29 huhtikuuta, 2015

Kevät toi, kevät toi...


Mitäpä muutakaan se kevät tois ku lunta. Ainakin tänne Herwoodin metsiin. Plaah, kuvittelin jo mielessäni kesän ja kärpästen tulevan.

Meidän blogissa on taas ollut radiohiljaisuus, se on tuo emäntä vaan niin tolkuttoman laiska ja pakoilee vastuuta! No okei, onhan se toki tehnyt meidän kiipeilyhyllyt valmiiks ja laittoivat iskän kans raapimatolpan kiinni seinään, eli ei ne ny ihan hyödyttömiä oo ollu. Tuo tolppa ainakin on ollu tosi kiva, sitä pitkin pääsee huippunopeesti ihan katonrajaan asti!

My precious!Niin, ja toi emäntä meille myös vähän PoNia testiin lisää, Viiruvarpaiden eväät nääs. Sori Eemeli ja Kiira kun vietiin teidän ruoat! Hyvää oli! Emännän teki mieli kuulemma joltain messuilta ostaa tämmönen hieno purkki näille meidän herkuille, mut sit se ei viittinytkään...


Eiks toi oiskin sopinu hienosti herkkupurkiks, häh? Toki löytyyhän meiltä jo tuo taaempi purkki, mut se on tarkotettu lähinnä raksuille, eli ei oo  yhtään sama juttu.

Ainiin! Melkein unohdin kertoo teille tän jutun! Mää oon nykyään ihan tyytyväinen siihen et oon vähän pienempi ku toi mun veli Crusoe. Mun ei nääs tartte esiintyä täällä meidän blogissa tämmöisissä kuteissa sen takii! 


Crutakin selkeesti hävetti poseerata tommoset valjaat päällä, siks se ei kato kameraan. Muahahah! Käytteks te ulkona valjaissa?

Ja sitten emäntä pyys, et mainitsisin tämmösestä, eli huomenna olis National Adopt a Shelter Pet Day. 


Vaikka PESUn kodittomat asustaakin tilapäiskodeissa eikä missään isossa löytöeläintalossa, niin siltikin tää on meidän mielestä ihan yhtä tärkee päivä! PESUlla on esimerkiks odotellut Sitä Omaa Kotia neiti Hulda jo pitkään. Löytyiskö just sun lähipiiristä Huldalle rakastava koti?

Hulda


12 kommenttia:

 1. Vitsit toi teijän kiipeily/seikkailu rata näyttää kivalta! -Justus & Mimmu

  http://tassutoverit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaverit, tää on meidänkin mielestä tosi kiva! Mut kauan siinä menikin et saatiin koulutettua tuo meidän henkilökunta tähän pisteeseen, et ne sisustaa asunnonkin meidän ehdoilla ;D

   Poista
 2. Hienot nuo valjaat! Varmaan myös mukavat päällä, kun kiipeily onnistuu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krääh! Valjaatko mukavat päällä! Ei tuu kesää (niinku ei näköjään oikeestikaan...). Lilli tykkää hengailla valjaissa, mut tää on meille pojille kyl ihan kamalaa :(
   - Cru

   Poista
 3. Vitsit, mikä raapimatolppa! :) Ei paljon sateet haittaa, kun voitte kiipeillä noin kivasti sisätiloissa. Me asutaan niin kaupungissa, ettei ulkoilu oikein onnistu. Juju on sen verran arka, etten halua väkisin sitä viedä, ja Nupunkin kanssa käydään käppäilemässä vain kesällä ja silloinkin aamutuimaan, kun hulinaa on mahdollisimman vähän. Mummolassa kummallakin on kivat ulkoiluolot, mutta sitä herkkua ei valitettavasti kovin monta kertaa vuodessa ole tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista meidän hyllyistäkin tuli ainakin tsiljoona kertaa kivemmat nyt ku niihin pääsee tolleen kiipeemälläkin! Eikä noi uudet pehmusteetkaan oo yhtään pahitteeks tässä asiassa.
   Joo ei kaupungissa oo kiva seikkailla valjaissa (eikä muutenkaan), hirveesti hälinää ja ihmisiä ja ääh :( Lilli on meistä ainoo joka on päässy henkilökunnan kanssa mökille ja siellä oli kuulemma tosi hauskaa ulkoilla, mut se matka sinne oli kamalan pitkä. Ensin piti matkustaa autolla ja sitten vielä veneellä!

   Poista
 4. Me vaaditaan kiipeilyseinän esittelyä !! Vaaditaan !

  :)

  VastaaPoista
 5. Kewl raapimatolppa! Tollasta oon suunnitellut kanssa seuraavaan kämppään.
  Hulda <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten alkaakin se miehen suostuttelu muuton suhteen! :D

   Poista
 6. Oi kumpa Hulda saisi oman kodin! Me ulkoillaan valjaissa tai Ruffe ulkoilee ja Coco jää sisälle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulda olis niin sen oman kodin jo ansainnut, mutta aina menee muut kissat sen ohi :( Toki, hyvä niille muille kissoille, jokainen on sen kodin ansainnut, mutta ehkä Huldakin joskus...? :)

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)