08 toukokuuta, 2015

Oman elämän kissakahvila

Huomenna käyn ensimmäistä kertaa elämässäni ihan oikeassa kissakahvilassa, nimittäin Kissakahvila Purnauskiksessa. Meitä on siellä muitakin kissabloggaajia, koska Tassulinnan ja Elämää ja elämyksiä -blogin emännät järkkäävät tuommoiset kivat hullujen kissanaisten kokoontumisajot ;) Mikäli mielii mukaan, kannattaa kysellä Tassulinnasta onko vielä vapaita paikkoja!
Meillä isäntä oli sitä mieltä, että hyvä kun käyn vähän ihmisten ilmoilla, olen kuulemma liian antisosiaalinen.... hmph :D

Tänään tässä siivouksen lomassa järkkäsin oman pienen kissakahvilani, ihan vaan kotikeittiöön.


Kukapa muukaan meillä olisi aina nenä kiinni kaikessa, kuin Piraattikapteeni Haituvavarvas. Yllättäen.

Mutta huomenna koittaa myös muuta kissamaisuutta, eli PIROKin kissanäyttelyt 9.-10.5. Itse ajattelin käydä huomenna, ja sieltä sitten kahvilaan, joten jos joku näytelmissä oleva ja myös kahvilapaikan varannut tarvitsee kyytiä, niin hop ilmoittele itsestäsi! :)


6 kommenttia:

 1. Ei tainnut kapteeni kuitenkaan uskaltaa maistaa teetä? Huomenna nähdään! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskaltanut, eikä onneksi edes aivastanut tuonne kuppiin :'D

   Poista
 2. Terveiset kaikille blogitutuille! Saattaisin hyvinkin uskaltautua paikalle, jos asuisin yhtään lähempänä. Mutta jään odottamaan raportteja eri näkökulmista kerrottuina! :) Viettäkäähän hauska kissatuokio!

  PS. Ihana tuo muki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni roadtrip tänne Tampesterin suunnille vaan ;)
   Tuo muki on kyllä ihan loistava, sain sen Hartsan ja Hilman nykyisiltä omistajilta synttärilahjaksi ja sopii kyllä kuin nenä päähän tähän talouteen - paitsi ettei meidän kissat onneks noista uskon asioista herättele :D

   Poista
 3. Kissakahvilassa nähdään! :-----)

  VastaaPoista
 4. Oli tosi kiva nähdä :)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)