01 elokuuta, 2015

Kissojen valtakunta

Emäntä ei nyt puhu siitä elokuvasta, vaan tästä meidän omasta valtakunnasta, Kissakolmiosta. Me ollaan asuttu täällä omassa kodissa kohta vuosi, ja 31.7.2014 me vaihdettiin bloginkin nimi kuvaamaan tätä meidän eloa paremmin. 

Mitäs me ollaan siis vuodessa saatu aikaiseksi? Noh, just laskettiin niin 31.7.2014 - 31.7.2015 saatiin aikaiseksi tasan sata tekstiä, ollaan tarkkoja kissoja näemmä! Enemmänkin olis kyllä ollu kiva ehtiä, mutta kyllä te tiedätte, se on tuo henkilökunta nykypäivänä vähän laiskanpuoleista... Toivottavasti ootte kuitenkin viihtyneet meidän seurassa, ettekä kaikkoo sieltä mihinkään!

Kissakolmion synttäreiden kunniaks me saatiin oma auringonottopaikka. Emäntä koittaa kovasti sanoa, että se olis muka myös ihmisten käytössä, mut kyllä noi kissankarvat kertoo et meidän se on. 


Ihan eka me saatiin tuonne parvekkeelle tuommonen matto, paljon kivempi siinä on köllötellä mitä tommosella kylmällä betonilla. Lallikin on viihtyny parvekkeella paljon paremmin!

Mut sit alko tapahtuun, meille kannettiin NELJÄ (4) tuommosta isoa pahvilaatikkoo, niihin mahtu sisällekkin piiloon! Siis sit ku ne oli tyhjätty, juunou.Kasausvaiheessa meidän kissojen piti tietty olla vahtimassa, että ne varmasti kasataan oikein. Ei olis kiva kesken parhaimpien metsästysunien tippua lattialle sen takia, et tuoli romahtaa alta!


 Mut valmis lopputuotos tyydyttää oikein hyvin meidän kissamaiset tarpeet. Näissä mahtuu nukkuun, riehuun, painiin, juokseen, hoitamaan kauneuspuuhia (Lilli, ei me pojat) ja lisäks ku tässä on tommosia koloja ni on kiva metsästää leluja sieltä välistä! Tykätään. Viel ku paistais se aurinko et vois ottaa arskaa näissä...


  ja

14 kommenttia:

 1. Vaikka miten hyvä! Uusia asioita, pahvilaatikoita, aurinkoa ja kaikkea, teillä on ollut ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl noi meidän henkilökuntaan kuuluvat kaksjalkaisetkin joskus onnistuu näissä ostoksissaan!
   - Cru

   Poista
 2. Kylläpä on ajattelevaista väkeä siellä kun teille noin mahtavat sohvat hankkivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän niiden meitä sisällöntuottajiakin vähän ajatella ;)
   - Chapi

   Poista
 3. Onpa kivasti ajateltu teitä sohvalla ja ruohon vihreällä matolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli hyvä pointti tuo ruohonvihree matto! On se ny kivempi kuvitella edes makoilevansa siellä nurmikolla, vaikkei se oikee oliskaan!
   - Cru

   Poista
 4. Onnea Kissakolmio-synttärinä! :) Pakko oli käydä kurkkimassa teidän eka postaus. Ahkeraa on ollut postailu, ja paljon ehtinyt varmasti tapahtua. Meilläkin lähestyy kaksivuotissynttärit. 8-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emäntä pohti pitäiskö sen siirtää ne sen lehmäilykirjoitukset jonnekin muualle täältä MEIDÄN blogista, mut saa ny nähdä saako se mitään aikaiseksi...
   - Chapi

   Poista
 5. Vuosisynttärionnittelut! Ja joo kivoja petejä kissoille, tarpeeksi isojakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) Sopivasti on jokaiselle kissalle oma pehmeä saareke jota vartioida :P

   Poista
 6. Onnea blogisynttäreistä! Ihanan isoja petejä, meiän pojat kateellisina kattoo ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä mahtuu kuule pyöriin vaikka miten päin! ;)
   - Cru

   Poista
 7. Hei onnittelut, teillä on selvästi hyvin koulutetut ja kissamaiset ihmiset :)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)