05 lokakuuta, 2016

Bernadeten oma lelu

Kävin tänään PESUn varastolla ja huomasin kissanleluhyllyssä ihania pieniä Tupsu-leluja, nappasin niitä sitten kourallisen tänne meille piristämään pienten pentujen syyspäivää.
Muut The Big Bang Theory -pentueen jäsenet on täällä blogin puolella jo esiteltykin, mutta yksi jengin jäsen on vielä jäänyt ilman blogivalokeilaa.

Bernadette. Tämä pieni typy tuli meille kolmiviikkoisena pienenä pallerona muiden Mustikan pentujen ollessa jo viisiviikkoisia. Bernie oli löytynyt suuren risukasan päältä itkeskelemästä yksikseen, ja ystävälliset ihmiset olivat hänet sieltä sitten toimittaneet turvaan. Parin mutkan kautta Bernie löysi tiensä tänne Kissakolmioon ja Mustikan turvalliseen maitobaariin vakiasiakkaaksi.

Perjantaina Bernadette täyttää kokonaista kahdeksan viikkoa ja muut pennut kymmenen viikkoa, joten kohtahan näistäkin olisi aika tehdä esittelytekstit ja laittaa heidät omia kotejaan etsimään, apua!

Mutta sitä ennen, tässä olisi teille kaikille pikku-Bernadette ja hänen itse pinkkien, violettien ja keltaisten lelujen joukosta valitsemansa, omiin väreihinsä sopiva lelunsa ♥


12 kommenttia:

 1. Mun sydän heitti voltin. Ja sitten toisen. Bernadette on AIVAN LIIAN SÖPÖ !!!! Miksi, MIKSI meille ei mahdu enää yhtä kissa?!?!?!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sun sydän korjas asentonsa sillä toisella voltillaan? ;)
   Bernie on kyllä tosi söpö pikku karvapallo <3
   Mahtaako teillä olla se paljon puhuttu LiianPienenAsunnonSyndrooma? ;D

   Poista
 2. Heeeei, nyt tämä Big Bang Theory -nimeäminen avautui ihan uudella tavalla, kun aloin katsoa sarjaa DVD:ltä ja hurahdin siihen ihan täysin! :) Minkähänlainen ääni Bernadetellä on... Toivottavasti ei ihan yhtä riipivä kuin esikuvallaan. :-D Ihana typykkä! Toivottavasti kaikille pikkuisille löytyy rakastava koti, jossa on hyvä kehrätä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä tosiaan ihan niin riipivä ääni ole kuin esikuvallaan, mutta HYVIN kantava kuitenkin :D Meillä ensimmäistä iltaa ollessaan, ja kissahuoneessa ihan oikean oven takana huudellessaan oli mies luullut, että ihan aikuinen kissa siellä naukuu :D

   Poista
 3. Oi miten söpö pikkuinen. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten tyytyväisen näköinen pikkukisu, onneksi sattui olemaan oikeassa paikkaa oikeaan aikaan löydettäessä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, ja onneksi typyllä on sen verran iso ääni, että ihmiset ensinnäkin kuulivat toisen huutelut sieltä (vaikka ensin olivat linnuksi luulleetkin)!

   Poista
 5. SÖ-PÖ ♥ Aivan liian söpö, ottaa sydämestä. Maailma on pahemmin rikki kuin uskoisikaan, ellei noin suloinen otus saa kotia ihan heti, kun alkaa sellaista etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bernie on kerännyt ihan hirvittävän ihailijalauman sosiaalisessa mediassa, ja kolme ihmistä on laittanut ihan mulle viestiäkin että olisivat kiinnostuneita tarjoamaan toiselle kodin :D Eli en usko että kodinetsinnästä tulee mitenkään kauhean vaikeaa, paitsi mulle, kun joudun haastattelemaan ne kaikki ja päättämään onko kukaan niistä kodintarjoajista Bernien arvoinen palvelija :D

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)