14 kesäkuuta, 2015

Päivä Lillin elämässä

02:43 Herään kauneusuniltani ja köpöttelen sievillä tassuillani ruokakupille. Tällä kertaa siellä onneksi on ruokaakin, niin ei tarvitse vielä ryhtyä elämöimään.

02:48 Nassun putsausta, koska siisti täytyy aina olla.

02:50 Chaplin koittaa onneaan ja tulee uhittelemaan minulle. Jahtaan sen raapimapuun ylimmälle tasolle!

02:51 Tarkastelen pihapiirini tilannetta, etteivät oravat ja paistit kuvittele omistavansa koko lääniä.

03:10 Johan tässä alkaa taas ramaista, joten pistän hetkeksi pötkölleni... zzZzz...

04:45 Makuuhuoneesta kuuluu, kuinka emännän herätyskello pärähtää, joten nousen itsekin, eihän sitä tiedä vaikka sais jotain herkkua ennen emännän töihin lähtöä!

05:00 No eipä tullut herkkua, joten mökötän sitten parvekkeella katsellen maisemia. Sillä onkin vissiin tänään vapaapäivä, mutta oli unohtanu ottaa herätyksen pois. Ihme dementikko.

05:15 Palaan takaisin nukkumaan.

06:00 Iskä tuli kotiin!! Saatiin ruokaa kuppi täyteen!!

06:13 Crusoe ei oo vielä oppinut, ettei ruoan päälle kannata juoksennella. Se koittaa kovasti saada mua jahtaamaan itseään, mutta minäpä olen ovela ja kellahdan vain kyljelleni ja huidon sitä tassulla kauemmaks. Kyllästyy se lopulta. Tähänhän vois vaikka nukahtaa...

10:37 Emäntä kolistelee makuuhuoneen ovesta tälle puolelle ja huutelee mun nimeä. Hetken aikaa keräilen itseäni lattialta, ja sitten vaivaudun kävelemään keittiöön katsomaan mikä nyt on muka niin tärkeää. Emäntä avaa jääkaapin oven, ottaa mun kupin kaapista esiin ja mitä mitä mitä silmäni näkevätkään?? Pilkkoo mun kuppiin possun♥ !! Voiko olla todellista?!

11:00 Nyt oon niiiiin onnellinen, niiin onnellinen! Sain herkkua! No okei sai noi muutkin, mut mää sain eniten! Tietty, koska oon tän talouden matriarkka ^^ Nyt viitsin vähän leikkiäkin noiden muiden kans, ku oon niin hyvällä tuulella, joten pois alta risut ja männynkävyt, täältä tullaan!

11:00 - 12:42 Juoksemme, leikimme piilosta, kiipeilemme, riehumme ja painimme yhdessä Crusoen kanssa. Chaplinkin koittaa välillä, mut se on niin tirriäinen, että jää mokoma jalkoihin, kjähkjäh. Emäntä välillä komentaa meitä leikkimään nätisti, mut mistä se tietää mikä on meidän mielestä nättiä leikkimistä!

12:43 NÄLKÄ, joten syön taas.

12:51 Nyt voiskin ottaa taas päikkärit, emäntäkin meni.

15:15 Herään taas ton emännän kolisteluihin, sen pitää kuulemma laittaa kissahuone kuntoon. Mitä se nyt selittää, ei meitä varten tarvi sitä siivoilla.

15:22 Yritän makkariin nukkumaan, mutta iskä ei kuule kuorsauksensa takia mun vienoja pyyntöjä. Ja haistan, et siellä on jo joku! Onkohan se se mörökölli, mikä asu tossa kissahuoneessakin jonkin aikaa? Ei haise ainakaan Lallilta... Kissahuoneenkin ovi on kiinni! Onneks on aina sohva ja olohuoneen kiipeilyhässäkät... Ja parveke. Parvekkeella on kiva nukkua auringonpaisteessa.

