01 huhtikuuta, 2015

Arpajaisten tulokset

Arvonta on päättynyt ja virallisena valvojana toimi tällä kertaa Bonnie. Muita kissa-asukkaita vaivasi selkeästi ramppikuume, kun niille selvisi, että homma taltioidaan ja julkaistaan juutuupissa. Bonniekin oli aluksi hieman jännittynyt, mutta juustopalkkiolla saa paljon aikaan ;)
Osallistujia oli tällä kertaa vain neljä (!). Jokaiselle osallistujalle tehtiin oma nimilappu, jonka sisälle käärittiin pala juustoa (Bonnien herkkua), ilman juustopalkintoa ei Bonnie halunnut arvontaa suorittaa. Seuraavia arpajaisia silmälläpitäen täytyy miettiä kuinka arvonta silloin suoritetaan, tämä meni jo taiteiluksi! :D
Pahoitteluni videon sähellyksestä, yhdellä kädellä on hankala kuvata ja tarkastaa tuloksia.


Onnittelut voittajille, laittakaahan sähköpostiosoitteitanne pikapikaa (perjantaihin mennessä) kommentteina tulemaan, niin päästään asiassa eteenpäin! Pääsiäinen pukkaa kuitenkin kovaa kyytiä niskaan ja haluan saada liput nopsaan matkaan :) Ja koska osallistujia oli nyt neljä ja lippuja vain kolme, niin meille tuli vähän paha mieli ja halutaan muistaa myös nyt ilman lippua jäänyttä pienellä yllätyspalkinnolla, josta toivottavasti karvakaverit tykkäävät, joten laitahan sinäkin sähköpostiosoitettasi ;)

7 kommenttia:

 1. Jee me voitettiin vaikka ei tässä nyt sit tainnut kukaan olla häviäjä ;) Laitan tänään sähköpostia! Kivaa kiitos ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ei ollut neljää lippua arvonnassa, sit ei ois tarvinnu arpoo ollenkaan! :D Ehdinkin sulle jo sähköpostia laittelemaan :) Onnea ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihana onnetar! Laitoin juuri sähköpostia tulemaan =).
  t. Siinatar

  VastaaPoista
 4. Bonniella oli vaikeuksi päättää se kolmas voittaja :D Onnea kaikille voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bonnie-parka kun pistettiin näin hankalan homman eteen :D Onneks se sit lopulta päätti jämptisti että TÄMÄ! :D

   Poista
 5. Onpas kiva kuulla :)
  ia.ro@hotmail.com

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)