01 tammikuuta, 2016

Viimeinen vilkaisu viime vuoteen

Aloitetaan tämä uusi vuosi vilkaisemalla taaksepäin, ja katsomalla mitä viime vuonna Kissakolmiossa tapahtui!

Tammikuu:
Kissoja yhteensä 7.
Hoidokkeina Bonnie, Bea ja Poirot.

Blogissa vietettiin "yllättäen" melkoista hiljaiseloa, julkaisimme vain yhden blogitekstin! Ilmeisen kiireistä aikaa on siis vietetty.


Helmikuu:
 Kissoja edelleen 7.
Hoidokkeina tutut Bonnie, Bea ja Poirot.

Helmikuussa meillä syötiin possunsydäntä, Chaplin pääsi koittamaan ulkoilua valjaissa ensimmäistä kertaa, ja sitten.. noh, tapeltiin. Tapeltiin niin, että lattialistakin lähti irti ja karvatupot lenteli. Mutta helmikuussa emäntä tajus myös tehdä meille Youtube-kanavan!


Maaliskuu:
Kissoja kuun alussa 7, kuun lopussa 6.
Hoidokeista uuden kodin sai Poirot. Bea ja Bonnie vielä etsivät omaa ihmistään.
Maaliskuussa mursin töissä käteni ja jäin sairaslomalle. Kissat pitivät tästä erityisesti. Poirot löysi oman kodin ja muutti sinne jättäen ison aukon tilapäiskotimamman sydämeen. Saatiin iso paketti Saksanmaalta. Ihailtiin pientä karvaista muffinssia ja huomattiin meillä asuvan myös Harry Potterista tuttuja tyyppejä. Pohdittiin tarvittaisiinko tässäkin taloudessa rauhottavia... ja arvottiin kivoille kavereille liput Lemmikkimessuille. Selkeästi sairasloma aktivoi tätäkin emäntää blogin saralla ;)

Huhtikuu:
 Kissoja kuun alussa 6, ja kuun lopussa 5.
Hoidokeista Bea ja Bonnie saivat kodin, ja uudeksi hoitolaiseksi tuli Pörris.

Tuhottiin Kickeroo. Käytiin niillä messuilla ja ostettiinkin sieltä jotain. Samoihin aikoihin Pörris muutti meille. Bea ja Bonnie löysivät oman kodin ♥. Lalli toimi tärkeissä tarkastajan tehtävissä. Käytiin läpi ihmisten syitä lemmikistään luopumiselle, ja vietettiin vappua. Aika paljon siis kaikkea tapahtui huhtikuussa.


Toukokuu:
Kissoja yhteensä 5.
Hoitolaisena Pörris.

Toukokuussa meille perustettiin oma Facebook-sivu. Tällä hetkellä meillä on tykkääjiä siellä jo 55! Esiteltiin myös meidän kiipeilyseinä, ja otettiin osaa Manun ja Messin hyväntekeväisyyskamppikseen. Käsiteltiin vähän eläinkokeita ja miten niitä vastaan voi taistella ihan kotioloissa, ja pääsipä meidän emäntä ensimmäistä kertaa ihka oikeaan kissabloggaritapaamiseenkin


Kesäkuu:
Kissoja alkukuussa 5, loppukuussa 7.
Hoitolaisena vieläkin Pörris, uusina Ramona ja Romeo.

Kesäkuu aloitettiin olemalla peitto korvissa, mutta sitä jatkettiin seuraamalla yhden päivän ajan matriarkkamme Lillin elämää. Kesäkuussa vietettiin myös kaksi synttäreitä, ensin Lillin ja sitten Chapin! Meille majoittui myös Ärrät, eli Ramona ja Romeo.


Heinäkuu:
Kissoja yhteensä 7.
Hoitolaisina Pörris, Ramona ja Romeo.

Heinäkuussa löydettiin meidän taloudesta oikeat remppareiskat. Etsittiin myös ahkerasti sitä omaa kotia Pörrikselle ja otettiin osaa tassuhaasteeseen. Käsittelimme myös Pesun tilapäiskotitoimintaa kissaruuhkan iskiessä.


Elokuu:
Kissoja alkukuussa yhteensä 11, loppukuussa 9.
Hoitolaisina Pörris, Ramona, Romeo, Manta ja Karkkikolmoset. Ärrät pääsivät omaan kotiin.

