10 elokuuta, 2015

Ja sitten heitä oli "vain" yhdeksän

Sinne ne meni, Ramona ja Romeo. Kiltisti, niinkuin aina. Ramona nyt tietenkin tiukkana tätinä antoi kävelyohjeita murisemalla ;)

Ennen uuden palvelusväen saapumista piti tietenkin puunata tukat hyvin.


Ramona ja Romeo haluavat sanoo moikat kaikille, erityisesti blogikummitädeilleen!



Oivoi, kyllä täällä onkin nyt hiljaista, kun ei ole Romeota roikkumassa ovenkahvoissa tai huutelemassa keittiön pöydältä huomioita. Onnea uuteen kotiin possukkamussukat ♥

Tervetuloa mukaan Pena!


6 kommenttia:

 1. Voikaa hyvin Ramona ja Romeo! Toivottavasti teillä on nyt tosi tosi kiva koti!!

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen blogikummitäti hieroo kyyneliä silmäkulmastaan. Ikävä tulee tätä kaksikkoa, mutta uusi koti on iso onni! ♥ Oikein ihania kissanpäiviä siis Ramonalle ja Romeolle!

  VastaaPoista
 3. Hei, ihana kuulla!! Olen osin "syyllinen" tähän. Uudet omistajat etsivät kissaa ja vinkkailin kodittomista kissoista. Linkitin kaikki mahdolliset kaveruskissat ja nuoret ja he päätyivät näihin. Olen hyvin iloinen, että kaksi koditonta pääsi uuteen kotiin ja yksi perhe oli jälleen rohkea ja uskalsi ottaa kodittoman jonka historiaa ei tunne. Jatkan käännyttämistä sen minkä ehdin. Rakkaan kulkuri Bettyni muistoksi yritän osaltani tehdä tätä, jotta muilla samanlaisilla olisi mahdollisuus.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa elämää omassa kodissa näille Ihanuuksille ♥

  VastaaPoista
 5. Ja täällä toinen "kummitäti" on kutsuttu katsomaan kissoja uuteen kotiin. Kuulemma kuuluvat niin hyvin kalustoon, etteivät osaa enää ajatella kotia ilman näitä kahta. En siis tunne nykyistä omistajaa mutta facebookin ihmeellinen maailma yhdistää ihmisiä ja kissoja ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Me täällä odotellaan kuulumisia myös! =^^=

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)