvinnu ihmetellä kauan, kohta se tulikin jo takas, MUTTA!!!

Sillä oli mukanaan meidän arkkivihollinen! KOIRA! Vaikkakin hirveän paljon pienempi kuin se edellinen mikä täällä oli, mutta kyllä me tuo silti koiraks haistettiin ja tunnistettiin! TAAS! Eikö se edellinen olis voinu olla vaikka viimenen, oltais pärjätty ihan ilman tätäkin järkytystä taas.


Tollain viattoman näkösenä se tuossa istuu mukamas.


Mut sit se näki meidät täällä ylhäällä, mihin tietty juostiin heti ku haistettiin et tommonen sieltä ovesta taas tuli sisälle. Vähän jouduttiin epäileen omaa hajuaistiamme, koska selkeästihän tuo näyttää ihan siltä efelant... eflen... ronsulta, joka osasi lentää, Dumboko se oli? 


Näätteks mut tuolla ylhäällä? Lalli oli vähän rohkeempi, tai tyhmempi, ja rupes ihan tuijotuskisaan moisen pötkön kans.


Anna meidän nyt taas kaikki kestää. Kuinkahan kauan tää ny meinaa taas majailla täällä meillä, edellinen oli ihan liian kauan meidän mielestä! 

Mutta ei kauheudet tähän loppuneet! Eilen emäntä kantoi tuolta ovesta sisälle pahvilaatikon. Pahvilaatikko on viel se hyvä juttu tässä. Sieltä pahvilaatikosta se nosti jonkun tommosen härpäkkeen tonne lattialle, siirsi meidän hiekkistä kun se oli kuulemma tiellä (miten meidän tavarat voi olla muka tiellä, se paikka oli ensin meidän hiekkiksen!!). Oltiin et okei, tää on ihan ok juttu.

Tänään se karmea totuus sitten paljastui. Se härpäke ei ollutkaan mikään tavallinen koriste-esine tai joku tommonen istumisalusta, vaan se oli IMURI! Siis nyt täällä on jo kaks kauhulaitetta! Tää piti onneks paaaaaljon hiljaisempaa ääntä ja vähän kummasteltiin, kun se itsekseen täällä liikku. Se aiempi imuri on vissiin vähän tyhmempi, kun aina emäntä tai iskä joutuu sitä taluttaan ympäriinsä, mut tää osas kulkee ite. Kävin nopeesti myös alhaalla vilkaisemassa moista härpäkettä, mutta sit muistin et ainii täällä oli joku koirakin, ja juoksin takaisin ylös. Mut sinne oli hävinny kaikki meidän vaivalla lattialle heittelemämme kissanhiekat :( Ei ollu murustakaan jääny jäljelle... 

Mites teidän viikko on sujunut, onko ollut yhtä järkytyksentäyteistä ku meillä?

 

Emäntä selventää, että uusi härpäke on siis Neato Botvac D85, täydellinen uusi ystäväni ♥

Luin Tassunjälkiä sydämessä -blogista heidän uudesta hankinnastaan ja vähän kuin heräteostoksena klikkailin moisen kapistuksen CDONilta ostoskoriin. Meillä on ollut jo piiiitkään tarkoituksena ostaa robotti-imuri, mutta olemme etsineet juuri eläintalouteen sopivaa kapistusta, monen imurin kohdalla kun on ollut sitten arvosteluissa maininta, että harjakset menee tukkoon karvoista tai jotain muuta vastaavaa. Mutta tuon blogiarvostelun perusteella uskaltauduin tämän sitten ostamaan, ja ai että! Kyllä kannatti! Tuli meinaan puhdasta! Tämän pystyisi ajastamaan myös yölliselle imurointikierrokselle, sen verran hiljainen on.
 
Ja uusi koiraystävämme on Doris, 8-vuotias mäyräkoiratyttö, joka tuli meille tosiaan tiistai-iltana sitä omaa, uutta kotiaan etsimään :) Hirmuisen herttainen tapaus, jolle kissat on tietenkin suuri kiinnostuksenkohde, niihin kun ei rouva ole koskaan päässyt tutustumaan.

24 kommenttia:

 1. Koira - hyi!!! Mutta tuo robotti-imuri on ihan jees! Vähän pitää nostaa välillä sen tieltä häntää, mutta on se paljon kiltimpi kuin se jota emäntä taluttaa! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, tekö uskallatte olla ihan rennosti maantasalla kun tuo imppari kiertää?? Me ollaan kierretty viel vähän kauempaa...
   - Cru ja Chapi

   Poista
 2. Minimiut antaa myös peukun Neatolle. Väliin Toffis antaa Neatolle myös tassua kun se mokoma varastelee Toffiksen leluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on tää! Ihan huippulaite!!! Hahahh voi Toffis <3 Siitä on tullu (uhka)rohkea :D

   Poista
 3. Apua apua! Koira ja imuri yhtäaikaa on kyllä ihan liikaa. Kumpi vaan yksinkin on ihan liikaa! Jos meille tulis tuollainen imuri, joka menee itsekseen, me muutettais varmaankin Figon kanssa pois. Ihan tarpeeksi siinä tavallisessakin.

  Tuo koira on varmaan sellainen korvakoira?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ihme korvaotus tuo kyllä on, kuulee kyllä jos me yritetään jotain vaikka leikkiä, mut ei mukamas kuule kun emäntä komentaa. Pah. Mieli tekis kyl muuttaa pois, tää on ihan mälsää :( Toivottavasti toi koira lähtee kohta meneen!!
   - Lalli

   Poista
 4. Robotti-imurille vois olla meilläkin käyttöä vaikka kissoja onkin vain yksi :D Mistä sitä hiekkaa ja karvaa oikein kumpuaa??

