09 syyskuuta, 2014

*piip* Itella/Posti

Voe hemmetti ku pientä ihmistä pistää ärsyttämään tuo Itellan toiminta! Tilasin Zooplussalta vähän lisää ruokaa ja muutaman muun jutun, ja valitsin tällä kertaa vielä maksullisen Itellan toimituksen (huikeat 1€ mutta SILTI). Aamulla katselin että jee tänään tulee paketti, kun näkyi että 0719 lähtenyt kuljetuksen matkaan. Odoteltiin ja odoteltiin tässä kotosalla, ei näy ei kuulu. Kahden aikoihin käyn vilkaisemassa uudestaan lähetystunnuksella missä se paketti luuraa ja mitä *piiiiip*, yritetty muka toimittaa vastaanottajalle, mutta ei ole tavoitettu?! No ei kai sitä vastaanottajaa tavoita jos ei edes vaivaudu yrittämään!!! Meidän taloyhtiössä on tuo alaovi aina lukossa ja ovipuhelimet on tulossa vasta ensi vuonna, tästäkin syystä olen antanut Zooplussalle numeroni, joka kiltisti on aina siihen paketin kylkeen printattu. Jos osoitetiedot kerran katsotaan paketista, niin eikö nyt herran tähden vois sitä puhelinnumeroakin siitä ottaa ylös ja soittaa "hei oisin täällä teidän alaovella, tää on lukossa, ootko kotona?", mutta kun EI niin EI! Mieskin aiheesta suivaantui ja soitti Postin asiakaspalveluun, ihmetteli kovasti miten voi kuskeilla tuo toimintatapa muuttua näin kovin, silloin kun hän ajoi pakettia, piti asiakkaalle aina soittaa. Oli langan toisessa päässä hiljaista. Laitoin itsekin vielä netin kautta palautetta menemään, että on se kumma kun tuo asiakaspalvelu on täysin unohtunut käsite. Mitäs jos pizzakuskitkin hoitais homman näin lahjakkaasti kuin Posti? Asiakas tilaa pizzan, kuski käy alaovella katsomassa että jaa, ovi on lukossa ja painuu takaisin pizzeriaan pizzan kanssa. Puhelimeen tulisi vain viesti "yritimme toimittaa pizzaanne, mutta emme tavoittaneet tilaajaa". Kyllä kaatuis monta pizzeriaa tällä tyylillä!

UGH, olen puhunut. Ehkä.

Noh, mitäkö siellä paljon puhutussa paketissa sitten oli, kun sen sain Postista haettua?

Kickeroo!

Ja muutama lisäkuppi. Crusoe photobombbaa.
Näiden lisäksi tuli iso säkki Applawsia meidän kakaroille, ja pienempiä Applawsin Kitten -säkkejä hoitolaisille. Tilasin myös uuden Feliway-pöhöttimen helpottamaan tutustumisstressiä ja palkkiopisteillä nappasin tuon Kickeroon lisäksi vielä yhden keraamisen kupin. Ehkä näillä hetken taas pärjää. Ja seuraavalla kerralla tilaan sen 100kg kissanhiekkaa ihan vain siitä ilosta, että saa se Postin kuski raahata sitä edestakaisin, ellei vaivaudu opettelemaan puhelimensa puhelutoimintoa.


Kissahuonekin alkaa näyttää jo lähes siltä miltä sen kuuluukin, vielä ikkunalauta tuon lipaston tilalle, sohvan ja kirjahyllyn vaihtaminen päikseen ja kait mahdollisesti joku matto. Maton pitäisi olla vain sellaista materiaalia, että sen voi pestä pesukoneessa + pitäisihän sen sinne koneeseen sitten myös mahtuakin. Siihen asti saavat pärjätä ilman. Ja kattokaas tuota verhokappaa! Äiti osti tuon mulle kirpparilta jo varmaan kolme-neljä vuotta sitten, enkä ollut keksinyt sille mitään sopivaa paikkaa. Nyt muuton yhteydessä se löytyi taas ja mihin muuallekaan se sopisi? ;)


4 kommenttia:

 1. Vautsi, kissahuone näyttää tosihyvältä!

  VastaaPoista
 2. Emäntä: Hienot verhot!!! Kylläpä Itella on töpännyt. Toivottavasti palaute meni perille pakettien jakajalle asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo aikas söpöt :) Samaa toivon minäkin, ei oo mitään vastausta sieltä päin kuulunut vaikka pyysin nimenomaan vastausta viestiini...

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)