21 maaliskuuta, 2015

Muffinssi


Torstaina pieni ja sievä muffinssi, joka tunnetaan myös nimellä Bea, makoili kaikessa rauhassa parvekkeella. Muffinssilla ei ollut harmainta aavistusta siitä, mikä sitä illansuussa koittaisi. Neidin mieli oli musta syöntikiellon vuoksi, eikä edes normaalit liehittelytoimenpiteet olleet saaneet ruokakaapin ovia auki. Vähemmästäkin sitä vähän möksähtää.

Kellon lähestyessä puolta viittä illalla, heräsi neidin mielessä pieni epäilys.


Palvelusväki nosti kantokopan pöydälle ja käyttäytyi vallan kummallisesti. Mukamas viattomasti leikittivät kissaneitiä laserlelulla, ja aivan varoittamatta nappasivat syliinsä ja tunkivat sinne kamalaan koppaan! Moukkamaista käytöstä!

Vähän ehkä nukuttais jo...

Oli tullut sterilaation aika, jotta myös pikkuneiti voisi päästä sinne ikiomaan kotiin, kunhan sellainen ensin osaisi typyyn rakastua. Bea sai nyt myös tunnistesirun, ja tehosterokotteensa.

Lääkäristä saatiin mukaan myös tötterö, mutta neiti potki sen kylpyhuoneen kauimmaiseen nurkkaan heti, kun silmä vältti. Onneksi tyttö on kilttiä sorttia, ja näyttää haavansa tilanteen aina pyydettäessä, ja välillä pyytämättäkin...


Näin ollen pystyn helposti tarkkailemaan, ettei haava vain punota tai näytä muuten epäilyttävältä :) Helppo lapsi. Ja todella helppo lääkittävä myös! Bea sai mukaan myös kipulääkettä, jota pitäisi ruiskulla antaa suoraan suuhun kerran päivässä. Pelkäsin jo miten hommassa tulisi käymään, lääke kun pitäisi antaa aina siinä iltaseitsemän aikoihin, ja mies on silloin jo töissä. Ei siinä muuten mitään, mutta mulla kun on tämä toinen käsi vielä toimintakyvytön, niin vähän epäilytti saisinko muka kissan lääkittyä yhdellä kädellä. Bea todisti epäilykseni vääriksi heittäytymällä selälleen ja avaamalla suunsa ruiskua tarjotessani. Muutaman sekunnin juttu! Enemmän aikaa mulla meni sen lääkepurkin auki saamiseen, kuin kissan itsensä lääkitsemiseen... :'D


On se vaan söpö pieni muffinssi. Siitä sais joku sopiva koti aivan loistavan ystävän itselleen ;) Ystävän, josta olisi myös iloa näin visuaalisessakin mielessä, katso nyt vaikka!

Bean yleinen kyttäysasento

6 kommenttia:

 1. Oi miten nätti ja kiltti Bea! Upea väristyskin minusta! - Max

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Bea on ihan älyttömän söpö! Kyllä itku pääsee, kun tämä neiti löytää sen oman kotinsa joskus, mieli kun tekisi pitää pikkumuffinssi ihan itse ja lällytellä se pilalle :')

   Poista
 3. Ihan kun meidän Lettu. :3 Siis ulkonäöltään.

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)