Elokuun aloitimme pinkeillä menoilla, kun Karkkikolmoset ilmestyivät Kissakolmioon. Ramona ja Romeo lähtivät omaan kotiinsa, vietettiin kissavideoviikkoa ja Crusoekin täytti kokonaista 2v! Vilinää ja vilskettä riitti siis meillä elokuussa...huh.


Syyskuu:
Kissoja alkukuusta 9, loppukuusta 8.
Hoitolaisina Pörris, Manta ja Karkkikolmoset. Toffifee pääsi omaan kotiinsa.

Syyskuussa elvytettiin hukutettua hiiriparkaa, ja vietettiin taas hiljaiseloa. Hiljaiselon aikana myös Lallin synttärit menivät ihan ohi, ja loppukuusta Toffis lähti uuteen kotiinsa! Blogi oli tosiaan melkoisen hiljainen, töitä oli paljon ja samoin tätä kissanhoidollista puuhaa tällä laumalla.


Lokakuu:
Kissoja 8.
Hoitolaisina Pörris, Manta, Omar ja Toffo.

Lokakuussa meinasimme hukkua Valiomyrskyn aiheuttamiin tulvatuhoihin! Chaplin joutui virallisen blogivalvojan tehtäviin huomatessaan, kuinka emäntä yritti luistaa bloggausvelvollisuuksistaan. Tsekkasimme myös, miten meidän Kivikis voi. Huonolta näytti.


Marraskuu:
Kissoja alkukuusta 8, loppukuusta 6.
Hoitolaisina Pörris, Manta, Omar ja Toffo. Karkit lähtivät omaan kotiinsa.

Omar ja Toffo löysivät oman kotinsa ja muuttivat sinne marraskuun puolessavälissä. Meidän blogi sai ensimmäisen pränikkänsä, ja sit kaikki meni pilalle, kun meille muutti hetkeksi KOIRA. Kaikesta huolimatta me pidettiin myös pieni arvonta. Kauhean vilkas kuukausi, vaikkei bloggaustahdista olis ehkä huomannut ;)


Joulukuu:
Kissoja yhteensä 6. Koiria 1.
Hoitolaisina Pörris ja Manta, sekä Evo. Evo pääsi uuteen kotiin juuri ennen Joulua.

Joulukuussa pidettiin tietenkin perinteiset joulukorttikuvaukset, ja esittelimme niiden parhaimmistoa myös blogissa. Chaplin paljastui myös julkkikseksi! Manta pääsi viimeinkin leikkuupöydälle asti, ja saimme myös todistusaineistoa sen ja Pörriksen rakkaudesta ♥. Meille tuli taas myös KOIRA... Olimme ottaneet myös osaa Salaiseen Joulukissaan, ja avasimme Tassulinnan lähettämän paketin. Joulun alla saimme myös kuulumisia jo uusiin koteihinsa lähteneiltä kisuleilta =^^=. Tänä Jouluna emäntä heltyi, ja osti meille oman joulukuusen!! Ei tuhottu sitä, ja oltiin muutenkin oltu kilttejä, koska saatiin lahjojakin! Vuoden vikassa postauksessa kerrottiin emännän reissuista muiden kissojen nurkissa.


Aikas paljon mahtui meidänkin vuoteen, saatiin monen monta uutta lukijaakin ja mekin löydettiin paljon uusia kissakavereita täältä blogistaniasta. Uudet kodit löydettiin Poirotille, Bealle, Bonnielle, Ramonalle, Romeolle, Toffifeelle, Toffolle ja Omarille, sekä Evolle! Aika hyvin hei!

Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä!

toivoo Chaplin, Crusoe, Lalli ja Lilli, sekä meidän emäntä

20 kommenttia:

 1. Pörris siis on teillä edelleen? Voi kun se kohta löytäisi oman kodin :(
  Mutta tosi monta kissaa teillä kyllä on käynyt ja kodin löytänyt! Ei voi tarpeeksi ylistää tuota hienoa työtä!

