24 huhtikuuta, 2015

Kaksi viikkoa

Pörris on asustellut meillä nyt kaksi viikkoa. 

Tästä...

...on edetty tähän ja vähän ylikin.

Pörrö on vieläkin arka eikä anna koskea,  mutta tänään sain ensimmäistä kertaa poitsun leikkimään mun kanssa! Tokikin meidän välillä oli semmoinen puolitoista metriä, koska leikitin herraa PetExposta ostamallani huiskalelulla, jossa on pitkä varsi ja jatkona vielä rautalankaa, jonka päässä on se höyhenpuuhka. Mutta silti. Aiemmin Pörrö on katsellut leikitysyrityksiäni pitkin nenänvarttaan, mutta tänään taisi jotain niksahtaa tuolla söpössä pääkopassa ;)

Mitäpä muuta on kahteen Pörrö-viikkoon mahtunut? Ainakin monenmonta kiroiluiltamaa verkko-oven läpi feat. Chaplin ja parit yhteenotot feat. Chaplin. Chaplinilla on selkeästikin liian iso ego. Tyyppi käy kolme kertaa itseään isomman jätkän päälle vailla järjen hiventä. Menettiköhän se loputkin aivosolunsa silloin silmänpoiston yhteydessä??

Nooh, Pörröllä ja Chapilla on aikaa tutustua yllinkyllin ja täällä pauhaa sekä Pet Remedy että Feliway. Hyvät on huurut...


6 kommenttia:

 1. Oi ihana Pörrö <3 Älä anna Chaplinin isotella! Toivottavasti alat luottaa sun uuteen ihmiseenkin, koska rapsutukset on niiiin kivoja!!
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän, mut ku tuo pikkutirriäinen käy päälle niinku yleinen syyttäjä :(
   - Pörrö

   Poista
 2. Oot komea Pörrö! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Hienoa edistystä ja jos Chaplinilta poistui järkeä silmän kanssa niin meidän Nisulla se on sitten varmaan lähtenyt irronneen hampaan kautta ;)

  VastaaPoista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)