18 toukokuuta, 2015

Kissan luonnonmukaista ruokintaa

Mainostan tätä nyt täälläkin, eli Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys järjestää yhdessä Viiruvarpaiden emännän kanssa luennon aiheesta kissan luonnonmukainen ruokinta. Luento pidetään täällä Tampesterin puolella, joten jos vaan kynnelle kykenet niin laita viestiä kissakolmiolle[at]gmail.com, vielä on paikkoja hyvin jäljellä :) Luento on meidän tilapäiskodeille ilmainen, ja eikä muutkaan köyhdy kuin vitosen verran, ja varmasti saa rahalle vastinetta tiedon muodossa ;)

Luento löytyy naamakirjasta TÄÄLTÄ ja koska kaikki ei naamakirjaa käytä niin...

"Kiinnostaako kissan raakaruokinta tai haluaisitko syöttää lihaa osana kissan ruokavaliota?
Kissan luonnonmukainen ruokinta -luennolla käydään läpi niin kissan ravitsemukselliset tarpeet, raakaruokavalion ja sekaruoan koostaminen sekä kissan nirsoilu, kuin pennun ja vanhan kissan erityistarpeetkin. Luento perustuu nykypäivän tieteelliseen tietoon, joka on (toivottavasti) helposti ymmärrettävässä muodossa. Luento sopii myös niille, jotka eivät tahdo siirtyä raakaruokintaan, mutta haluavat tietää, millaisia teollisia ruokia kissalle kannattaisi valita.

Luennon jälkeen varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle :)"3 kommenttia:

 1. Olisi tosi mielenkiintoista ja tarpeellista. Voih, saiskohan tuota luentoa myöhemmin pääkaupunkiseudulle?! Mulla on juuri tuolloin yksi kesän pakollisista viikonlopputyövuoroista, joten ajelu Tampereelle ei siitä syystä onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan Viiruvarpaiden emännältä kysellä, onko hänellä kiinnostusta järjestää samantyylistä luentoa myös sielläpäin, kun hän itse siellä suunnilla kuitenkin asuu :) On kyllä ihan huippujuttu että hän viitsii tänne Pirkanmaalle lähteä meille luennoimaan!

   Poista
 2. Silloin on tosiaan samaan aikaan Jämsän kesäkisat, olen näyttelytouhuissa..

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)