02 marraskuuta, 2016

Halluukko nä messuille?

Sitä mää vaan tulin kysymään, että onko sulla ens viikon viikonloppuna mitään tekemistä? Jos vastasit EI, niin Helsingin Messukeskuksessa sitä olis sitte senkin edestä kuulemma, ainakin toi meidän palvelusväki on sinne lähdössä. Koska me ollaan kissablogi, kerrotaan vaan kissajutuista, tai siis Kissakas kertoo -> KISSALLISET MESSUJUTUT !

Kiinnostaako? On siellä muutakin, esim. Kädentaito, ELMA, Metsä, OutletExpo ja 55Plus, joten luulis jokaiselle jotain löytyvän. Lemmikkimessut on vaan 12.-13.11, muut jo perjantainakin.


Noh, meiltä löytyis kaksi ylimääräistä lippua, ja halutaan ne jollekin ihanalle kaverille lahjoittaa, tai vaikka kahdellekin kaverille, jos jollakin on tarvetta vain yhdelle lipulle. Ainoa juju tässä lippujen lahjoittamisessa on, että kerrotte tuolla kommenttikentässä
...oman sähköpostisi
...onko tarvetta yhdelle vai kahdelle lipulle (jos yhdelle, silloin mahdollisuus arpaonneen on luonnollisesti kahdella)
...miksi luet just meidän blogia, mikä täällä on se "the juttu", jonka takia löydytään sun lukulistalta?
...ja tärkein tietty, eli oonko ees söpö?

Voittaja(t) valitaan joko kissamaisin arvontamenoin kissakansalaisten ollessa myötämielisiä, tai käyttäen random.orgin palveluja, ilmoitathan siis osallistumishalukkuudestasi sunnuntaihin 6.11 klo 19 mennessä!

Lippuja on tarjolla myös ainakin TassulinnassaTriolassa ja Penalla ja Punkulla!

terkuin Lalli

5 kommenttia:

 1. Me ei tarvita lippui, kun meillä omat mutta tulin vaan sanoon, että kyl sä vaan oot SÖPÖ <3 Söpösöpösöpö
  söpösöpö !


  VastaaPoista
 2. Mä en kanssa tarvii lippuja, ku on oma sisäänpääsy turvattu, mutta pakko oli tulla kans kertoo, että oot ihan supersöpö!
  -ihminen

  VastaaPoista
 3. Kaksi rahatonta täällä haluaisi messuille. Mitä enemmän kissoja sen parempi. Siksi tämä blogi lukulistalla.Ja aivan ihana halloween kissa olet. <3

  marika.pulk (miukumauku) hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhden lipun arvontaan osallistuisin :) En saisi lukea tätä blogia, koska oman kissan hankinta on ihan hilkulla :D kissakuumetta ei tämä ainakaan lievitä ;)
  ia.ro@hotmail.com

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)