24 lokakuuta, 2014

Meillä asuu mörkö!

Kissahuoneessa on jotain pelottavaa. Se luuraa aina pimeissä nurkissa piilossa ja tulee esille kun sitä vähiten odottaa. Ääntäkään päästämättä se lipuu varjoista toiseen. Katsekin on murhaava.


Muumien Mörön sijaan siellä majailee Poirot, hieman arka poika. Poirot tuli meille 6.10, kun kissahuoneeseen tuli taas tilaa Hilman ja Hartsan lähdettyä uuteen kotiin.


Hurja peto Poirotista kuoriutuu vain ja ainoastaan näiden höyhenlelujen kanssa. Tarttee vissiin ihan tosissaan tilata niitä tukkupakkaus :D Ja jos joku ihmettelee, niin tuo raapimapuu on tosiaan lattialla kumollaan. Pojat (Harmo ja Chaplin) olivat leikkineet sillä vähän rajummin...

Poirot pääsi meille tullessaan heti kovaan kouluun tablettikuurin muodossa, sillä oli vielä muutama päivä antipojoottikuuria jäljellä, mutta voih, niin nätisti poika antoi laittaa pillerin suuhun ja nielaisikin sen vielä! Tämä onkin nyt myös mun elämäni ensimmäinen virtsakivikisuli, vähän niinku Hartsa oli mun ensimmäinen kissainfluenssakisuli. Opettavaista tämä tilapäiskoteilu ;)


Hienosti Poirot kuitenkin syö liuotusruokia ja käy säännöllisesti laatikolla asioillaan, joten toivottavasti päästäisiin näistäkin vaivoista vähällä :)

Mutta eikös ookkin vaan komia poika?

Ps. Jos joku ihastui viime postauksessa esiteltyyn kissanpuuhun, tai olisi muutoin sellaista vailla, niin Grouponilla olis nyt melkolailla ohittamattomat tarjoukset erilaisista malleista! Kannattaa vilkaista TÄÄLTÄ (ei maksettu mainos, tyytyväinen asiakas vain vinkkailee)

2 kommenttia:

  1. Pepsi: Mau Poirot! Sulla on tosi hyvät värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mour, eiks ookkin! Kyllä meissä mustavalkosissa on vaan värit kohdillaan. -Poirot

      Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)