09 maaliskuuta, 2015

Aikaa nauttia kevätauringosta

Kissat olivat kamalan pirtsakkaalla tuulella tänä aamuna. Suljetun makuuhuoneen oven toiselta puolelta kuului monen pienen vauhtimaggaran tassujen tepsutusta, jotakin kaatui, palloa vieriteltiin mahdollisimman kovaäänisesti ja välillä käytiin oven takana kuuntelemassa josko olisimme ymmärtäneet nousta ylös.

Kun sitten viimeinkin jaksoin könytä ylös sängynpohjalta, olin kompastua jokaisella askeleella näihin seitsemään pikku täystuhoon, joita kissoiksikin kutsutaan. Osa oli olevinaan kuolemassa nälkään, osa halusi vain rrrrrakkautta ja sitten oli nämä auringonpalvojat, joilla oli kiire päästä parvekkeelle. Hoidin helpoimman homman ensimmäisenä alta pois ja avasin parvekkeen oven kiireisimmille. Vasta sitten jaksoin perehtyä muiden tarpeisiin. 

On kyllä jännä fiilis olla kotona siihen aikaan, kun aurinkokin näyttäytyy! Kuvien ottaminenkin olis paljon mielekkäämpää kun tuota luonnonvaloa riittää vaikka muille jakaa, mutta yhdellä kädellä kuvaaminen vaatii vielä harjoitusta...


 Lillikin suvaitsi antautua valokuvattavaksi, korostaahan auringonvalo matriarkan kauniita silmiä. Kuka huomaa kuvassa jotain piraattimaista?


Lalli näyttää jokseenkin järkyttyneeltä. Mahtaakohan herra pohtia ketä se keskiviikon jälkeen kiusaa? Ai mitäkö keskiviikkona tapahtuu? Noooooh...


Keskiviikkona talouden kissaluku pienenee kuuteen, koska mestarietsivä Poirot ratkaisi kodinetsinnän tapauksensa ♥ Uudessa kodissa herraa odottelee kaunis tyttöystävä, joten voiko asiat paremmin sujuakaan! Poirot itse ei ole tapauksen ratkeamista sen kummemmin juhlinut, suostui kuitenkin kuvattavaksi pikaisesti.

Ihan on ehjät verhot, ja karvattomatkin!
Tervetuloa mukaan menoon Sandra :)

1 kommentti:

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)