16:08 Vois syödä taas jotain. Emäntä lähti iskän kanssa kauppaan, koska me muka syödään liikaa. Miten niin, ei pieniin kissoihin mahdu niin paljoa ruokaa!

16:13 Ja sitten vois vähän riehua, pysyn nuorekkaana tällä riehumisella!

17:06 Nyt ne tuli kotiin! Se tietää yleensä ruokaa ja huomiota! Ellei olla riehuttu liikaa, sillon emäntä on jostain syystä vähän kiukkunen. Tällä kertaa riehuttiin nätisti, joten saadaan paljon rapsuja! Ja taas emäntä antaa herkkuruokaa, nam!

20:11 Emäntä harjaa mua ♥ Tykkään ihan hirveesti. Samalla se höpöttää miten kaunis tyttö olen (tämän nyt tiesinkin) ja kuinka siitä on kivaa että asun sen kans. On tuonkin kans ihan kiva asuu, sillon ku se ei nipota turhista. Ja sit se kertoo, että mulla on huomenna synttärit! Oon asunu ton emännän kans jo 11 kokonaista vuotta, joten emäntä on päättänyt, että huomenna on mun 12v synttärit. Vau. Oon jo aika vanha.

Loppuillan voinkin nauttia tästä elämästä tässä sohvalla emännän kans, ja miettii mitä herkkuja saan sitten huomenna, kun on kerran mun SYNTTÄRIT! Vähintään katkarapuja se sais mulle laittaa!
9 kommenttia:

 1. Sulla on ollut kiva päivä Lilli! Onnee huomiseksi ja meidän lahja sulle on että sun emäntä antaa sulle meidän puolesta herkkuja ja rapsut! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, teidän lahja tuli selkeesti perille, koska sain sekä rapsuja että herkkuja! Kiitti kaverit <3
   - Lilli

   Poista
 2. Kauhean aikaisin sä kyllä joudut hommat aloittelemaan, onneksi saat torkkua sentään päivällä ! Mutta mikä ihmeen mysteeri teillä siellä hei on ? Kissahuoneen kunnostusta, suljettuja ovia, outoja hajuja ????

  JA vähintääkin synttäreille katkiksii ja reilusti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tätä kissan elämää, koskaan ei voi jäädä vaan lojuun, vaan kokoajan pitää olla valmiudessa. Ainakin meidän siniveristen. Ties mitä vallankaappaajia täällä hiippailee yön pimeydessä!
   - Lilli

   Poista
 3. MITÄ teillä on oven takana?? Ja muutenkin aika erikoisia aikoja teillä. Teidän mamman heräämisaika on ok, mutta tuo aamukuudelta kotiin tuleminen on outoa. Ja tosi aikasin sulla kyllä työt alkaa, vaikka tietysti kissoilla on eri aikajutut kuin ihmisillä.

  Niin ja toivottavasti saat katkiksia synttäreillä! Pitää saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suljettujen ovien salaisuus paljastui juuri ;) Joo iskä tulee kotiin aina just sillon ku emäntä on lähtenyt töihin, sillee tietty kivaa, kun ei tarvi oikeestaan koskaan olla yksin kotona, mut aina saa olla ramppaamassa tossa ovella millon sanomassa heipat kun ne lähtee ja sit taas ku ne tulee! Ja jee, tuli katkiksii!!
   - Lilli

   Poista
 4. Hyvä päivä eikä ollenskaan vieraan kuuloinen. Paljon onnea synttärille, hali hali paini paini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli just tämmöinen peruspäivä, vähän yritin vihjailla emännälle et veis mut vaikka pihalle ni olisitte saanu katella kivoja ulkoilukuvia musta, mut ei se tajunnu :( Mut kiitti onnitteluista, emännän kans voin vähän halia ja sitten Crusoen kans painia, niin tulee molemmat hoidettua!
   - Lilli

   Poista
 5. Aika kiva päivä, mut mä kyllä nukkuisin vähän vieläkin enemmän koska onhan se parasta ♥ Toi possun sydän kuulostaa tosi hyvälle!!
  -Coco

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)