23 helmikuuta, 2020

Tammikuu-nykyhetki


Ohhoh, ollaan päästy näissä kertauksissa jo tämän vuoden puolelle!

Tammikuu oli melkolailla hiljainen, Freddie käy edelleen joka viikko lääkärissä saamassa laserhoitoa ja noin joka toisella kerralla myös akupunktiota, näiden lisäksi kerran kuussa fysioterapiakäynti, ja kotona tehtävät harjoitteet. Kuvissa makoileva tyyppi ei ole minkään lääkityksen vaikutuksen alaisena, kunhan vaan lunkisti nauttii piikeistä selässään! 😀
Tammikuussa aloitimme Freddien ja Ivyn yhteiset ulkoilutreenit, Ivykin kävelee nykyään valjaissa kuin vanha tekijä! 


20.1 kävi Elsiellä ensimmäinen kotiehdokas, joka rakastuikin kauniiseen tyttöön päätä pahkaa. Niinpä Elsie muutti omaan kotiinsa Armi-kissan kaveriksi 3.2. Niinpä meille jäi tänne asustamaan omien poikien lisäksi Freddie, Morticia, Marvel, Ethel ja Ivy.


Kauaa emme saaneet olla tällä kokoonpanolla, vaan 6.2 meille muutti toisesta tilapäiskodista ujoakin ujompi poika Prodigy, kavereiden kesken Protsku. Hurjan komea, mutta niin ujo.


Ja jottei kissaluku jäisi liian pieneksi tässä taloudessa, palautuivat viime vuoden maaliskuussa omaan kotiinsa muuttaneet sisarukset Hansel ja Gretel. Kiva juttu. Vain 11 kissaa 😀. Mutta tämän kuun 18.päivä luku pieneni taas kahdella, kun siskokset Ethel ja Ivy muuttivat omaan kotiinsa Turkuun! 💖

4 kommenttia:

 1. Go go Freddie! ♥ ♥ ♥

  Tosi paljon palautuksia tullut vuoden sisään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, löytyykö sieltä Freddie-fani? ;D
   Juu, en tiedä mikä viime vuodessa ja tässäkin vuoden alussa nyt mättää, kun tuntuu että kaikki kissat tulevat takaisin. Monta vuotta meni, ettei palautunut kukaan, ja viime vuonna palautui Morticia, Ethel ja Ivy, ja tämäkin vuosi aloitettiin palautuneilla Hansulla ja Reetulla. Täytyy toivoa, että loppuvuosi menisi paremmin!

   Poista
 2. Ihanaa, kun oot päivitellyt teidän eloa :)
  Ja lämmin osaanottoni Lillin poismenosta ♥

  Mä en kanssa oikein osaa ymmärtää, että adoptoituja kissoja palautetaan nyt noin paljon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli halu palautella tämäkin foorumi takaisin eloon :)
   Ja kiitos, Lillillä tulee olemaan aina iso paikka meidän kaikkien sydämessä ♥

   Palautukset on aina ikäviä, oli se syy siellä taustalla sitten ihan mikä vain. Selkeät syyt on ehkä helpompi ymmärtää, mutta kun itse miettii omalle kohdalle, ei sellaisia syitä oikeastaan edes ole, että esimerkiksi Chaplinin palauttaisin yhdistykselle. Tai mitään muutakaan omista kissoistani.

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)