05 lokakuuta, 2014

Kotiutuneet vol. 1

Eilen se sitten koitti, päivä jolloin ensimmäiset tilapäiskotilaiseni pääsisivät uuden elämän syrjään kiinni uudessa, OMASSA kodissaan. Onni potkaisi Hartsaa ja Hilmaa, jotka muuttivat yhdessä terrorisoimaan kaveripariskuntani lukaalia, muahah! Tämä oli ehkä itsellenikin paras ratkaisu, koska ensimmäisten luovutus on kuulemma se kaikista pahin, ja nyt minulla säilyy kuitenkin tavallaan tapaamisoikeus :)

Hilmaa vähän epäilytti tämän ilmoitukseni paikkansapitävyys aluksi


Ikävähän näitä riiviöitä tulee, Hartsaa ehkä vielä enemmän, siitä kun tuli sellainen kainalokäpy tämän sairastusjaksonsa aikana. Mutta väistämätöntähän tämä on, ja ehkäpä ihan suotavaakin. Kaikkia ei kuitenkaan voi pitää itse vaikka mieli tekisikin :)

Ja tosiaan, Hartsan sairastelu kesti sen parisen viikkoa, aluksi oltiin aika heikossakin hapessa, kun ei se henki meinannut nenän kautta kulkea ja ruokahalukin katosi taivaan tuuliin. Jouduin nappaamaan potilaan tuonne meidän makuuhuoneeseen sairastelemaan, koska ei siitä spa-osaston asuttamisesta tullut tuon kanssa yhtään mitään :D Seuraavan kuvan kaltaisissa tunnelmissa meillä sitten mentiin siihen asti, että herra suostui jotain syömään itsekin.

Hehkeä hoitsu potilaansa kanssa.

Mutta, onnea uuteen kotiin Hartsa ja Hilma ♥

Ja tervetuloa joukkoon Taru !

3 kommenttia:

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)