  Olkoon ensi vuosi oikein mainio teille kaikille! Toivottavasti monet kissat löytävät kodin, mutta vielä mieluummin eivät joutuisi lainkaan kodin etsijöiksi, vaan niistä pidettäisiin hyvää huolta alkuperäisissä kodeissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, Pörris elelee meillä vieläkin. Pian pyörähtää herralla viisi vuotta koditonta elämää täyteen :(

   Sehän olisikin ihanaa, kun yksikään kissa ei enää joutuisi etsimään uutta kotia, vaan jokaisella olisi se oma, rakastava koti <3
   Oikein mukavaa uutta vuotta myös teille! :)

   Poista
 2. Täällä ihminen repeilee kivikissille... Olikohan tuo oikeasti noin hauska. :)
  Teillä on kissoja mahtunut paljon vuoteen, varmasti ollut ihana päästä tutustumaan niin moneen, mutta samalla katkeran suloista luopua niin monesta.
  Hyvää alkanutta vuotta toivottelee Pena, Punkku ja ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo Kivikis nyt aika huvittava näky :'D
   Aina sitä pitää pienet, välillä vähän isommatkin itkut päästää, kun joku lähtee uuteen kotiinsa, ei sille mitään mahda...
   Hirmukivaa uutta vuotta myös teidän poppoolle! :)

   Poista
 3. Olettepa auttanut vuoden aikana monia kissoja ja yhtä koirulaakin! ♥ Vieläkin kyllä ikävöin blogikummmikissaani Ramonaa, mutta ihanaa, että oma koti löytyi. Toivottavasti myös muut kotia odottavat yllättyvät pian iloisesti. Onnellista uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ramonalta ja Romeolta tuli joulun alla kuvaviesti, jossa toivotettiin oikein hyvää joulua! :) En ole sitä kuvaa saanut tänne siirrettyä :/
   Mutta hyvin niillä siellä uudessa kodissaan tuntuu menevän :)
   Ihanaa uutta vuotta myös Hupsuttamoon! :)

   Poista
 4. On teilläkin ollut sutinaa, hoitolaisia mennyt ja tullut mitoin määrin!
  Muuten, jos meillä olis Kivikis, se olis todnäk juuri tuon näköinen. Perustelu: Zetor...

  Kaikkea hyvää teille ja jaksamista hienossa hoitokissatoiminnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut edes tajunnut, että näitä hoidokkeja onkin ollut jo näinkin monta, ja tästähän vielä puuttuu jo 2014 puolella kodin saaneet Harmo, Hartsa ja Hilma!
   Hahah Zetor ja Zetorin naskalihampaat ;)

   Oikein hyvää uutta vuotta myös teille!

   Poista
 5. On teillä ollut vilinää ja vilskettä! On ollut kiva tutustua näin blogistanian välityksellä, toivottavasti nähdään livenäkin joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää kissabloggaritapaaminen taas ;) Meillä on itseasiassa pissis-Riksun kans semmone mietinnässä...

   Poista
 6. Teillä on kyllä päästy tutustumaan hurjan moneen kissapersoonaan. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 7. Teillä on kyllä ollut vilskettä siellä! Ihanaa kun noinkin moni kisu on saanut oman kodin. :) Oikein hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu et kissoja olis ollut enemmänkin kuin vaan nää, ja sit taas toisaalta tuntuu et onko meillä oikeesti ollut vain tän verran kissoja :D
   Oikein hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 8. Mukava yhteenveto, kun noin moni kissa saanut uuden kodin. Jos oikein katsoin, niin Pörrikselle ja Mantalle vielä kodit niin sit ois vuoden 2015 kissat uusissa perheissä :) hyvää uuttavuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, enää on jäljellä Pörtsä ja Manta, sitten olis kaikki viime vuonna tulleet lapsoset saateltu uusiin koteihinsa :)
   Hirmu hyvää uutta vuotta myös teidän poppoolle! :)

   Poista
 9. No teidän vuoteen on kyllä mahtunut vaikka ja mitä! Me kovasti toivomme että Pörris löytäisi nopeasti oman kodin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tassut vaan pystyyn ja ristiin, niin ehkä Mantan ja Pörtsän koti putkahtaisi jostain nurkan takaa esiin <3 :)

   Poista
 10. Hih Kivikisiä! :D Teillä on ollut moninainen vuosi ja paljon eri kisupersoonia! Ihana, että moni sai varsin nopeasti oman kodin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivikis näyttää kieltämättä hieman... nuutuneelta :D Sillä oli rankka vuosi ;)
   Yllättävän nopeasti saivat kaikki kyllä kodin, välillä tuntuu että nehän on asuneet täällä jo vaikka kuinka pitkään, mut loppupeleissä hirmulyhyet ajat ovat täällä viihtyneet. Paitsi Pörtsä...

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)