  "En tykkäis, jos meille tulisi koira. Kerran sellainen on käväissyt ja olin piilossa sängyn alla koko ajan!" - Pöpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin ihan samaa, kattelee ite ympärilleen ni näyttää ihan puhtaalta, ja sit imuri kiertää ja kappas, säiliö tuli melkein täyteen karvaa ja hiekkaa :D

   Poista
 5. Vooooi, mä kyllä tykästyin tuohon Dumbo-pötkylään! <3 Toivottavasti löydätte pian yhteisen sävelen. Ja imurin kanssa myös. Eikös kissojen kuuluisi matkustella tuollaisilla kämppää ympäri? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmasti matkusta tuolla mihinkään! Sehän syö mut kuitenkin! :o Sitäpaitsi matkustus on muutenkin ihan tyhmää, aina kun mää matkustan, joudun sinne pahalta haisevaan lääkäriin...
   - Chapi

   Poista
 6. Koira ja imuri, huh huh! Mutta tuo koiruli näyttää aika kiltiltä? Eikä oo edes kovin iso. Ehkä te tuutte juttuun piankin. Imuri onkin toinen juttu, mut jos ihminen tykkää, niin se on tietty hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkö pettää! Tuo yrittää aina jahdata meitä noilla töppöjaloillaan ja haukkuu kimeästi, ihan tyhmä koira. Käytiin vähän lällättelemässä sille, kun se tuli sieltä lääkäristä eikä jaksanut liikkua, hih!
   - Chapi ja Cru

   Poista
 7. Kauhee viikko teillä! Mut onneks on noita paikkoja mihin mennä karkuun.

  Meil oli vähän toisella lailla kamalaa. Ihminen löysi kissanpissin sekä kirjahyllystä että keittiön tiskialtaasta. TÄÄLLÄ ON SIIS KÄYNYT JOKU VIERAS KISSA, koska ei me ainakaan mitään tunnusteta. Ja sit se löysämassuhomma, ei sekään nyt mikään juhla ollut. Ja meiltä vietiin pois kaksi pahvilaatikkoa.

  Ihan kakka viikko, jos ny tarkemmin miettii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysittekö koskaan sitä vierasta kissaa?? Mistähän se oli teille päässyt tuollalailla pissimään ihan ihme paikkoihin, teitä ei voi tällaisesta toiminnasta ainakaan syyttää!
   RIP pahvilaatikot <3
   - Cru

   Poista
 8. Hyi koira?? Yöks, meillä kävi tossa yks päivä semmonen pieni ja murisin ja sähisin sillle mut ei se ees pelänny mua.. Palvelijatkin vaan nauro mulle.. Ruffe sen kanssa vaan ralleili, ihan sekopää tyyppi!! -Coco

  ROBOIMURI MÄKIN HALUUN!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on käynyt tuollainen umpiluupäinen koira, joka ei ymmärrä poistua vaikka talon kissaväki murisee ja sähisee. Käytöskouluun sietäis tuollaiset kyl laittaa :(
   - Lilli

   Suosittelen OIKEIN lämpimästä tällaisen hankkimista, paras ostos aikoihin!! <3 <3

   Poista
 9. Siis koiruus? Ihan outoo, mä kyl ottaisin mielelläni kaveriks sellasen, mut ihminen sanoo, että ei ikinä. Sitte toi imuvehje, niit on siis oikeesti tollasii mitkä kulkee ilman, että ihminen taluttaa? Mä oon luullu, että ihminen vaan huijaa ku se aina sanoo, että hommaa tollasen ku ei jaksa joka päivä siivota noita hiekkoja lattioilta. Pitääki vissin ruveta potkimaan vähän rauhallisemmin...
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena. Mitä. Miksi haluat koiran? Tuu hakeen tää! Tää on viel vapaana! Ja joo, valitettavasti tollasia laiskan palveluskunnan apuvälineitä sitten on oikeesti olemassa...
   - Cru

   Poista
 10. Kissojen onni, ettei koirat osaa kiivetä! Täälläkin kun viime vuoden alussa vieraili tuon kokoinen koiruli, tytöt menivät turvaan katonrajaan ja Raku-parka valitsi piiloksi televisiotason luoman nurkkaumpion. Sanomattakin selvää, että aika äkkiä poitsu sieltä löytyi eikä sieltä niin vain paettu korkeammalle... :D

  Mutta kisut, roboimurilla on varmasti hauska ratsastaa ja mätkiä sen päältä koiraa valtiaan elein. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyih, se olis ihan hirveetä jos toi osais kiivetä! Miten Rakulle kävi? Selviskö murisemalla ja sähisemällä, vai pitikö näyttää tassuakin?
   - Lalli

   Poista
 11. Triolat on ihan että mikä on koira ?

  Robotti on kiinnostava, mutta on sillä kyllä hintaa aikalailla - onneksi. Ei heti tule ostettua ihan vaan koska mä tahdon ;) Mut kyllä mä tahdon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha. Nyt meillä se sit on, kiitos tiedän ;P

   Poista
  2. Onpa kiva, ettei tää bloggeri enää kerro uusista kommenteista kivalla sähköpostiviestillä... :D

   Poista
 12. Iik, koira! Robotti-imuri olisi kyllä hyvä hankinta meillekin, tuntuu että tunti imuroinnin jälkeen karvapalloja on joka paikassa.

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)